Web
Analytics

27. oktober 2017

Europa League Vinder Odds

Hvem vinder Europa League i år? Spil odds på vinderen af Europa League, og giv dig selv en ekstra god grund til at juble, når dine favoritter løfter trofæet i finalen d. 16. maj 2018 i Frankrig.

Arsenal: 7.00 Milan: 10.00
Lazio: 15.00 Villareal: 25.00
Zenit: 20.00 Atalanta: 25.00
Nice: 30.00 Lyon: 25.00
Marseille: 30.00 Real Sociedad: 23.00
Ath. Bilbao: 40.00 Everton: 60.00
FC Salzburg: 80.00 FCSB: 80.00
Hoffenheim: 100.00 Hertha Berlin: 100.00
Istanbul Basaksehir: 100.00 FC København: 100.00
Ostersunds FK: 100.00 Rosenborg: 750.00

* Odds er fundet hos Danske Spil.

Spil hos Oddset >>

 

Odds på vinderen af Europa League 2017/18

– skrevet d. 26. oktober, 2017

Vi skal have en ny vinder af Europa League trofæet i denne sæson, hvor hverken Sevilla eller Manchester United er med i Europa League. De to hold har ellers snuppet titlen de sidste 4 sæsoner, men begge hold er i denne sæson at finde i Champions League.

Som noget nyt, der blev indført i sidste sæson, ryger vinderen af Europa League direkte i Champions League i næste sæson, som et forsøg på at gøre turneringen mere attraktiv for de store hold, der tit har haft en tendens til at prioritere den hjemlige liga højere end Europa League.

Vinder odds-favoritterne i denne sæson er engelske Arsenal og Italienske Milan. Man skal dog huske, at der træder flere hold ind fra Champions League efter jul, og derfor kan favoritværdigheden nå at rykke sig mange gange i løbet af sæsonen.

Feltet lige efter Arsenal og Milan tæller også flere spændende hold, der også kan gå hele vejen på en god dag. Både Lazio, Lyon, Villareal og Zenit Petersborg har været med fremme i turneringen flere gange før.

Du kan se alle vinder odds på vinderen af Europa League i tabellen øverst, eller hos enhver bookmaker med dansk licens her.

 

Arsenal eller Milan?

Både Milan og Arsenal har fået en ganske god start på sæsonens gruppespil, hvor vi er 3 kampe henne i turneringen. Milan fører an i pulje D, hvor de står noteret for 7 point i 3 kampe. En pulje der udover Milan tæller græske AEK, kroatiske Rijeka og østrigske Austria Wien.

Det bør ikke være en pulje som Milan får nogen problemer med at spille sig videre fra. Milan har købt stort ind i sommers, hvor flere store profiler er købt i, og holdet ligner for første gang i mange sæsoner et hold, som kan true de store hold i italiensk fodbold som Juventus og Napoli, der har siddet tungt på tronen af Italiensk fodbold i de seneste mange år.

Flere spændende profiler som Kalinic, Bonucci og Andre Silva er kommet til klubben i sommers, og efter en noget skuffende sæsonstart i Serie A, har klubben fuld fokus på Europa League, hvor holdet kommer til at være en trussel mod enhver modstander.

Arsenal topper ligeledes deres pulje, hvor de er havnet i pulje H med BATE, Köln og serbiske Røde Stjerne. Efter 3 kampe har holdet maksimum point, og holdet er dermed snublende nær på at spille sig videre til knock-out fasen efter nytår.

Arsenal og Wenger tørster efter titler, og selvom flere reserve spillere har været taget i brug, så har Arsenal en spændende trup, der på Europa League niveau ligner en af de store favoritter til at løbe med titlen.

 

Flere store hold træder ind efter nytår

Mens det lige nu er Arsenal og Milan der er de store favoritter til at løbe afsted med titlen, så kan det sagtens ændre sig efter nytår, hvor de otte hold der ender på en tredjeplads i Champions League gruppespillet træder ind i turneringen.

Lige nu ligger det til, at hold som Dortmund, Napoli og Atletico Madrid kan tage turen fra Champions League til Europa League efter gruppespillet, og det vil givet vis få vinderoddsene til at ændre sig markant. I så fald kan det tænkes, at vinderodds på Arsenal og Milan vil stige, mens det også kan gå den anden vej, hvis det er svagere hold som træder ind i turneringen fra Champions League.

Husk derfor og hold øje med, hvilke hold der ser ud til at træde ind i turneringen efter gruppespillet, hvis du sætter et spil på vinderen af Europa League 2017/18 sæsonen.

Spil på vinderen af Europa League hos Danske Spil, som tilbyder flotte odds på flere af favoritterne.

Spil hos Oddset >>

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen