Danmark - Albanien: Få tips til de bedste odds på kampen

2. marts 2020

Spilforslag til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen 2019/20

Denne uge står i pokalturneringernes tegn rundt omkring i Europa, og således også i Danmark, hvor det er blevet tid til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen 2019/20. 

Kvartfinalerne i årets pokalturnering er i den grad domineret af jyske hold. Hele syv af de otte hold er fra Jylland, og den eneste undtagelse er FCK som er på jagt efter deres første sejr i turneringen siden 2017. 

Ser vi på odds på vinderen af Sydbank Pokalen i år hos Youbet, er FCK også favoritter:

FCK: odds 2.35
AaB: odds 5.50
AGF: odds 6.00
Randers: odds 9.00
SønderjyskE: odds 12.00
AC Horsens: odds 15.00
Esbjerg: odds 15.00
Silkeborg: odds 23.00

Spil hos Youbet*

Herunder ses vores spilforslag til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen i denne uge, som altså byder på følgende opgør:

Tirsdag d. 3. marts

18.30: Esbjerg - AGF

Onsdag d. 4. marts

18.30: AaB - FCK

Torsdag d. 5. marts

17.45: Randers FC - SønderjyskE
20.00: AC Horsens - Silkeborg

 

Esbjerg - AGF

Den første kvartfinale spilles tirsdag d. 3. marts på Blue Water Arena, hvor hjemmeholdet traditionelt er svære at slå. Esbjerg åbnede også foråret med en flot 1-0 sejr over FCK, men vestjyderne har tabt de to efterfølgende kampe i Superligaen med 2-0 i Lyngby og 1-2 hjemme mod FCN. Indtil videre ser det altså ikke ud som om Lars Olsen for alvor har formået at finde vinderopskriften med sit Esbjerg-mandskab, som efterhånden ligner et godt bud på en nedrykker i Superligaen i år. 

AGF spillede en fin kamp hjemme mod Hobro i fredags men fik kun 0-0 og ét point ud af opgøret. Det var nok til at holde fast i 3. pladsen i tabellen, men alligevel en skuffelse for hjemmepublikummet i Aarhus. AGF havde svært ved at skabe overflod af chancer mod et godt organiseret Hobro-hold, som til gengæld ikke ville (eller kunne) meget fremad banen. AGF havde dog de chancer der kunne have sikret dem sejren, men der var ikke mange af dem, og effektiviteten svigtede foran kassen. Generelt har AGF ofte haft det svært i denne sæson, når de står overfor defensive mandskaber, og det tror vi bliver kampbilledet igen her mod Esbjerg.

AGF er ganske givet favoritter, men vi tror de får svært ved at åbne Esbjergs forsvar. Det havde AGF også sidst de gæstede EfB i Superligaen d. 1. december 2019. Godt nok vandt AGF 1-2 dengang, men der måtte et sidst minuts langskudshug til af Mustafa Amini for at sænke Esbjerg, som i øvrigt sad på det mest af spillet dengang.

Hos Youbet er der odds 3.90 på Esbjerg, 3.40 på uafgjort og odds 1.90 på AGF. Gæsterne er altså favoritter, men vi forventer et tæt og potentielt målfattigt opgør mellem to hold, som vi synes har deres største styrker i defensiven. Et gæt på resultatet efter 90 minutter bliver 1-1, hvilket selvfølgelig vil sende kampen ud i forlænget spilletid og potentielt straffekonkurrence.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.40 hos Youbet*

 

AaB - FC København

Blækket er i skrivende stund knapt tørt på kamprapporten fra søndagens opgør mellem disse to klubber, der altså endte med en 3-2 sejr til FCK i Parken i et underholdende og intenst opgør. Nu mødes de to klubber så igen onsdag i Aalborg i pokalkvartfinalen, og AaB'erne må have god tro på tingene ovenpå en udmærket indsats i Parken. Det var reelt kun 20 dårlige minutter fra AaBs side som kostede tre scoringer imod, og AaB var generelt fint med i hele kampen. Nordjyderne havde også chancerne for at få udlignet til 3-3 mod kampens slutning, hvor FCK var presset helt i bund.

Hjemme i Aalborg må AaB kunne gøre endnu mere væsen af sig, og der kan sagtens vente en meget svær opgave for FCK. Gæsterne har også et travlt kampprogram i øjeblikket, og kan se frem til en kamp mod Horsens fire dage senere inden det første møde med Istanbul Basaksehir i 1/8-finalerne i Europa League d. 12. marts i Tyrkiet. Spørgsmålet er, hvor hårdt FCK'erne satser på denne pokalkamp, og hvor store udskiftninger Ståle Solbakken foretager i sin startopstilling. Superligaen, og guldkampen med FCM, har naturligvis første prioritet, og man er også nødt til at forholde sig til de to kampe mod tyrkerne, som FCK bestemt ikke er chanceløse imod.

Hos Youbet er der odds 2.95 på AaB, 3.35 på uafgjort og odds 2.30 på FCK. Løverne er altså favoritter, men AaB er stærke hjemme, og har måske også den største motivation. FCK har heller ikke vundet i Aalborg siden november 2016, og de fire sidste kampe her mellem klubberne er endt med to AaB sejre og to uafgjorte. Vi tror AaB sender FCK ud af pokalen onsdag aften.

Spilforslag: AaB til odds 2.95 hos Youbet*

 

Randers FC - SønderjyskE

Torsdag d. 5. marts venter de sidste to kvartfinaler i årets pokalturnering, og der åbnes 17.45 i Randers, hvor SønderjyskE lægger vejen forbi. Sidst Randers havde besøg af Glen Riddersholms mandskab var d. 1. december 2019, hvor Randers hev en 3-0 sejr i land. SønderjyskE har da også haft deres problemer på udebane i denne sæson, hvor klubben kun har hentet to sejre i 11 udekampe i Superligaen. Fire er endt uafgjort og fem nederlag. Den tendens er fortsat efter vinterpausen, hvor den første udekamp blev tabt med 2-1 i Farum. Vi afventer endnu resultatet af mandagskampen i Superligaen, hvor SønderjyskE igen er på udebane mod FCM i Herning.

Randers åbnede forårssæsonen med 0-0 hjemme mod OB, og fulgte op med en 1-2 sejr ude mod AC Horsens den tidlige søndagskamp i denne weekend. Umiddelbart ser det fornuftigt ud hos Randers, som bejler til en plads i Top 6 og mesterskabsspillet. De er også et af Superligaens bedste hjemmehold i denne sæson med syv sejre, tre uafgjorte og kun et nederlag på eget græs i 11 liga-kampe.

Hos Youbet er der odds 2.05 på Randers mod odds 3.35 på både uafgjort og SønderjyskE-sejr netop nu, og vi synes der er tale om et fornuftigt odds på hjemmesejren.

Spilforslag: Randers til odds 2.05 hos Youbet*

 

AC Horsens - Silkeborg

Torsdag kl. 20.00 er AC Horsens klar til deres tredje hjemmekamp i træk. De to første - mod AGF og Randers - i Superligaen blev tabt med 1-2 i tætte opgør, og der venter unægteligt Silkeborg en svær opgave her på CASA Arena.

AC Horsens er et ganske udmærket hjemmehold med en 5-1-6 statistik for 12 hjemmekampe i Superligaen i denne sæson. De to sidste er dog altså tabt, og for Bo Henriksen og AC Horsens gælder dette opgør - foruden en plads i semifinalerne - om at tanke fornyet selvtillid til de kommende kampe, hvor Horsens har et svært kampprogram. De to næste kampe i Superligaen er nemlig på udebane mod FCK og FCM, inden grundspillet rundes af med en hjemmekamp mod Brøndby. Umiddelbart ligner det ikke flere point til Horsens inden slutspillet begynder, så Bo Henriksen og Co. kan nok godt bruge lidt medvind her til at få troen tilbage i truppen.

Silkeborg fik et flot point ude mod OB i weekenden, hvor det blev til 1-1. 1-1 blev også resultatet af SIFs seneste hjemmekamp mod FCK, og med point i de sidste to kampe, er Silkeborg for alvor begyndt at vise lidt tænder i bunden af rækken. Om det er for sent, må tiden vise. Men i hvert fald er dette en god chance for Silkeborg for at få noget succes ind i truppen, hvis man kan avancere til semifinalerne.

Begge klubber har deres at tænke på ift. overlevelse i Superligaen, og det er umiddelbart svært at pege på en stor forhåndsfavorit her. Hos bookmakerne er AC Horsens dog forholdsvis komfortabel favorit. Youbet giver lige nu odds 1.90 på Horsens, 3.45 på uafgjort og odds 3.65 på Silkeborg. Vi tror dog opgøret blevet meget jævnbyrdigt, og at kampen ikke bliver afgjort i de første 90 minutter. Vi tror kampen må ud i forlænget spilletid, hvor det bliver tilfældigheder og marginaler der afgør, hvem der kommer videre i turneringen.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.45 hos Youbet*

Semifinalerne i Sydbank Pokalen spilles d. 22.-23. april.