EM 2024 i fodbold. Holland mod Frankrig

20. juni 2024

Holland - Frankrig spilforslag: Underholdende topkamp i Gruppe D

Holland åbnede med en 2-1 sejr mod Polen, hvor Oranje kom fra 0-1 nede til en sen sejr, mens Frankrig hentede tre point mod Østrig på et selvmål.

Kampen om topplacering i Gruppe D ser nu unægtelig ud til at skulle stå mellem Holland og Frankrig, og de to lande tørner sammen her i en direkte duel om førstepladsen. Vinderne kan skrive sig på listen over hold som vil være med i 1/8-finalerne, men uafgjort kan også være et spiseligt resultat for begge nationer.

Spil hos bet365*

Holland - Frankrig

Kampstart:
Fredag d. 21. juni kl. 21:00
TV / Stream
DR1
Stadion:
Red Bull Arena, Leipzig
Dommer:
Anthony Taylor, England
Betting Partner: bet365
1 X 2
3.30 3.40 2.20
Spil hos bet365*

 

Holland

Holland kom så over chokket da Polen - stik mod spil og chancer i første halvleg - tog en føring ved Adam Buksa på et hjørnespark. Holland var klart bedst over 90 minutter, og det var også derfor også fortjent, at først Cody Gakpo og til sidste Wout Weghorst kunne sikre hollænderne de tre point.

Det var selvfølgelig ikke uden skønhedsfejl, men alt i alt en god præstation fra Ronald Koemans tropper. Nu venter en modstander af en helt anden kaliber, når Holland skal op mod verdensmestrene anno 2018. 

Det er et hollandsk mandskab i god form, som nu har vundet fire af de sidste fem kampe, herunder 4-0 over både Canada og Island. Men det er også et hollandsk mandskab, som mangler flere profiler på midtbanen, og det skal blive spændende at se, om de kan hamle op med toppen af poppen, når de skal op mod Les Bleus. I EM-kvalifikationen var de nemlig også oppe mod hinanden, og her vandt Frankring begge kampe med hhv. 2-1 og 4-0 ude og hjemme.

 

Frankrig

Frankrig kom fint fra land med en 1-0 sejr over et godt kæmpende østrigsk mandskab, men det er selvfølgelig lidt tankevækkende, at der skulle et selvmål til at sikre de tre point. Der er ellers masser af målscoringspotentiale i holdet, men de kæmpede med sagerne i den første kamp.

Nu er spørgsmålet om Kylian Mbappé er klar til denne kamp, efter han smaskede sit ansigt ind i skulderen på Kevin Danso og brækkede næsen. Ellers har Frankrig selvfølgelig andre spillere der kan gøre det for dem, men der er ingen tvivl om, at Les Bleus vil være svækkede uden Mbappe til at skiftevis husere på venstre eller højre kant og hele tiden holde modstandernes forsvar på tæerne.

Umiddelbart ser det ud til at Mbappe misser kampen, men at han kan vende tilbage senere i turneringen med en beskyttelsesmaske på.

 

Holland vs Frankrig spilforslag

Det tyder til at blive en underholdende kamp, for Holland excellerer i det offensive spil og har masser af fire power oppe foran. De var godt nok ikke synderligt skarpe mod Polen, men fik alligevel puttet to ind og sikret sejren. Frankrig er ikke nemme at skabe chancer mod, men Holland skal nok komme til deres. 

Samtidig forventer vi selvfølgelig også at se mere offensivt fra Frankrig, selv uden Mbappe på holdet, end vi så i åbningskampen mod Østrig. Bookmakerne har forventninger om en lidt målfattig affære, der der er lavest odds på Under 2,5 mål, men her tøver vi ikke med at gå imod strømmen og spille på at kampen ser mindst tre mål.

Vi tror også begge hold kommer til at bidrage til måltotalen og derfor spiller vi Over 2,5 mål + Begge Hold Scorer til odds 2.25.

Spil hos bet365*