Web
Analytics

11. marts 2019

13/3: Barcelona – Lyon spilforslag, statistik & odds

Alt er fortsat åbent i Champions League 1/8 finalen mellem FC Barcelona og Lyon efter de to hold spillede 0-0 i det første opgør i Lyon. Se spilforslag til odds på FC Barcelona vs Lyon i optakten her.

FC Barcelona – Lyon Odds
FC Barcelona Uafgjort Lyon
1.21 7.00 14.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Onsdag d. 13/3 2019
TV & Stream TV3 Sport / Viaplay

 

Spilforslag til Barcelona – Lyon odds

FC Barcelona er blandt favoritterne til at vinde Champions League. Valverdes mandskab imponerede dog på ingen måde i det første opgør mod Lyon, hvor holdet ikke formåede at score det vigtige udebanemål. Derfor er det også et krav til Barcelona, at de vinder hjemme på Camp Nou i returopgøret, hvis der skal bookes en billet til kvartfinalerne.

I vores spilforslag til FC Barcelona vs Lyon har vi kigget mod spiller markedet, nærmere bestemt på Lionel Messi. Den argentinske dribler kom på tavlen helt tilbage i 2009, hvor FC Barcelona slog Lyon med  5-2 hjemme på Camp Nou. Selvom Messi ikke kom på tavlen i det første opgør, så går stort set alt offensivt spil i Barcelona igennem ham. Vi forventer han får en vigtig rolle her, og det vil ikke overraske os, hvis han igen bliver den afgørende skikkelse for hjemmeholdet. Odds 3.50 hos Leovegas Sport* på at Lionel Messi scorer mindst 2 mål i opgøret bliver vores spilforslag til FC Barcelona – Lyon.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt: FC Barcelona – Lyon statistik

Barcelonas famøse stadion, Nou Camp, lægger græs til opgøret (foto: shutterstock.com)

  • Det første opgør på Parc Olympique Lyonnais i Lyon endte med 0-0. Skudstatistikken sagde 24-5 til Barcelona i det opgør.
  • Olympique Lyon og FC Barcelona mødes for ottende gang i Europa, alle i Champions League. Barcelona har det indbyrdes overtag med 4 sejre, mens 3 kampe er endt uafgjort. Lyon har altså aldrig vundet over Barcelona.
  • Det seneste møde var i 1/8-finalen i 2008/09, hvor Lyon fik 1-1 hjemme, men tabte 5-2 i Barcelona. Lionel Messi var også med i dét opgør, og kom også på tavlen med Barcelonas tredje mål.
  • Barcelona har spillet 3 kampe på Camp Nou denne sæson i forbindelse med Champions League. Her er det blevet til en 4-0 sejr over PSV, en 2-0 sejr over Inter og 1-1 mod Tottenham.
  • Barcelona er gået videre i knock-out fasen de seneste 4 gange de har mødt et fransk hold.
  • Ud fra et statistisk grundlag, har Barcelona 65% chance for at avancere til næste runde efter 0-0 i det første opgør.
  • Barcelona er ubesejret i deres seneste 29 kampe i Champions League på Camp Nou. 26 sejre og 3x uafgjort er det blevet til. Seneste nederlag var tilbage i 2013, hvor holdet tabte med 3-0 til Bayern München.

FC Barcelona

Selvom FC Barcelona vandt skudstatistikken med hele 25-4 i det første opgør, lykkedes det ikke for Valverdes mandskab og få scoret. En gentagende problem for Barcelona i denne sæson, der har været meget afhængig af især Lionel Messi i mange kampe. Har argentineren en sløj dag, har de andre offensive profiler haft svært ved og slå til. Det så man også tendenser til i opgøret i Lyon, hvor især Suarez burde være kommet på tavlen.

Hjemme på Camp Nou kan Barcelona dog ikke løbe fra favoritværdigheden. Siden opgøret i Lyon har Barcelona vundet 4 ud af 4 kampe (hvis man ser bort fra reserveholdskampen mod Girona) med en samlet målscore på 11-3. Heriblandt 2 sejre på Bernabeu over Real Madrid. Dermed er Barcelona og finde i Copa Del ray finalen. Samtidig med at holdet har øget afstanden til de nærmeste konkurrenter i La Liga. Det bør derfor også være et Barcelona hold, som går ind til opgøret med selvtilliden i orden og med en stor tro på at billetten til kvartfinalerne kan bookes.

Lyon

I den franske Ligue 1 indtager Lyon p.t. tredjepladsen. De seneste 5 kampe har dog kun budt på 7 point og flere af de nærmeste forfølgere nærmer sig i tabellen. Lyon kan dog prale med at være det eneste hold, som har formået og slå topholdet PSG i indeværende Ligue 1 sæson. Det skete for få uger siden med 2-1 til Lyon på hjemmebanen Parc Olympique Lyonnais. Med kun 3 point ned til Marseille på 4. pladsen, er intet dog sikkert for Lyon endnu.

Lyon sluttede fem point efter Manchester City i Champions League gruppespillet. Med 8 point og som ubesejret, sluttede holdet på en 2. plads foran Shakhtar Donetsk og Hoffenheim og sikrede sig en billet til 1/8 finalerne. Her endte det første opgør i Frankrig med 0-0, ikke et dårlig resultat set med franske briller. Kan Lyon få scoret bare et mål på Camp Nou, kræver det at Barcelona vinder opgøret, da Lyon ellers vil være bedst på reglen om udebanemål.

Startopstillinger: Skader og karantæner

FC Barcelona er uden Rafinha, mens Dembele og Vermaelen er meldt tvivlsomme.

Gæsterne kan heller ikke se sig fri fra skader. Amine Gouiri, Marcelo og Jeremy Morel er meldt ude, mens Fernando Marcal er meldt tvivlsom.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne