Newcastle vs Leicester City odds: Få 1.80 på Under 2,5 mål

31. januar 2023

31/1: Newcastle - Southampton: Optakt og spilforslag til returopgøret i EFL Cup semifinale

Newcastle skal tirsdag aften forsøge at gøre arbejdet færdig mod Southampton efter det første opgør endte 1-0 til The Magpies. Se Newcastle vs Southampton optakt, odds og spilforslag her!

Newcastle står med rigtig gode chancer for at kvalificere sig til klubbens første finale og dermed chancen for at vinde klubbens første store trofæ siden 1969, når de tager imod Southampton i returopgøret til EFL Cup semifinalerne. Efter en 1-0 sejr nede på Sydkysten ligner det en smal sag for Eddie Howes tropper at gøre arbejdet færdig på St. James Stadium.

Ifølge bookmakerne er det i hvert fald et hjemmehold der kommer ind til returopgøret som kæmpe favoritter. I skrivende stund står hjemmesejren til odds 1.40 hos bet365. Gæsterne giver pengene 9.00 igen, mens der er odds 4.50 på uafgjort.  

Læs med herunder, hvor vi bringer dig spilforslag til tirsdagens Liga Cup opgør mellem Newcastle og Southampton.

Spil hos Bet365*

Newcastle - Southampton
Kampstart:
Tirsdag d. 31. januar kl. 21:00
TV / Stream
TV3 Max / Viaplay
Dommer:
Paul Tierney
Karantæner:
Duje Caleta-Car (Southampton)
Betting Partner: Bet365
1 X 2
1.40 4.50 9.00
Spil hos Bet365*

 

Odds: Newcastle - Southampton spilforslag

Tingene ser godt ud for Newcastle i denne sæson, der bider skeer med de store klubber i toppen af Premier League. Eddie Howes mandskab er aktuelt på en 3. plads i ligaen med kun et enkelt nederlag i 20 kampe og en målscore på 33-11. 

11 indkasserede mål vidner om en stærk defensiv. Otte af de seneste ni kampe hvor The Magpies er gået på banen har man holdt clean sheet og for målmand Nick Pope er det faktisk blevet til imponerende 10 clean sheet i træk, så værterne gør en god ide med at starte med den engelske keeper imellem stængerne. 

Da Newcastle tidligere på måneden blev sendt ud af FA Cuppen har holdet ikke været i aktion i weekenden i modsætning til Southampton. Derfor må det formodes at være et friskt hjemmehold der træder ind på plænen tirsdag aften i jagten på en finaleplads. Efter en 1-0 sejr i det første opgør kan man sågar spille på et 0-0 resultat og tvinge gæsterne til at komme frem på banen før eller siden. 

Southampton har modsat hjemmeholdet haft en svær sæson i Premier League hvor man kæmper en hård kamp for at sikre overlevelse. Aktuelt ligger The Saints sidst i tabellen med kun 15 point og derfor er der lagt op til en hård anden halvdel af sæsonen, hvis klubben ikke skal spille i Championship i næste sæson. 

Samtidig deltager man både i EFL Cuppen og FA Cuppen, hvor man i sidstnævnte spillede sig videre til 5. runde i weekenden med en 2-1 sejr over Blackpool. Selvom sejre altid er godt for et mandskab, så bør det alligevel være en Nathan Jones, der som Southampton manager kan se lidt panderynkende til at der nu venter endnu flere kampe i den kommende periode med en smal trup. 

Det forventes dog at gæsterne stiller stærkt fra start, da flere af profilerne fik et hvil i weekenden. Samtidig bør man så tæt på en finale altid prioritere en kamp, men det vil ikke være så underligt at man begynder at tænke på situationen i Premier League, hvis man tidligt i opgøret kommer bagud og pludselig skal op at hente tre mål. 

Vi forventer en taktisk affære hvor Newcastle via. deres stærke defensiv kan spille afventende og slå til på omstillinger hvis gæsterne bevæger sig for langt frem på banen. 

Ikke desto mindre bør der være rigtig gode chancer for en målfattig kamp. Kommer Newcastle først foran 1-0, kan de køre en kontrollerende sejr hjem, mens Southampton formentlig allerede begynder at tænke på weekendens vigtige kamp mod Brentford. 

Vi anbefaler et spilforslag på under 2,5 mål til flotte odds 1.96 hos bet365. 

Spil hos Bet365*