Web
Analytics

11. februar 2019

Ajax – Real Madrid odds spilforslag: 1/8 finale i Champions League

Ajax møder Real Madrid i Amsterdam i den første af to 1/8-finaler i Champions League. Kampen spilles onsdag d. 13. februar, og vi har set på odds og spilforslag til Ajax vs Real Madrid i optakten her.

Opdateret: Real Madrid vandt kampen med 1-2.
Læs optakt til returkampen mellem Real Madrid og Ajax d. 5/3 her.

De regerende Champions League mestre, på tredje år i træk, fra Real Madrid gæster Ajax i Amsterdam i den første af to 1/8-finaler. Vi har set på odds på Ajax – Real Madrid hos bookmakeren bet365, hvor spanierne er favoritter. Ikke kun til at gå videre til kvartfinalen efter to kampe, men også allerede til at vinde den første kamp i Amsterdam.

Læs med i optakten til Ajax mod Real Madrid forneden, hvor vi kommer med spilforslag til odds på kampen hos bet365. Eller besøg bookmakeren med det samme, og se de mange Ajax – Real Madrid odds før og under kampen hos bookien.

+18 | Spil Ansvarlig | Reklame

Ajax – Real Madrid odds

Her ses udvalgte odds på Ajax mod Real Madrid i Champions Leagues 1/8-finaler. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren bet365, og er genstand for ændringer.

Champions League 1/8-finale
Ajax vs Real Madrid odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Ajax 3.80
X: Uafgjort 4.20
2: Real Madrid 1.90
Kvalificerer sig
Ajax 4.33
Real Madrid 1.20
Asian Handicap Odds
Ajax +0,5 mål 1.91
Ajax -0.5 mål 3.45
Ajax -1.5 mål 7.00
R. Madrid -0,5 mål 1.99
R. Madrid -1,0 mål 2.60
R. Madrid -1,5 mål 3.30
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.16 | 5.00
Over/Under 2,5 mål 1.53 | 2.50
Over/Under 3,5 mål 2.30 | 1.61
Over/Under 4,5 mål 4.00 | 1.25
Spiller scorer mål når-som-helst i kampen
Diaz Mariano 2.00
Gareth Bale 2.00
Karim Benzema 2.25
Klaas Jan Huntelaar 2.40
Marco Asensio 2.40
Vinicius Junior 2.75

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Spilforslag til Ajax vs Real Madrid

Ajax formåede ikke at score i weekendens nederlag ude mod Heracles, og Real Madrid synes på vej i topform under Santiago Solari, som nu har fået Real Madrid tilbage i den spanske mesterskabskamp, kun seks point efter Barcelona.

Vi tror på en sejr til Real Madrid her, og det kan meget vel blive en målrig affære, hvor begge hold kommer på tavlen. Bookmakerne forventer også at kampen byder på Over 2,5 mål, som kun giver odds 1.53, mens der er odds 2.30 på Over 3,5 mål.

Skulle kampen ende i et målrigt opgør, tror vi at det meget vel kan blive med f.eks. 1-3 eller 2-4 i Real Madrids favør. Disse to cifferspil kan spilles til flotte odds 13.00 og odds 34.00, og vi forsøger os med et spil på begge resultater hos bet365.

Samtidigt har Benzema vist målformen frem på det seneste, og når vi tror på mange mål fra Madrid, forsøger vi os også med et bet på Karim Benzema til at score når som helst til odds 2.25 samt Vinicius Junior til odds 2.75

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Optakt: Ajax tager imod de forsvarende Champions League mestre

Ajax – Real Madrid trækker med sikkerhed fuld hus på Johan Cruijff Arena. (foto: shutterstock.com)

Ajax gik ubesejret gennem Gruppe E i årets Champions League gruppespil, hvor hollænderne var røget i pulje med Bayern München, Benfica og AEK Athen. Tre sejre og tre uafgjorte banede vejen for andenpladsen og videre avancement. Særligt er det værd at hæfte sig ved, at Ajax altså fik uafgjort i begge kampe mod Bayern med 1-1 i München og 3-3 i Amsterdam.

Real Madrid tog 1. pladsen i Gruppe G foran Roma, CSKA Moskva og Viktoria Plzen, trods de store problemer med at få tingene til at fungere under Julen Lopeteguis ledelse. Sidenhen kom Santiago Solari til, og i øjeblikket ser det ud til, at han er ved at få styr på Real Madrid mandskabet, lige i tide til de afgørende knockout-runder i Champions League. Det vil nemlig være intet mindre end en gigantisk fiasko, hvis de tredobbelte Champions League mestre ryger ud mod Ajax Amsterdam.

Ajax spiller 2. violin i Æresdivisionen

Ajax tabte et stort skridt i mesterskabskampen mod PSV Eindhoven, da man tabte med 6-2 ude mod Feyenoord i det klassiske ærkerival opgør for uger tilbage. Siden tog Ajax revanche med en flot 6-0 sejr hjemme over VVV-Venlo, hvor også Kasper Dolberg fandt vejen til nettet inden han efter 82 minutter ved stillingen 3-0 blev erstattet med Klaas Jan Huntelaar, som omgående gjorde sig gældende og scorede det ene af de tre sidste mål i kampen. Herefter tabte Ajax så igen i denne weekend med 1-0 ude mod Heracles, hvor Dolberg var blevet vraget til startopstillingen, og ikke kunne ændre på sagerne, da han kom på banen med godt 10 minutter igen.

Nu kommer selveste Real Madrid på besøg hos semi-kriseramte Ajax. De tre dobbelte Champions League mestre er inde i en god stime med fem sejre i La Liga i træk, samt en 1-1 på udebane mod Barcelona i Copa del Rey som de seneste resultater. Den seneste sejr lød på 1-3 mod lokalrivalerne fra Atletico på Wanda Metropolitano, hvor Champions League finalen anno 2019 i øvrigt spilles senere i år. Der skal ikke meget fantasti til at forestille sig, at Solaris tropper fortsætter de gode takter her mod et Ajax mandskab, som kæmper med at ramme topformen i øjeblikket.

Se kampprogram i Champions League

Vi opdaterer denne optakt jævnligt frem til kampstart i Ajax – Real Madrid onsdag d. 13. februar 2019 kl. 21.00.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen