Web
Analytics

27. oktober 2017

Europa League Topscorer Odds: – Hvem scorer flest mål i 2017/18?

Hvem bliver topscorer i Europa League 2017/18-sæsonen? Det vrimler med skarpe målskytter i Europa League, og du kan se odds på topscorer-favoritterne hos Unibet her.

Emiliano Rigoni: 7.00 Aleksandr Kokorin: 8.00
Andre Silva: 8.00 Willian Jose: 8.00
Alassane Pléa: 11.00 Mario Balotelli: 15.00
Constantin Budescu: 17.00 Ciro Immobile: 17.00
Diego Llorente: 17.00 Oliver Giroud: 17.00
Theo Walcott: 17.00 Fernandes Manuel: 19.00
Aritz Aduriz: 31.00 Carlos Bacca: 31.00
Alexandre Lacazette: 31.00 Andrea Petagna: 31.00
Sandro Ramirez: 31.00 Wayne Rooney: 31.00
Niklas Bendtner: 51.00

* Odds er fundet hos Unibet. Europa League -vinder oddsene i listen er genstand for ændringer i løbet af sæsonen. opdateret 27/10-2017

Spil på topscoreren hos Unibet >>

 

Topscorer favoritterne: – Zenit-spillere fører kapløbet

Aleksandr Kokorin er blandt favoritterne som topscorer i Europa League (foto: shutterstock)

Russiske Zenit Petersburg har fået en flyvende start på Europa League gruppespillet, hvor de i pulje L har scoret hele 11 mål efter 3 kampe. Her har især to spillere skilt sig ud fra mængden med hhv. 5 og 4 mål.

Der er tale om argentinske Emiliano Rigoni og russiske Aleksandr Kokorin, der fører an på topscorerlisten, og samtidig er favoritter til at løbe med topscorertitlen ifølge Unibet.

Der er odds 7.00 at hente på Rigoni som topscorer, mens der er odds 8.00 at hente på Kokorin. Tæt kamp i toppen Der er dog mange andre spillere, som også byder sig ind i kampen om titlen.

Her er både portugisiske Andre Silva og brasilianske Willian Jose gode bud på spillere, som også kan gå hele vejen. Andre Silva er har scoret 4 mål for Milan i holdets første tre kampe, vel og mærke uden at spille fuld tid.

Milan står som en af favoritterne til at gå hele vejen, og dermed kan Andre Silva få en fordel i at spille flere kampe end flere af de nærmeste konkurrenter på listen. Der er odds 8.00 at hente på at Andre Silva står øverst på listen, når sæsonen er færdig.

Også brasilianske Willian Jose byder sig ind i kampen. Ligesom Andre Silva står han noteret for 4 mål efter de første 3 kampe for Real Sociedad, der sammen med Zenit i gruppe L står med rigtig gode muligheder for videre avancement.

Alle Willian Joses mål faldt i kampen mod Vardar, hvor brasilianeren var helt ustyrlig med 4 mål, og da Real Sociedad stadig har en hjemmekamp mod netop Vardar, kan det ikke udelukkes at Willian Jose kan udbygge hans målscore mere flere mål. Der er odds 8.00 at hente på Willian Jose som topscorer i denne sæsons Europa League.

 

Odds 51.00 på Bendtner: – Snyder han dem alle?

Selvom vi skal langt ned på listen, er der også dansk deltagelse på listen over mulige kandidater til at blive topscore i Europa League.

Der er selvfølgelig tale om Niklas Bendtner, der virker brandvarm for Rosenborg i denne sæson. Danskeren der er holdets topscore i denne sæson, står noteret for en enkelt scoring, så der er dermed et stykke op til de første på listen, men man må aldrig udelukke den danske angriber, topper topscorerlisten i den norske eliteserie med 17 mål.

Der er odds 51 at hente på Niklas Bendtner, hvis du tror han kan snyde dem alle og løbe med titlen.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen