Real Betis vs FC Barcelona

31. januar 2023

1/2: Manchester United vs Nottingham i EFL Cup og Betis vs Barcelona i La Liga

Onsdag aften byder på to TV-kampe når Manchester United vs Nottingham Forest brager sammen i EFL Cup semifinalen og Real Betis vs FC Barcelona tørner sammen i La Liga. 

Der er både cup kamp og ligakampe på programmet onsdag, hvor de to TV-kampe byder på engelsk og spansk underholdning. 

I det engelske skal Manchester United forsøge at gøre arbejdet færdig mod Nottingham Forest i hvad der ligner en overkommelig opgave, efter der blev 3-0 til De Røde Djævle på City Ground i sidste uge. 

Mere spænding og drama kommer der formentlige i det sydlige Spanien, når Real Betis får besøg af La Ligas tophold i FC Barcelona, når de to hold spiller en udsat kamp fra tidligere på sæsonen. Gæsterne er på papiret favoritter, men Estadio Benito Villamarín har for vane at være en inferno at spille i som modstanderhold. 

I Dagens Spilforslag ser vi nærmere på de to TV-kampe onsdag aften. Spilforslag til de to kampe er fundet hos bet365.dk. 

 

Manchester United vs Nottingham Forest

Spilforslag: Under 3,5 kort - odds 1.66 @ bet365*

Kampstart: 21:00

TV: TV3+

Rigtig meget skal gå galt hvis ikke vi ser Manchester United i Liga Cup finalen, der spilles d. 26. februar på Wembley. Efter en 3-0 sejr over Nottingham Forrest på udebane i det første opgør kræver det noget af et comeback for The Tricky Trees, der næppe selv tror på det kan lade sig gøre. 

Uanset hvad skal kampen på Old Trafford selvfølgelig spilles og det bliver formentlig med et hav af reservespillere hos de to mandskaber. Erik Ten Hag kommer næppe til at stille med mange af de samme spillere, som var i aktion i weekendens kamp mod Reading, der blev besejret med 3-1 efter fire scoringer i anden halvleg. 

Her startede den hollandske manager med noget der mindede om stærkeste opstilling med bl.a. Christian Eriksen, Casemiro, Fernandes og Rashford fra start. Fire spillere der med overvejende sandsynlighed ikke kommer til at starte fra start her, med tanke på at der allerede i weekenden venter et vigtigere opgør mod Crystal Palace i ligaen. 

Nottingham har ikke været i aktion i weekenden og kommer derfor ind til opgøret med friske ben. Om det får Steven Cooper til at starte med det bedste hold er dog stadig tvivlsom. Selvom Nottingham har skabt et hul ned til nedrykningsstregen, så er det på ingen måde givet, at oprykkerne ikke havner i problemer senere på sæsonen, hvis de løber ind i en stribe af nederlag. 

 

Spilforslag

Meget kommer selvfølgelig an på hvilken opstilling de to managers vælger at stille til start med. Der er ingen tvivl om at Manchester United skal være favoritter hjemme på Old Trafford uanset hvor mange reserver som Ten Hag stiller til start med. Ikke desto mindre ligner Nottingham ikke et hold, der kommer til Manchester for at kunne true det samlede avancement. 

Oddset på De Røde Djævle er steget de seneste dage, hvilket indikerer at der godt kan komme et reservehold i spil. Ikke desto mindre forsøger vi os i stedet med et kort-spil, hvor vi spår gode chancer for lav intensitet og få kort i opgøret. 

Kampens dommer Peter Bankes har godt nok været flittig med kortene tidligere i turneringen, men vi tror alligevel på gode chancer for at han kan kolde kortene i lommen, i hvad der hurtigt kan blive en kamp med karakter af træningskamp, hvis Manchester United kommer foran og dræber den sidste spænding om videre avancement. 

Vi tipper under 3,5 kort til odds 1.66 hos bet365. 

Spil hos bet365*

 

Real Betis vs FC Barcelona

Spilforslag: Under 2,5 mål - odds 2.03 @ bet365*

Kampstart: 21:00

TV: TV2 Sport

FC Barcelona kan bringe sig et stort skridt nærmere La Liga trofæet, hvis de kan rejse til Estadio Benito Villamarín i Sevilla og hente tre point mod et Betis mandskab, der aktuelt er placeret på en 6. plads i La Liga tabellen. 

Hjemmeholdet er inde i kampen om de europæiske placeringer efter en flot sæson, hvor man på eget græs kun har tabt en enkelt kamp (V5-U2-T1). Det til trods for at Manuel Pellegrinis tropper også har haft europæisk fodbold at tage højde for i efteråret, hvor man har deltaget i Europa League. 

2023 har indtil videre været en blandet landhandel for hjemmeholdet, der er røget ud af Super Cuppen efter nederlag til netop FC Barcelona, ligesom man er røget ud af Cope del Rey efter et nederlag til Osasuna. Til gengæld leverede man en fin præstation i weekenden, hvor man drog til Getafe og hentede en 1-0 scoring på en sen straffesparksscoring af Borja Iglesias. Tre vigtige point i kampen om de europæiske placeringer til den kommende sæson.

Hos Xavis tropper hentede man på ny en sejr, da Girona blev besejret med 1-0. Det var samtidig det 14. clean sheet i 18 kampe for Marc Ter Stegen, der kun har tilladt seks mål i sæsonen, hvilket er suverænt færrest af alle hold i La Liga. Den solide defensiv vidner om at Barcelona er en svær modstander at hente alle tre point imod, hvilket også kun har været Real Madrid der har været i stand til i Spanien i indeværende sæson. 

Det catalanske mandskab kan tilmed glæde sig over at have Lewandowski tilbage i truppen efter endt karantæne. En klar forstærkning i offensiven, der modsat defensiven ikke har været på helt samme høje niveau igennem sæsonen, hvor det er blevet til 37 mål i 18 kampe. Kan det række til tre point mod Betis?

 

Spilforslag

Nu til vores spilforslag - FC Barcelona har vundet deres seneste fem møder her på banen, hvor de seneste tre opgør har været på mindst mulige margin med en enkelt point. Muligheden for en ny sejr er bestemt til stede med gæsternes stærke defensiv, men vi har svært ved at finde den store værdi på 2 tallet med odds omkring 1.60. Derimod ser vi bedre værdi på et under spil, med tanke på den netop stærke defensiv hos catalanerne. 

FC Barcelona har spillet deres seneste fire kampe i ligaen under linjen på 2,5 mål. For Betis gælder det tre af de seneste fire kampe. Klubbernes møde i Super Cuppen for bare tre uger siden endte ligeledes med to scoringer i ordinær spilletid. 

Derfor forventer vi også en taktisk affære, hvor odds 2.03 skal være fint betalt på Under 2,5 mål i opgøret hos bet365. 

Spil hos bet365*