Holger Rune vs Henri Laaksonen

25. maj 2022

Holger Rune vs Henri Laaksonen: 2. runde i French Open 2022

Holger Rune møder Henri Laaksonen i 2. runde af French Open 2022, hvor danskeren er favorit. Læs mere om Holger Rune vs Henri Laaksonen odds og livestream her!

Holger Rune imponerede stort i 1. runde af French Open, da det blev til en overbevisende sejr over canadieren Denis Shapovalov i tre sæt (6-3, 6-1, 7-6). Det var første gang i 15 år, og siden Kristian Pless spillede sig videre i 2007, at en dansker har spillet sig videre til 2. runde i French Opens Herresingle-turnering.

I sig selv var Holger Runes 1. runde-sejr en historisk bedrift, men nu er spørgsmålet hvor langt den danske tenniskomet kan nå i den prestigiøse Grand Slam-turnering på Stade Roland Garros i Paris. Næste udfordring bliver schweizeren Henri Laaksonen, som over to dage gjorde det af med spanske Pedro Martinez i fire sæt (2-6, 6-4, 6-5, 7-6). Den 30-årige schweizer er nr. er 96 på ATP-ranglisten, hvor Holger Rune p.t. er på 40. pladsen.

Læs mere om Holger Rune vs Henri Laaksonen i optakten forneden, og hvordan du kan livestreame Holger Runes næste kamp i French Open gratis på nettet hos bookmakeren bet365.dk.

Spil hos bet365*

Holger Rune - Henri Laaksonen
Turnering:
French Open 1/32-finaler
Kampstart:
Torsdag d. 26. maj kl 11:00
Livestream:
Holger Rune livestream >
Odds
Betting Partner: bet365.dk
Holger Rune Henri Laaksonen
1.14 5.50
Spil hos bet365*

 

Livestream Holger Rune mod Henri Laaksonen

Det er muligt at se Holger Rune mod Henri Laaksonen hos bl.a. EuroSport og Discovery+, men har man ikke adgang til de rette tv-kanaler og streamingtjenester, kan man også se Rune vs Laaksonen gratis på nettet hos bet365.

Bookmakeren bet365 viser nemlig (stort set) alle kampe fra French Open gratis til deres aktive bettingkunder via bookmakerens hjemmeside. Derfor bør det også være muligt at livestreame Holger Rune mod Henri Laaksonen, når kampen efter planen løber af stablen torsdag d. 26. maj kl. 11.00. Bemærk at kamptidspunktet er genstand for ændring, og derfor kan den muligvis begynde senere på dagen. 

For at se Holger Rune vs Henri Laaksonen livestream og French Open generelt hos bet365, kræves der en aktiv bettingkonto hos bookmakeren. Det betyder, at man skal have penge stående på sin konto, eller have placeret et væddemål indenfor 24 timer af kampstart for at gratis kunne se med, når kampen starter.

Livestream hos bet365.dk*

*GEO restriktioner anvendes. Finansieret konto påkrævet eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. +18. Spil ansvarligt. Rofus.nu | Stopspillet.dk

 

Holger Rune vs Henri Laaksonen optakt

Den danske tenniskomet, Holger Vitus Nodskov Rune, er klar til endnu en dyst i French Open. Torsdag d. 26. maj skal Holger Rune nemlig i aktion mod schweiziske Henri Laaksonen.

To gange tidligere har Holger Rune mødt Henri Laaksonen i sin korte seniorkarriere, begge i oktober 2021, hvor Laaksonen sejrede begge gange på hardcourt i Frankrig. Denne gang spilles kampen på grus i French Open, og grus er da også et underlag som bekommer Holger Rune bedre.

Generelt er der god grund til at være optimist på Holger Runes og dansk tennis' vegne. Rune er nemlig stormet ind på den store tennisscene i de senere år, og sejren tirsdag over Denis Shapovalov var en imponerende præstation.

For det første var det Holger Runes første kamp i den prestigefyldte Grand Slam-turnering på seniorniveau, men også måden hvorpå sejren kom i hus, begejstrede mange tenniseksperter. Herunder TV2 Sports Patrik Wozniacki:

"Jeg er meget imponeret. Det er en vild præstation, Holger Rune leverer. Jeg var lidt nervøs for ham efter turneringen i Lyon, for han virkede fysisk udfordret der. Men det var på ingen måde tilfældet i dag. Han kørte ham af banen", sagde Patrik Wozniacki til TV2 og fortsatte:

"Det tangerer hans største præstation nogensinde. Han viser, at han kan spille op mod verdens bedste, og det tegner godt. Turneringssejren i München rangerer selvfølgelig højt, men sejren i dag er helt oppe ved siden af."

Hos bookmakerne er Holger Rune favorit til mødet med Henri Laaksonen, og Patrik Wozniacki er enig. Der kan bestemt godt ligge endnu en sejr og vente på Holger Rune, såfremt danskeren rammer samme niveau som mod Shapovalov.

"Jeg forventer, at Holger Rune kan slå ham. Godt nok går Henri Laaksonen lidt under radaren, men som Rune spillede i dag (tirsdag, red.), vil han være favorit. Laaksonen er en slider uden de helt store våben, og det passer Holger Rune glimrende. Derfor har jeg ham også som klar favorit", lød det fra TV2s tennisekspert.

 

Spilforslag: Holger Rune vinder 3-0 i sæt

Holger Rune er storfavorit til at besejre Henri Laaksonen, og med præstationen i 1. runde in mente, hvor Holger Rune slog verdensranglistens nr. 15 i overbevisende stil i tre sæt, ser vi umiddelbart gode chancer for endnu en dansk sejr i tre sæt. 

Derfor bliver vores første spilforslag til kampen, at Holger Rune vinder 3-0 i sæt til odds 1.83 hos bet365.

Derudover forsøger vi os med to spilforslag på resultatet af 1. sæt. Selv om Holger Rune er favorit til kampen, tror vi alligevel der venter nogle hårde sæt for danskeren. Bl.a. kan 1. sæt meget vel blive en tæt affære. Derfor byder vi ind på to spil:

  • 6-4 til Rune i 1. sæt til odds 5.50
  • 7-5 til Rune i 1. sæt til odds 12.00

Husk på at bookmakeren bet365 foruden livestream også tilbyder live odds på French Open, hvor der er mulighed for at spille på kampen hele vejen til sidste serv.

Spil hos bet365*