Juventus - Napoli odds & spilforslag: Live stream Serie A topopgøret på nettet

8. december 2023

Juventus - Napoli spilforslag: Kan mestrene slå Den Gamle Dame i Torino?

Juventus tager mod de forsvarende italienske mestre fra Napoli fredag aften i Torino. Se Juventus vs Napoli spilforslag i optakten her.

Der er lige nu odds 1.40 på Inter, 4.33 på Juventus og odds 26.00 på Napoli som vindere af det italienske mesterskab i år. Det er en smule opsigtsvækkende, at Den Gamle Dame fra Torino er forholdsvist store underdogs ift. Inter, da der kun er to point mellem de to klubber i toppen. 

Opsigtsvækkende er det måske også, at man lige nu kan få flotte odds 26.00 på at Napoli genvinder mesterskabet, men napolitanerne har kæmpet med tingene i denne sæson, og er p.t. 11 point efter Inter.

I aften kan Juventus overhale Inter for en stund med en sejr over Napoli, men Jesper Lindstrøm og Co. har ikke tabt på udebane i Serie A i denne sæson. Så spørgsmålet er, om Juve kan få skovlen under I Partenopei.

Spil hos bet365*

Juventus - Napoli
Kampstart:
Fredag d. 8. december kl. 20:45
TV
TV2 Sport X
Dommer:
Daniele Orsato
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: bet365
1 X 2
2.37 3.20 3.20
Spil hos bet365*

 

Juventus optakt

Juventus vil jagte muligheden for at sætte sig på tronen af italiensk fodbold for en stund, når de byder Napoli velkommen på Allianz i Torino fredag aften. Allegris mandskab kæmper en kamp mod Inter i toppen, hvor de to klubber adskilles af bare to point.

Inters forspring kunne være blevet større i sidste runde, hvor Juventus var tæt på at dumme sig i overtiden på udebane mod Monza. Foran med 1-0 i det 92. minut var det alligevel ved at gå galt, da Monza fik udlignet i overtiden. Juve svarede dog hurtigt igen med et sent mål til 2-1, og dermed kunne Juventus notere den sjette sejr i de sidste syv kampe. Foruden de seks sejre spillede Juventus 1-1 med Inter for et par uger siden.

Juventus missede som bekendt Europa i denne sæson, så de har kun Serie A og Coppa Italia at fokusere på. Indtil videre er det gået meget godt i Serie A med 10 sejre, tre uafgjorte og kun ét nederlag i de 14 første kampe.

På hjemmebane er Juventus stadig ubesejret med en V5-U2-T0 statistik og en målscore på 11-4. De 17 point de har hentet hjemme gør dem til Serie A's bedste hjemmehold i denne sæson.

 

Napoli optakt

Napoli har ikke tabt til Juventus siden april 2021, og er V3-U1-T0 i de sidste fire kampe siden da. Det seneste opgør vandt Napoli med 1-0 her på Allianz, og hjemme i Napoli vandt napolitanerne med hele 5-1 over Juventus i sidste sæson. 

Spørgsmålet er dog nu, om det er Juventus' tur. Napoli har virkelig været ude i et stormvejr på det seneste, og tabte senest med hele 0-3 hjemme til Inter. Det var Napolis største nederlag på hjemmebane til Inter siden 1977, og et nederlag som kom i kølvandet på et 2-4 nederlag i Spanien til Real Madrid i Champions League.

I modsætning til Juventus har Napoli nemlig også gjort sig i Europa i denne sæson, og det betyder selvfølgelig et noget mere tætpakket kampprogram. Her venter der også en vigtig kamp for Napoli hjemme mod Braga i næste uge, hvor Napoli blot skal undgå nederlag for at spille sig videre på en andenplads i gruppen.

Napoli har ikke været gode på hjemmebane i denne sæson, hvor de har tabt fire ud af syv hjemmekampe inkl. de to sidste til Inter og Empoli. Men på udebane har de gjort det godt i Serie A. Her er Jesper Lindstrøm og Co. stadig ubesejret på fremmed græs med en V5-U2-T0 statistik, og de vandt også den seneste Serie A-udekamp med 2-1 i Bergamo mod Atalanta.

 

Odds: Juventus vs Napoli spilforslag

Napoli er sammen med Inter det eneste hold, som endnu ikke har tabt en udekamp i Serie A i denne sæson. Spørgsmålet er, om det sker i aften. Juventus har været rigtig fint kørende på det seneste og henter sejre som perler på en snor, mens Napoli nu har tabt tre af de fire sidste kampe og ser ud til at være mærkede af det hårde kampprogram.

For Napoli venter der endnu fem kampe (inkl. denne) før juleaften, og den vigtigste af dem alle, er reelt Champions League-opgøret tirsdag hjemme mod Braga. Men dette opgør er helt sikkert også vigtigt, for der er 11 point op til Inter i toppen, og hvis Napoli drømmer om at genvinde det italienske mesterskab, skal de vinde opgør som dette for at lukke hullet.

Vi ser dog Juventus som værende for formstærke, og Napoli som et hold der kæmper rigtig meget med tingene i øjeblikket, og derfor tror vi Juventus vinder en spinkel 2-1 sejr i aften. Vi spiller Juve til odds 2.37 hos bet365.

Spil hos bet365*