Web
Analytics

Se odds på forårsklassikeren Paris-Roubaix i 2018 (foto: shutterstock.com)

14. april 2019

Paris-Roubaix odds: Spil på forårsklassikeren i 2019

Søndag d. 14. april køres Paris-Roubaix 2019, der er én af årets største forårsklassiker i cykelsportverdenen. Vi er klar med de bedste odds på løbet samt fokus på favoritterne og  det rekord store antal danskere i feltet. 

Som altid køres Paris-Roubaix præcis en uge efter Flandern Rundt, og vi har endnu en gang udsigt til et meget interessant én-dagsløb med flere favoritter.

Da tingene skal afgøres på dagen, har rytterne ikke nogen grund til at spare på kræfterne, og vi får med garanti et løb med masser af drama og store overraskelser. Det er samtidig et hårdt løb for rytterne, der kan se frem til at køre en stor del af ruten på de berømte brosten, som man blandt andet også har oplevet flere gange i Tour de France. Som noget nyt i det 117. udgave af Paris-Roubaix vil rytterne efter den første km på brosten i sektor nr. 28 mellem Bristre og Visely passere et monumentet dedikeret til Michael Goolaerts, der på tragisk vis døde af hjertestop under 2018-udgaven af den berømte og frygtede forårsklassiker

Hvilke ryttere er favoritter, og er der mulighed for dansk succes i forårsklassikeren? Læs mere forneden i vores optakt til Paris-Roubaix eller spring til LeoVegas og se odds på endags-løbet nu.

Spil på Paris-Roubaix hos LeoVegas >>

 

Paris-Roubaix: Sagan favorit til og ende øverst

Inden sidste weekends Flandern Rundt var Peter Sagan favorit til at vinde løbet, men den 29-årige slovak skuffede fælt, da han sluttede på 11. pladsen. Det resultat var naturligvis ikke tilfredsstillende for hverken Sagan selv eller for hans hold, Bora-Hansgrohe.

Trods det skuffende resultat i årets første forårsklassiker, er Sagan alligevel den klare favorit til at vinde Paris-Roubaix. Slovakken besidder mange af de kvaliteter, der skal til for at ende øverst på podiet. Noget som slovakken var i stand til sidste år, da han vandt Paris-Roubaix for første gang i karrieren. Et spil på Peter Sagan til og gentage sidste års bedrift som vinder er nede i odds 6.00 hos LeoVegas. En placering i top 3 givere pengene 2.40 igen.

Bag ham kommer et hav af kompetente ryttere. Heriblandt nordmanden Alexander Kristoff, der med sin store diesel motor i benene altid er blandt favoritterne i disse en-dags løb. Alexander Kristoff endte som nummer 3 i sidste weekends Flandern Rundt efter Alberto Bettiol og Kasper Asgreen. Der er odds 10.00 hvis du tror på nordmanden ender øverst på skamlen.

På 3. pladsen over favoritter kommer tyske John Degenkolb fra Trek mandskabet. John Degenkolb havde ikke et stort Flandern Rundt, hvor tyskeren sluttede helt nede som nummer 29. Ugen inden sluttede Degenkolb dog på en 2. plads i et andet en dags løb i Belgien, så tyskeren kan godt vise sig som en af outsiderne til at ende øverst. Der er odds 12.00 på en tysk plads øverst på skamlen til John Degenkolb, mens en placering i top 3 giver pengene 3.50 igen.

Spil på Paris-Roubaix hos LeoVegas >>

Paris-Roubaix 2019 vinder Vinderodds Top 3 odds
Peter Sagan 6.00 2.40
Alexander Kristoff 10.00 3.00
John Degenkolb 12.00 3.50
Oliver Naesen 13.00 4.00
Zdenek Stybar 13.00 4.50
Greg Van Avermeat 13.00 4.00
Yves Lampaert 16.00 5.00
Alberto Bettiol 31.00 8.50

 

Odds på danskerne i Paris-Roubaix

Flere af de danske ryttere viste storform i Flandern Rundt, hvor især Kaster Asgreen imponerede. Den unge dansker cyklede et fantastisk løb og kunne helt fortjent juble over en 2. plads i forårsklassikeren. En bedrift, som også har sikret den unge dansker en plads i Paris-Roubaix for Quick-Step mandskabet. I alt stiller 8 danske ryttere til start i årets Paris-Roubaix.

Det tegner dermed rigtig godt for Kasper og de andre danske ryttere forud for Paris-Roubaix. Igen i år må danskerne dog påtage sig rollen som underdogs. Det var også tilfældet i sidste weekend, hvor et spil på Kasper Asgreen i top 3 blev belønnet med odds 46.00 hos LeoVegas.

Der er derfor gode penge at hente, hvis du tror danskerne kan overraske og gøre det bedre end sidste år. Her var den bedste danske rytter Matti Brechel med en 35. plads.

Udover Kasper Asgreen deltager følgende danskere i løbet: Magnus Cort, Matti Breschel, Lars Ytting Bak, Michael Valgren, Mads Würtz Schmidt, Asbjørn Kragh Andersen og Mads Pedersen.

Spil på danskerne i Paris-Roubaix 2019 Vinderodds Top 3 odds
Kasper Asgreen 31.00 10.00
Mads Pedersen 67.00 15.00
Asbjørn Kragh Andersen 101.00 26.00
Magnus Cort 126.00 34.00
Matti Brechel 151.00 41.00
Lars Ytting Bak 501.00 126.00
Mads Würtz Schmidt 601.00 151.00

 

Spil på Paris-Roubaix hos LeoVegas >>

 

Bag om Paris-Roubaix

Der køres bl.a. på brosten som disse i forårsklassikeren Paris-Roubaix (foto: shutterstock.com)

Paris-Roubaix er én af forårsklassikerne, og det er samtidig et af de løb, rytterne allerhelst vil vinde. Én-dagsløbet har fået kælenavnet L’Enfer du Nord, der på dansk betyder Helvedet i Nord. Rytterne kan da heller ikke tillade sig at hvile på laurbærrene, hvis de vil triumfere i løbet.

Derimod venter der rytterne et af de hårdeste én-dagsløb, hvor de skal køre over brostensbelagte mark- og skovveje. Det betyder også, at løbet altid er præget af mange styrt, der på kort tid kan sende en af favoritterne helt ud af løbet. Helt nøjagtig vil 54,5 km af ruten i år være på de berømte brosten med start efter de første ca. 100km.

Ruten er ca. 260 km. lang og løbet skydes i gang i byen Compiégne, der ligger nord for den franske hovedstad, Paris, og afsluttes i Roubaix ved grænsen til Belgien.

Vinderne af Paris-Roubaix

Paris-Roubaix har været afholdt siden 1896. De første mange år dominerende de franske ryttere, der snuppede sejren i 16 af de første 19 løb, men derefter tog de belgiske ryttere over.

Efter et par års pause på grund af 1. verdenskrig blev løbet genoptaget i 1919, hvor franske Henri Pélissier kunne lade sig hylde som vinder. Året efter blev Paul Demán den blot anden belgier til at triumfere i Paris-Roubaix, og det skulle vise sig at blive startskuddet på en sand belgisk dominans.

I perioden 1920-2018 har en belgier vundet løbet 56 ud af 96 gange, hvilket må siges at være ganske imponerende. Sidste belgier øverst på skamlen var Greg Van Avermaet, der i 2017 kunne lade sig hylde som vinder. Tilmed med en gennemsnitsfart, der for første nogensinde rundede 45 km/t.

Scenariet med en belgisk vinder, kan meget vel gentage sig i årets Paris-Roubaix, hvor flere belgiske ryttere er blandt favoritterne til at ende øverst på podiet.

Spil på Paris-Roubaix hos LeoVegas >>

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen