Web
Analytics

23. januar 2018

Ishockey VM 2018: Odds 100.00 på Danmark

Se odds på IIHF Ishockey VM 2018 her, hvor der er astronomiske odds på Danmark som verdensmestre. Læs om de største favoritter ved VM i ishockey.

For første gang i historien skal Danmark være vært for IIHF Ishockey VM i 2018, hvor festligheder kickstartes d. 4. maj med Danmarks første kamp mod Tyskland.

Danske Spils Oddset er klar med odds på Ishockey VM 2018, og her er der odds 100.00 Danmark og dansk VM-guld hjemmebanen.

Spil på VM i ishockey hos Oddset >>

Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Det er selvfølgelig mere realistisk, at VM-guldet går til én af de seks store hockey-nationer, Canada, Rusland, USA, Sverige, Tjekkiet eller Finland, og her er Canada netop nu de største favoritter til odds 2.50. Den russiske ishockey-bjørn er dog også stærk, og Rusland er klar til at gå efter guldet til odds 4.00.

Læs mere om odds på vinderen af ishockey VM i Danmark i optakten forneden, hvor vi stiller skarpt på favoritterne.

Se også: Ishockey VM kampprogram inkl. Danmarks kampe

 

VM Ishockey odds: Få odds 100.00 på Danmark

Canada: 2.50 Rusland: 4.00
Sverige: 4.00 Finland: 10.00
USA: 12.00 Tjekkiet: 12.00
Schweiz: 50.00 Tyskland: 65.00
Slovakiet: 80.00 Danmark: 100.00
Norge: 150.00 Letland: 200.00
Frankrig: 250.00 Hviderusland: 250.00
Østrig: 500.00 Sydkorea: 1000.00

Spil på VM i ishockey hos Oddset >>

 

Kan Danmarks overraske på hjemmebane og vinde guld ved ishockey VM? Det er nok kun et scenarie de største optimister kan forestille sig, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

Det danske ishockey-landshold har præsteret flot ved de seneste slutrunder, og i en tid hvor dansk ishockey avler flere NHL-talenter end nogensinde før, kan Danmark måske skabe en overraskelse eller to på hjemmebanen.

Læs mere: Danmarks Ishockey VM Trup 2018

Odds 100.00 på Danmark er selvfølgelig flot, og måske også værd at smide en skilling efter – just in case – men de helt store favoritter er selvfølgelig Canada, Rusland og Sverige, som hos Oddset giver henholdsvis odds 2.50 og 4.00 netop nu.

Hold øje med oddsene hele vejen til starten på VM i ishockey hos Oddset, hvor de opdateres løbende. Forneden kan du læse mere om de største VM-favoritter i form af Canada og Rusland, som vi spår kommer til at spille om VM-guldet på dansk is.

 

Canada fører favoritfeltet til odds 2.50

De naturlige favoritter til VM-titlen vil altid være Rusland og Canada, de to nationer har vundet flest mesterskaber af alle nationer, og deres enorme pulje af spillere at vælge fra giver dem en klar fordel over de mindre nationer, som i langt højere grad er afhængige af at få spillere hjem fra NHL til at styrke deres hold.

Canada, vil stille med et hold udelukkende bestående af NHL-spillere måske vil der snige en enkelt eller to meget lovende collegespillere ind på holdet, men ellers vil det være de bedste spillere til rådighed fra NHL der ikke er igang med slutspillet i verdens bedste liga.

Det er umuligt på nuværende tidspunkt at komme med et bud på mulige spillere, men langt de fleste spillere sætter en stor ære i at repræsentere deres land og derfor vil det uden tvivl være et stærkt mandskab der møder op i Herning.

Hvis du tror Canada vinder VM giver de lige nu odds 4.00 hos Oddset.

Spil på Canada hos Oddset >>

 

Den russiske ishockey-bjørn lurer på VM-guld

Rusland, kommer med et blandet hold af KHL og NHL spillere. Den hjemlige liga, KHL, huser nemlig nogle af de bedste og største russiske stjerner lige nu. Russerne vil have en mindre fordel i forhold til canadierne, da de har mange spillere som er vant til at spille på den større isflade som de europæiske baner byder på, kontra de mindre baner i Nordamerika.

Rusland vil med garanti stille med spillere som Ilya Kovalchuk og Pavel Datsuyk som begge er vendt hjem til SKA Skt. Petersborg i de senere år og begge er blandt de bedste spillere i verden. Derudover vil en superstjerne som Alexander Ovechkin komme hjem, hvis hans hold i Washington Capitals enten ikke spiller slutspil i NHL eller ryger ud undervejs i slutspillet. Der holdes traditionelt altid en plads åben til “Ovi”.

Hvis du tror Rusland vinder VM giver de lige nu odds 4.00 hos Oddset.

Udover Canada og Rusland er der selvfølgelig altid USA, Sverige Tjekkiet og Finland som er en del af de seks største ishockey nationer i verden, som altid har en chance for at komme fra baghjul og vinde VM, og som traditionelt har mange NHL-spillere i deres trupper til VM.

Spil på Rusland hos Oddset >>

 

Ishockey VM kommer til Herning og København

I maj måned ligger Jyske Bank Boxen og Royal Arena is til når A-VM i Ishockey kommer til Danmark. For første gang er Danmark udpeget som vært til at afholde dette store sportsevent, som er det største af sin slags nogensinde i Danmark. Danmark er mål på antal ishockeyspillere en ganske lille nation, men internationalt har Danmark skabt det ene store resultat efter det andet og det er ikke bare på seniorplan men også på ungdomsniveau.

Efter 15 år i A-gruppen er det nu lykkes at få VM til Danmark, og det tegner sig allerede til at blive en succes uden for isen, spørgsmålet er så bare om Danmark kan levere på isen? Alle de danske gruppekampe bliver spillet i Herning i Jyske Bank Boxen, og allerede nu er der meldt alt udsolgt til de danske kampe, så opbakningen bliver enorm til det danske landshold, som i år er sikre på at få spillere som Peter Regin, Nicklas Jensen og Philip Larsen med på holdet, da de ikke længere spiller i Nordamerikansk ishockey.

Netop spillermaterialet er altid det store og afgørende spørgsmål ved et VM, ikke bare for Danmark, men for stort set alle nationer. Alle spillerne som spiller i de europæiske ligaer, er sikre på at være tilgængelige til VM, men det er de spillere som spiller i Nordamerikansk ishockey ikke. Derfor ved man ofte først få uger før VM, hvilke spillere man helt sikkert har til rådighed fra NHL, AHL og ECHL, og hvem man muligvis bør holde en åben plads til på holdet.

Et godt eksempel på ovenstående var tilbage ved VM i Sverige i 2013, stillede Canada kun op med 14 markspillere til første kamp, fordi man afventede de sidste syv spillere skulle flyve ind fra NHL.

Spil på VM i ishockey hos Oddset >>

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne