Holger Rune vs Denis Shapovalov

22. maj 2022

Holger Rune vs Denis Shapovalov livestream: 1/64-finale i French Open

Danske Holger Rune møder canadiske Denis Shapovalov i 1/64-finalen i French Open tirsdag d. 24. maj kl. 11.00. Læs om Holger Rune vs Denis Shapovalov livestream på nettet her!

Der venter en svær første runde i Grand Slam-turneringen French Open for Holger Rune. Danskeren skal nemlig op mod prominent modstand allerede i første kamp i French Open, hvor Holger Rune møder verdensranglistens nr. 15, 23-årige Denis Shapovalov fra Canada.

Heldigvis venter der på papiret nemmere modstand i næste runde, hvis Holger Rune formår at besejre Denis Shapovalov i første runde. I næste runde skal Holger Rune nemlig møde enten den 30-årige schweizer Henrik Laaksonen (nr. 95 på ranglisten) eller den 25-årige spanier Pedro Martinez (nr. 43. på ranglisten). 

Holger Rune er selv nr. 40. på verdensranglisten, og er useedet ved French Open. Derfor bliver vejen gennem turneringen svær fra danskeren.

Det ligger dog fast, at Holger Rune slipper for at møde den forsvarende mester Novak Djokovic, Rafael Nadal og Carlos Alcaraz. De tre er blandt de største favoritter til at vinde French Open i år, og røg alle i den anden halvdel ved lodtrækningen til French Open. Derfor kan Holger Rune først møde f.eks. Novak Djokovic i en evt. finale i French Open. 

Til gengæld kan Holger Rune senere i turneringen rende ind i verdensklasse-spillere som russiske Daniil Medvedev (nr. to i verden) og græske Stefanos Tsitsipas (nr. fire i verden).

Spil på French Open hos bet365*

Odds 201.00 på Holger Rune i French Open

Det er nok utænkeligt, at Holger Rune når hele vejen til finalen. I hvert fald er der odds 201.00 på Holger Rune til at vinde French Open i Herresingle i 2022 hos bookmakeren bet365*. Men den unge dansker har vist gode takter på grus i optakten til French Open. Bl.a. tog Rune en finalesejr i ATP München for nyligt, og efterfølgende nåede han til semifinalen i ATP Lyon i den forgangne uge.

Det er altså en formstærk Holger Rune som møder op til French Open, men han døjede dog med fysikken i Lyon, hvor han var stærkt plaget af kramper i begge ben i kvartfinalen.

Denis Shapovalov kommer ind til French Open med 16 sejre og 10 nederlag i 2022. Han har ikke vundet en ATP-titel siden 2019 i Stockholm, og de tre seneste titler (to i 2017 og en i 2019) er alle vundet på hardcourt.

Ligesom Holger Rune har Denis Shapovalov også varmet op til French Open med deltagelse i en turneringer på grus. I sidste uge deltog Shapovalov i ATP Geneve i Schweiz, hvor det blev til et nederlag i første kamp mod verdensranglistensen nr. 50, Ilya Ivashka fra Hviderusland, i tre tætte sæt. 

Holger Rune bør altså ikke være chanceløs på nogen måde mod canadieren i første kamp i French Open, men ser vi på odds på Holger Rune vs Denis Shapovalov, er danskeren dog marginal underdog. 

Holger Rune vs Denis Shapovalov livestream og odds


Holger Rune vs Denis Shapovalov odds
Her ses udvalgte odds på Holger Rune mod Denis Shapovalov hos bet365.dk. Oddsene er genstand for ændringer. Besøg bookmakeren og se alle opdaterede odds på kampen.

 

Nu venter så første runde i French Open mod Denis Shapovalov på det legendariske Roland Garros anlæg i Paris. Kampen er programlagt til tirsdag d. 24. maj kl. 11.00, men starttidspunktet kan være genstand for ændring.

I første kamp er Holger Rune underdog, da der er odds 2.20 på Holger Rune mod odds 1.66 på Denis Shapovalov hos bet365. 

Bookmakeren bet365 har foruden odds på alle French Open-kampene også livestream fra turneringen til deres aktive kunder. Det betyder, at man kan livestreame Holger Rune mod Denis Shapovalov hos bookmakeren, hvis man har penge stående på sin konto eller har spillet en kupon hos bookmakeren indenfor 24 timer af kampstart. 

Læs mere om Holger Rune livestream her >

EuroSport 1&2 og Discovery+ viser også French Open fra Paris, og det skulle også være muligt at se Holger Runes første kamp mod Denis Shapovalov på Kanal 6, alt efter tidspunktet for kampstart.

Spil på French Open hos bet365*