Zenit Skt. Petersborg vs RB Leipzig odds: Presset russisk hold

5. oktober 2022

6/10: FC Midtjylland vs Feyenoord & Silkeborg vs FCSB m.m.

Dagens Spilforslag kigger torsdag d. 6. oktober nærmere på Europa League og Conference League, hvor både FC Midtjylland og Silkeborg skal i aktion. Se spilforslag til de udvalgte kampe fra de to turneringer her!

Torsdag byder på kampe fra både Europa League og Conference League, hvor vi er fremme ved 3. spillerunde. Grupperne begynder efterhånden at tage form og er man endnu ikke kommet på pointtavlen endnu, så er det ved at være sidste udkald, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at spille med på den anden side af nytår, når knock-out fasen starter. 

Vi retter i denne Dagens Spilforslag vores primære fokus på de to danske hold. Silkeborg får hjemme i Søhøjlandet beøsg af rumænske FCSB i hvad der ligner en 'must win' kamp for Silkeborg, hvis de vil være med i kampen om de to øverste placeringer. Efter nederlag til både Anderlecht og West Ham er Kent Nielsens tropper pisket til en sejr over gruppens formentlig svageste hold. 

Senere på aftenen møder FC Midtjylland Feyenoord hjemme på MCH Arena. Her kan midtjyderne tage et stort skridt nærmere europæisk fodbold efter nytår med en sejr. Med tre point efter de første to kampe til alle hold i Gruppe F er alt fortsat åbent om hvem der skal slutte på de to øverste pladser. 

Læs med herunder, hvor vi bringer dig optakt og spilforslag til de to opgør. Vi kigger også nærmere på de to andre TV-kampe i form af Omonia Nicosia vs Manchester United og Arsenal vs Bodø/Glimt. 

I Dagens Spilforslag til torsdagens kampe har vi fundet alle spilforslag hos bookmakeren bet365.dk.

Spil hos bet365*

Få overblik over torsdagens TV-kampe og spilforslag her:

  • 18:45 Omonia Nicosia - Manchester United
  • 18:45 Silkeborg - FCSB
  • 21:00 FC Midtjylland - Feyenoord
  • 21:00 Arsenal - Bodø/Glimt

 

Omonia Nicosia - Manchester United

Kampstart: 18:45
TV: TV2 Sport
Spilforslag: Manchester United -1,5 (AH) - Odds 1.68 @ bet365*

Vores rundtur starter i den mere eksotiske del af Europa, nærmere bestemt på Cypern, hvor Omonia Nicosia står overfor en svær opgave, når de møder Manchester United. Hjemmeholdet skal ifølge bookmakerne finde noget ekstraordinært op af hatten hvis det skal blive til point. I hvert fald står en hjemmesejr i skrivende stund til odds 15.00 hos bet365, mens en sejr til gæsterne er helt nede i odds 1.22.

Det er da også et cypriotisk mandskab der har fået en svær start på tilværelsen i Europa League. De to første kampe har kastet to nederlag af sig med en samlet målscore på 1-5. Man var ellers tæt på at levere en stor overraskelse i sidste runde mod Real Sociedad, hvor det spanske mandskab skulle frem til 80. minut, før de kunne sætte sejrsmålet til 2-1 ind.

I den cypriotiske liga er Omonia placeret på en 4. plads med ni point for fem kampe. Pilen peger i den rigtige retning med to sejre i træk uden at lukke mål ind, senest med en 2-0 sejr over Doxa i weekenden. Om den gode form i den hjemlige liga er nok til point mod Manchester United virker dog tvivlsom. 

Gæsterne tabte nemlig i første runde til Real Sociedad. Selvom The Red Devils hentede tre point mod Sheriff Tiraspol i sidste runde, så skal der tre point på kontoen, hvis man vil holde snor i Sociedad i kampen om førstepladsen. Samtidig bør det være et revanchelysten Manchester mandskab, der har noget at skulle bevise ovenpå 6-3 ydmygelsen mod rivalerne fra Manchester City i weekenden. 

Selvom oddset er spillet langt ned på gæsterne, så bør der være en klasseforskel på de to mandskaber. Omonia tabte med 3-0 til Sheriff Tiraspol, et hold som Manchester United i sidste runde ikke havde nogle problemer imod i deres 2-0 sejr. Vi forsøger os med Manchester United -1,5 (AH) til odds 1.68 hos bet365. Selvom oddset er i den lave ende, så gør niveauforskellen at vi har svært ved ikke at se gæsterne drage hjem med en sikker sejr. 

Spil hos bet365*

 

 

Silkeborg - FCSB

Kampstart: 21:00
TV: TV2 Sport X
Spilforslag: Under 2,5 mål - Odds 1.90 @ bet365*

De danske bronzemedalje-vindere fra Silkeborg er for første gang nogensinde med i et europæisk gruppespil, men indtil videre har det ikke været den bedste start på den oplevelse for Kent Nielsens tropper. To kampe mod Anderlecht og West Ham har kastet nul point af sig, selvom præstationer har været godkendt. 

Derfor ser det også svært ud med videre avancement for Silkeborg. Først og fremmest kræver det fire og formentlig også seks point mod FCSB i de kommende to kampe. Den rumænske klub har haft det vanskeligt i indeværende sæson, hvor de aktuelt er placeret som nummer 13 ud af 16 hold i den rumænske liga, hvilket vidner om et gæstende hold, der kæmper med tingene. 

I Conference League ser det ikke meget bedre ud, man er dog alligevel på tavlen efter man fik 0-0 hjemme mod Anderlecht i sidste runde. Ikke desto mindre er Silkeborg store favoritter hos bookmakerne, hvor en hjemmesejr de fleste steder ligger omkring odds 1.60. 

Spørgsmålet er, om Silkeborg kan leve op til denne favoritværdighed. I kvalifikationen viste det sig i hvert fald vanskeligt i kampene mod finske Helsinki, hvor man på papiret også var favoritter, men altså ikke kunne leve op til denne. Det har her været tydeligt, at Silkeborg har manglet noget europæisk erfaring, der virkelig kommer til sin ret, når tingene skal afgøres. 

Silkeborg hentede i weekenden en 2-1 sejr over Horsens, mens FCSB hentede sæsonens kun anden sejr i ligaen efter 12 runder, da man slog FC Arges med 3-2 på eget græs. Der er ingen tvivl om at Silkeborg skal være favoritter, men om det retfærdiggør at oddset er bevæget sig fra 2.05 til nu 1.66 hos bet365 virker tvivlsom. 

I stedet for at kigge mod hjemmesejren retter vi derfor vores øjne på under-spillet. Begge hold ved at kampen formentlig kommer til at spille en stor betydning ift. chancerne for videre avancement. Vi kan derfor godt se to afventende hold for os og af den grund virker odds 1.90 på under 2,5 mål flot betalt hos bet365. 

Spil hos bet365*

 

 

FC Midtjylland - Feyenoord

Kampstart: 21:00
TV: TV2 Sport X
Spilforslag: FC Midtjylland +0,5 (AH) - Odds 1.68 @ bet365*

FC Midtjylland står overfor en svær opgave, når hollandske Feyenoord gæster MCH Arena torsdag aften. Begge mandskaber står noteret for en sejr og et nederlag i Gruppe F, hvorfor alt forsat er åbent. 

Ulvene indledte gruppespillet med en jammerlig præstation i Østrig, hvor de fuld fortjent tabte til Sturm Graz. Nederlaget blev så fulgt op med en knusende sikker 5-1 sejr over Lazio på MCH Arena, hvilket har sparket midtjyderne tilbage i kampen om at slutte på de to øverste pladser, der giver adgang til knock-out fasen efter nytår. 

Feyenoord har på den anden side haft et lignende forløb med opture og nedture indtil videre. Efter et 4-2 nederlag i Rom blev Sturm Graz sendt hjem fra De Kuip i Rotterdam med et knusende 6-0 nederlag. Indtil videre har det altså været hjemmebanen der har været afgørende i Gruppe F, da det er blevet til lutter sejre hos de respektive mandskaber, når de har spillet foran egne fans. 

I Æresdivisionen er Feyenoord nummer fire efter otte runder, hvor de blot har tabt en enkelt kamp. Det var ude mod PSV Eindhoven, hvor de tabte 4:3 på en scoring i kampens døende minutter. Man spiller dog fortsat med i toppen af tabellen, hvor klubben i skrivende stund kun er tre point efter Alkmaar på førstepladsen. Derfor er der fortsat håb for at man kan hente klubbens første mesterskab siden 2017. Spørgsmålet er dog, om bredden hos Arne Slots tropper er stor nok til både at prioritere Europa og ligaen på samme tid. I hvert fald var det et skuffende resultat som Feyenoord kom ud med i weekenden, da de spillede 1-1 mod Nijmegen. 

Feyenoord har kun vundet en af deres seneste 14 udekampe i Europa League. Selvom de er favoritter hos bookmakerne, så bør FC Midtjylland ikke være uden chancer for at levere et resultat. 5-1 sejren over Lazio viste, at topniveauet er højt hos ulvene, og rammer de det samme niveau igen, så bør der lægge mindst et point og vente torsdag aften. Vi satser på FC Midtjylland +0,5 (AH) til odds 1,68 hos bet365. Her er der gevinst ved en hjemmesejr eller uafgjort. 

Spil hos bet365*

 

Arsenal - Bodø/Glimt

Kampstart: 21:00
TV: TV2 Sport
Spilforslag: Begge hold scorer - Odds 1.80 @ bet365*

Vores rundtur slutter på Etihad Stadium, hvor der venter norske Bodø/Glimt en svær opgave i bestræbelserne på at følge op på deres gode sæsonstart. Nordmændende topper således Gruppe A, men her møder man gruppens forhåndsfavoritter og stærkeste mandskab i Arsenal på udebane i hvad der ligner en sikker hjemmesejr, hvis man spørg bookmakerne. 

En Arsenal sejr står i skrivende stund i odds 1.22, mens der er hele odds 10.00 at hente på en overraskende sejr til Bodø/Glimt. Albert Grønbæk og Bodø/Glimt startede gruppespillet med et flot point ude mod PSV, mens man i seneste runde hentede en sejr på 2-1 over Zürich. For Arsenals vedkommende blev den seneste kamp mod PSV udskudt som følge af Dronning Elizabeths død, hvilket betyder man kun har været i aktion en gang, hvor det til gengæld blev til tre point med en 2-1 sejr over Zürich i første spillerunde.

I de hjemlige ligaer har især Arsenal været forrygende efter sommerpausen, hvor man i skrivende stund topper Premier League med 21 point for otte kampe. Syv sejre er det blevet til for The Gunners, der så sent som i weekenden vandt med 3-1 over Tottenham i Northside derbyet. 

I den norske Eliteserie følger man kalenderåret, hvilket betyder at man er 24 runder henne i sæsonen. Efter en sløj sæsonstart er Bodø/Glimt stille og roligt kravlet opad i tabellen, hvor man ligger nummer to efter man i weekendens slog Lillestrøm med 4-1 ude. Det er derfor et gæstende hold der kommer til Emirates med selvtilliden i orden, så selvom det ser svært ud, så bør troen være til stede. 

Arsenal bliver formentlig en for stor mundfuld for de norske mestre, men vi har alligevel en tiltro til at de kan finde vej til netmaskerne i London. Bodø/Glimt er kommet på tavlen i deres seneste 17 kampe og det er forventet at Mikel Arteta vil rotere i truppen for at holde folk klar til weekendens vigtige kamp mod Liverpool. Derfor ser vi en flot værdi på at begge hold kommer på tavlen til odds 1.80 hos bet365. 

Spil hos bet365*