Web
Analytics

Estadio do Dragao er hjemmebane for FC Porto (foto: shutterstock.com)

17. april 2019

FC Porto – Liverpool: optakt, odds, statistik og spilforslag

FC Porto har hjemmebane mod Liverpool i returopgøret Champions League kvartfinale i 2018/19. Læs optakt med odds, statistik og spilforslag til FC Porto vs Liverpool onsdag d. 17. april 2019.

FC Porto – Liverpool odds
FC Porto Uafgjort Liverpool
3.90 3.50 2.05

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Onsdag d. 17/4 2019
TV & Stream TV3 Sport /  ViaPlay

 

FC Porto – Liverpool statistik

  • Liverpool vandt det første opgør med 2-0 på Anfield. Målene blev sat ind af Naby Keïta (5′) og Roberto Firminho (26′). Baseret på historiske resultater har Liverpool 83% chance for at gå videre, mens FC Porto har 17% chance.
  • Liverpool eliminerede Porto i sidste sæsons Champions League i 1/8-finalerne. The Reds vandt med 0-5 i Portugal. Mané scorede hattrick og Salah og Firmino de øvrige to mål. Den omvendte kamp i Liverpool sluttede 0-0.
  • Portos 0-5 nederlag til Liverpool på Estádio do Dragão er det største hjemmebanenederlag i klubbens historie.
  • Liverpool er ubesejret i alle syv kampe mod Porto gennem tiderne (V7-U3-T0).
  • Første gang de to klubber mødtes var i 2000/01 UEFA Cup 1/4-finalerne. Liverpool gik videre med en samlet 2-0 sejr, og vandt i øvrigt også UEFA Cup’en det år.
  • Liverpool og Porto mødtes også i 2007/08 i CL gruppespillet. Her blev det 1-1 i Porto og 4-1 til Liverpool på Anfield.
  • Liverpool har mødt portugisiske hold 9 gange tidligere i knockout-kampe. 6 gange er Liverpool gået videre, og tre gange er The Reds røget ud, senest mod Sc Braga i 2010/11 Europa League 1/8-finalerne.
  • Porto har tabt 4 ud af deres seneste 7 hjemmekampe mod engelske hold i Europa (V3-U0-T4).
  • Porto har samtidig tabt alle deres 4 møder i europæisk sammenhæng, hvor de har tabt 2-0 i den første kamp på udebane.
  • Porto har nået semifinalerne i Champions League to gange før i historien. 1993/94 (hvor holdet tabte til Barcelona) og 2003/04 (hvor holdet gik hele vejen under Mourinho som manager).
  • Aly Cissokho, João Carlos Teixeira og Raul Meireles har både spillet for Porto og Liverpool

Læs også: Engelsk dominans i CL-kvartfinaler

 

Spilforslag til Porto – Liverpool odds d. 17/4-2019

Der venter Porto en svær opgave, når de onsdag aften skal forsøge at vende et 2-0 nederlag hjemme på Estadio de Dragáo mod Liverpool. Jürgen Klopp og Liverpool må siges og have det bedste udgangspunkt inden opgøret her, hvor der er en billet til semfinalerne af årets Champions League på spil.

Porto har dog allerede en gang formået og vende et nederlag på udebane til et samlet avancement i dette års Champions League. Det skete i 1/8 finalerne mod AS Roma, hvor portugiserne tabte det første opgør med 2-1, men efterfølgende vandt med 3-1 hjemme i Portugal. Udgangspunktet og modstanderen er dog en anden denne gang, hvor Liverpool kommer på besøg. Gæsterne har ikke tabt i deres seneste 16 kampe og kun 1 gang i sæsonen tabt et opgør med mere end 1 mål.

I vores spilforslag til FC Porto vs Liverpool tror vi på gode chancer for en åben kamp. Porto skal frem og jagte en scoring fra første fløjt, og det er noget som vi tror passer de offensive spillere hos Liverpool godt. Vi forsøger os med et kombi spil på over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 2.20 hos Bet365*. Selvom der kun faldt 2 mål i det første opgør, så bør det det blive en anden kamp i Portugal, og med to hold der normalt ikke holder sig tilbage med målene, så virker chancerne gode for mindst 3 mål og mål i begge ender.

FC Porto er uden Vincent Aboubakar, Jorge, Ribeiro de Freitas Fabiano, Marius Mouandilmadji og Jesus Manuel Corona. Liverpool må se bort fra Adam Lallana og Jordan Henderson.

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne