Barcelona - Real Madrid: Odds, spilforslag, statistik og livestream til El Clásico

23. oktober 2021

Søndag d. 24/10: Spilforslag til El Clasico, Man United vs Liverpool m.m.

Søndag d. 24. oktober er en vanvittig spændende fodbolddag, som byder på adskillige topkampe. Herhjemme i Danmark er der derbies i både København og Østjylland, og ser vi mod det store udland, kan vi glæde os til flere topkampe.

I Spanien er der El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid. I England er der danskerklub-brag mellem Brentford og Leicester, London-derby mellem West Ham og Tottenham og selvfølgelig den store kamp fra Premier League, Manchester United vs Liverpool. I Støvlelandet vil de også være med denne sæson, og her skal Den Gamle Dame fra Torino på besøg hos de regerende mestre, når Inter tager imod Juventus i Milano.

Forneden ser vi på spilforslag til de store kampe i udlandet, som alle fem kan ses i dansk TV.

Spilforslag søndag d. 24. oktober:

  • 15:00 Brentford - Leicester (TV3 Sport)
  • 15:00 West Ham - Tottenham (Xee)
  • 16:15 Barcelona - Real Madrid (TV2 Sport X)
  • 17:30 Manchester United - Liverpool (Xee)
  • 20:45 Inter - Juventus (TV2 Sport X)

Spil hos bet365*

Brentford - Leicester spilforslag

Spilforslag: Brentford + BHS (ja): Odds 5.00

Danskerklubberne Brentford og Leicester tørner sammen på det nybyggede Brentford Community Stadion i London, og det er et møde mellem nr. 10 og 12 i Premier League.

Brentford har gjort det glimrende i denne sæson og også over forventning. I de tre seneste kampe har de spillet 3-3 hjemme mod Liverpool, slået West Ham ude med 2-1 og tabt med spinkle 0-1 hjemme til Chelsea. Nederlaget til Chelsea var det kun andet i sæsonen, og det er værd at fremhæve Brentfords gode præstation i det opgør. The Bees var noget uheldige med at måtte gå fra banen med nul point.

For et oprykkerhold, som har givet Arsenal, Liverpool, West Ham og Chelsea kamp til stregen i denne sæson indtil nu, er der alle grunde til optimisme for Thomas Franks tropper. Nu møder de Leicester, som har haft en svingende sæson, og som havde en hård kamp i Moskva mod Spartak i torsdags. Her vandt Leicester med 4-3 på fire mål af Patson Daka, og de scorede også fire sidst i Premier League, da de slog Man United med 4-2 hjemme. Pilen peger altså i den rigtige retning igen for The Foxes, men de får kamp til stregen mod Brentford.

Leicester har tabt to af deres fire udekampe i denne sæson i Premier League, og de har kun vundet ude mod bundproppen Norwich. Med deres tur til Moskva in mente, tror vi mest på Thomas Franks mandskab. Men Leicester har dog scoret i alle deres udekampe, og selv om de for nyligt tabte med 1-0 i Polen til Legia Warszawa, har de alligevel scoret 14 mål i de sidste seks kampe. 

Vi ser god værdi i et spil på Brentford + Begge Hold Scorer til odds 5.00. Vi tror nemlig det bliver en målrig affære som falder ud til hjemmeholdets fordel.

Spil hos bet365*

West Ham - Tottenham spilforslag

Spilforslag: Over 2,5 mål + BHS (Ja): Odds 2.00

West Ham er nr. 7 og Tottenham nr. 5, så der er tale om et London-derby i subtoppen af Premier League. David Moyes overtog West Ham i en miserabel forfatning, da han trådte til hos The Hammers, men siden har pilen kun peget en vej. West Ham er i dag at betragte som et af Premier Leagues bedste mandskaber, og i Europa League hamrer The Hammers også derudaf. Torsdag aften blev det til en 3-0 sejr over Genk, og dermed har West Ham maksimum ni point for tre kampe med en målscore på 7-0. West Ham har nu vundet fem af deres sidste seks kampe, og ser generelt ud til at være i flyvende form.

Tottenham deltager kun i Conference League, som efter alt at dømme ikke bliver prioritetet voldsomt højt. I hvert fald valgte Nuno Espirito Santo at skifte samtlige 11 mand i startopstillingen i torsdagens 1-0 nederlag i Holland til Vitesse, ift. startopstillingen i 3-2 sejren ude mod nyrige Newcastle i sidste runde af Premier League. Det betyder af Santos foretrukne 11 har friske ben til dette London-derby.

Tottenham lavede 10 mål i de tre kampe op til Vitesse-kampen, da de slog Mura med 5-1, Aston Villa 2-1 og Newcastle 3-2. Der har altså været mål i Spurs-mandskabet på det seneste, men de lukker også mange mål ind. Faktisk har de indkasseret mindst én scoring mod sig i alle deres ni seneste kampe. I alt er de gået 18 mål ind i de ni kampe, og fire er endt med nederlag.

Det er svært at pege på en vinder, for selv om West Ham har været stærke hjemme, er Spurs altså også godt med i toppen, og de har som nævnt alle mand friske til kampen efter at have hvilet hele startelleveren i torsdags. Men umiddelbart peger meget på et underholdende derby på London Stadium, og vi tror begge hold kommer på måltavlen i en tæt kamp. Derfor spiller vi Over 2,5 mål + Begge Hold Scorer (Ja) til odds 2.00.

Spil hos bet365*

 

Barcelona - Real Madrid spilforslag

Spilforslag: Real Madrid: Odds 2.40

Normalt når Barcelona og Real Madrid tørner sammen, har det i mange år og nærmest altid været et møde mellem nr. 1 og 2 i La Liga. Men denne gang er Barcelona at finde på syvendepladsen, mens Real Madrid er nr. 3. Begge hold har spillet en kamp færre end mange andre hold i ligaen, og var de kampe ikke blevet udsat, kunne de potentielt have ligget lidt højere. Real Madrid kunne have været á point med Real Sociedad i toppen, mens Barcelona kunne have været inde omkring Top 4.

Ser vi på Barcelona først, så kender de fleste til deres nuværende krise post-Messi æraen. Ronald Koeman er mere eller mindre dead man walking i cheftrænerjobbet hos den catalanske storklub, men siden de tabte 2-0 ude til Atletico Madrid har de siden vundet 3-1 og 1-0 hjemme mod Valencia og Dynamo Kiev. Umiddelbart er der fremgang at spore, men det har stadig ikke været synderligt overbevisende. Mod Valencia kom Barca f.eks. bagud 0-1 allerede efter fem minutter.

Real Madrid har også været lidt la-la på det seneste. De tabte 1-2 hjemme til FC Sheriff fra Moldova og efterfølgende med samme cifre ude mod Barcelona-klubben Espanyol i La Liga. Til gengæld rejste de sig så i Ukraine i denne uge med en suveræn 5-0 sejr over Shakhtar Donetsk. De førte her 1-0 ved pausen på et selvmål, men i anden halvleg blæste de ukrainerne omkuld med fire scoringer. Perfekt optakt til El Clasico.

Real Madrid har vundet de sidste tre El Clasicos, inkl. en 3-1 sejr her på Camp Nou i sidste sæson. Barcelonas problemer har været til at få øje på igennem længere tid, og umiddelbart tror vi mest på Los Blancos her. Real Madrid er suverænt La Ligas mest mål-produktive mandskab med 22 scoringer i otte kampe, og Carlo Ancelottis mandskab har masser af folk som kan byde ind med scoringer. Her synes Barcelona mere afhængige af enkelte spillere som Ansu Fati og Memphis Depay.

Vi ser Real Madrid som det stærkere kollektiv, og som en klub i langt bedre forfatning end FC Barcelona i øjeblikket. Derfor går vi med den fjerde El Clasico-sejr til Real Madrid i træk og spiller Los Blancos til odds 2.40.

Spil hos bet365*

Manchester United - Liverpool spilforslag

Spilforslag: Liverpool: Odds 2.20

Liverpool er på andenpladsen og stadig ubesejrede i Premier League, mens Manchester United trods Ronaldos ankomst på Old Trafford ligger og roder nede på en 6. plads. Bevares, kun ét point adskiller United fra Brighton på fjerdepladsen, så det er ikke stillingen som sådan, der giver anledning til bekymringer i den røde del af Manchester.

Det er mere spillet på banen, der efterlader noget at ønske sig. Således er presset på Ole Gunnar Solskjær også stort i disse dage, specielt efter United tabte 4-2 i Leicester og kom bagud 0-2 hjemme mod Atalanta i første halvleg i midtugen. Godt nok fik United vendt kampen til en 3-2 sejr, da - hvem andre end - Ronaldo scorede til 3-2 for De Røde Djævle med 10 minutter igen. Det var anden gang i træk i Europa, at United måtte levere et comeback for at få sejren i land. Hvem husker ikke 2-1 sejren over Villarreal i slutningen af september, hvor Ronaldo scorede dybt inde i overtiden til 2-1?

Efter Villarreal-kampen spillede United 1-1 mod Everton og tabte til Leicester. Og så var de altså i problemer mod Atalanta sidst. Hvordan skal det ikke gå, når brandvarme Liverpool kommer på besøg?

Liverpool laver voldsomt mange mål for tiden, ført an af The Egyptian King, Mo Salah. Han scorer på det hele og i hver kamp for tiden. Salah har nu æsket i de sidste ni kampe i træk for Liverpool. I midtugen kom han igen på tavlen to gange, da Liverpool vandt den svære udekamp i Madrid mod Atletico med 3-2. Liverpool var her oppe med 2-0, inden værterne slog tilbage.

Faktum er nu, at Liverpool har lavet utrolige 36 mål i de sidste 12 kampe, hvilket efterlader dem med et snit på tre mål pr. kamp. I de sidste fire kampe har de slået Porto 5-1 ude, spillet 2-2  hjemme mod Man City, slået Watford 5-0 ude og så vundet i Madrid.

Vi spår en kamp, hvor Man Uniteds forsvar får store problemer med at tøjle Liverpool-offensiven. Det kan blive grimt for hjemmeholdet, og Ole Gunnar Solskærs mange kritikere, vil formentlig få mere brænde til bålet. 

Sidst Liverpool gæstede Old Trafford tilbage i maj vandt de 4-2, og vi gætter på endnu en sejr til Liverpool og spiller The Reds til odds 2.20. 

Spil hos bet365*

Inter - Juventus spilforslag

Spilforslag: Uafgjort: Odds 3.60

De italienske mestre fra Inter er nr. 3 i Serie A, hvor Napoli er stukket helt af i toppen. Napolitanerne har vundet samtlige otte kampe hidtil i sæsonen og har en voldsom 19-3 målscore. Ryger mesterskabet til Napoli for første gang siden 1989/90 med Diego Maradona? 

Det ligner i hvert fald ikke mesterskabet skal til Torino hos de normale indehavere af Scudettoen. Juventus er kun nr. 7 i Serie A, og ligner en klub der er i fuld gang med at genopbygge. Årsagen til at Juventus ligger så langt nede i tabellen skal nemlig findes i sæsonstarten. De vandt nemlig ikke en eneste af de fire første kampe (V0-U2-T2), men de har fået gang i sagerne på det seneste. De har vundet de fire sidste kampe med præcist 1-0 over Chelsea, Torino, Roma og Zenit, og det er bestemt fire godkendte resultater, specielt fordi det blev til fire clean sheets.

Inter er ikke helt i samme gear som i sidste sæson, og mange peger på afgangen af Lukaku som en af årsagerne. Men selv uden Lukaku er Inter det mest scorende hold i Serie A i denne sæson med 23 mål. Det er mere i den anden ende, at de har givet for meget væk. 11 gange i otte kampe har Inter lukket mål ind, og dermed er der seks hold som har indkasseret færre mål end nerazzurri

Inter laver mål stort set hver gang de er på banen, men de indkasserer også næsten hver gang. Nu skal de op mod Juve som kommer til Milano med fire clean sheets i træk, men som også kun har lavet præcist ét mål i de fire sidste kampe. Vi synes det ligner et opgør, hvor begge hold kommer på tavlen en enkelt gang i en stille og rolig 1-1'er. Derfor prøver vi med et spilforslag på uafgjort til odds 3.60.

Spil hos bet365*