Web
Analytics

17. april 2019

Europa League: Napoli – Arsenal optakt, odds, statistik og spilforslag

Læs optakt og odds til Europa League kvartfinalen mellem Napoli og Arsenal på Stadio San Paolo. Vi er klar med statistik og spilforslag her til Napoli vs Arsenal der skydes i gang torsdag d. 18/4 kl. 21:00. Læs også spilforslag til de andre Europa League kvartfinaler nederst på siden. 

Napoli – Arsenal Odds
  Napoli Uafgjort Arsenal
1.70 4.33 4.75

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 – Torsdag d. 18/4 2019
TV & Stream 6’eren

 

Optakt & Spilforslag til Napoli – Arsenal odds

Napoli skal torsdag aften forsøge og vende 0-2 fra det første møde på Emirates Stadium, når holdet hjemme på Stadio San Paolo får besøg af Arsenal. Selvom Ancelottis mandskab ikke fik det bedste udgansgpunkt i det første møde, må man ikke afskrive italienerne, der har været stærke hjemme på San Paolo. Kun 1 nederlag i 22 kampe på tværs af alle turneringer er det blevet til for Napoli, og derfor er de med rette gjort til favoritter i torsdagens Europa League kamp mod Arsenal.

Samtidig har Arsenal været som dag og nat når de spiller hjemme og ude. På fremmed græs har London mandskabet kun vundet 5 ud af deres seneste 15 kampe. Derfor ser vi også gode chancer for at der kan falde et opgør hvor Napoli har gode chancer for at bringe spænding tilbage i afgørelsen om det samlede avancement.

I vores spilforslag til Napoli vs Arsenal prøver vi os med et multi spil, hvor der skal falde en Napoli sejr + over 2,5 mål i opgøret til odds 2.30 hos Bet365*. Vi forventer et Napoli hold der kommer blæsende fra start og derfor tror vi også på gode muligheder for at der falder mindst 3 mål i opgøret. Samtidig ser vi Napoli som pæne favoritter til sejren, når man tager Arsenals ringe form på udebane in mente.

Napoli er uden Amadou Diawara og Raul Albiol. Gæsterne må se bort fra Rob Holding, Denis Suarez, Hector Bellerin, Danny Welbeck og Lucas Torreira.

Odds kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Statistik: Napoli – Arsenal

San Paolo Stadion danner rammen om opgøret mellem Napoli og Arsenal i Europa League (foto:shutterstock.com)

  • Arsenal vandt det første møde med 2-0 på Emirates Stadium. Målene blev scoret af Aron Ramsey (15′) og på et selvmål af Kalidou Koulibaly (25′).
  • Seneste indbyrdes møde mellem Arsenal og Napoli ligger tilbage i 2013,  hvor de hold var i samme gruppe i Champions League. Her vandt Arsenal med 2-0 hjemme på Emirates Stadium på blandt andre et mål af Mesut Özil som stadig er i klubben. Napoli vandt med de samme cifre hjemme på San Paolo.
  • Arsenal vandt Gruppe E med 16 point foran Sporting Lissabon. I knock-out fasen har Arsenal slået Bate Borisov med samlet 3-1 og Rennes med samlet 4-3.
  • Napolis vej til kvartfinalerne er gået gennem Champions League. Her sluttede Napoli med en 3. plads i gruppespillet og sikrede sig dermed en billet til 1/16 finalerne i Europa League. Her vandt holdet med samlet 5-1 over Zürich, inden Salzburg blev slået med 4-3 i 1/8 finalerne.
  • Arsenals topscorer i turneringen er Aubameyang med 4 scoringer
  • Hos Napoli er Milik topscorer i knock-out fasen med 2 scoringer
  • Den samlede vinder af opgørene mellem Arsenal og Napoli kan se frem til at møde enten Villareal eller Valencia i semifinalerne

 

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Flere spilforslag til Europa League kvartfinalerne

Det er ikke kun Napoli og Arsenal der torsdag aften kæmper om en plads videre til Europa League semifinalerne. Tre andre steder rundt omkring i Europa ruller bolden også med kick off kl. 21:00. Vi bringer herunder spilforslag til alle kvartfinalerne i Europa League.

Chelsea – Slavia Prag

På stamford Bridge skal Chelsea forsøge og spille sig videre til semifinalerne når tjekkiske Slavia Prag gæster det engelske. Her er det Chelsea som står med de bedste kort på hånden inden returopgøret efter en 1-0 sejr i det første møde. Vi forventer at Chelsea bliver for stor en mundfuld for Slavia Prag, der selvom de spillede godt i det første opgør var mindst et par niveauer under Chelsea.

I vores spilforslag til Chelsea – Slavia Prag forsøger vi os med et handicap spil på Chelsea. Sarri og co. bør være motiveret for at levere en god indsats, da Europa League ligner den nemmeste vej for Chelsea ift. en plads i næste sæsons Champions League. Et spil på at Chelsea vinder med mindst 2 mål giver pengene 2.075 igen hos Bet365*.

Eintracht Frankfurt – Benfica

Eintracht Frankfurt har haft et fantastisk 2019, hvor Adi Hutters mandskab har vundet den ene kamp efter den anden. Den seneste uge er der dog kommet salt i såret med med 2 nederlag i træk. Første kamp i Portugal endte med en 4-2 sejr til Benfica, og dermed er det et presset hjemmehold på Commerzbank Arena torsdag aften.

Vi forventer ligesom det første opgør en målrig affære mellem Eintracht Frankfurt og Benfica. Vi så i det første opgør, at begge hold praktiserer en offensiv spillestil, og med et hjemmehold, der er pisket frem på banen, så ligner det på ny en kamp med mange mål. Derfor forsøger vi os med et spilforslag til Eintracht Frankfurt – Benfica på over 3,5 mål til odds 2.35 hos Bet365*. 

Valencia – Villareal

Sidste sted hvor bolden ruller torsdag aften er på Estadio de Mestalla i Valencia. Her skal Daniel Wass og co.  op mod rivalerne fra Villareal, og med en 3-1 sejr fra det første opgør skal meget gå galt, hvis ikke Valencia skal booke en billet til semifinalerne. Vi spår ligesom det første møde en åben kamp med mange chancer i begge ender. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 2.25 hos Bet365*.

Odds kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen