Web
Analytics

8. november 2018

Boca Juniors – River Plate odds & livestream: Superclásico i Copa Libertadores finalerne

Live stream Boca Juniors vs River Plate i Copa Libertadores finalen lørdag d. 10. november kl. 21.00 dansk tid hos bookmakerne. Se spilforslag og odds på Superclásico mellem Boca og River, som denne gang finder sted i finalerne i Sydamerikas svar på Champions League, Copa Libertadores. Læs mere om braget, og hvordan du kan se Boca - River livestream på nettet her.

Copa Libertadores Final Stage

Lørdag D. 24.11.2018 KL 21.00

River Plate 0 - 0 Boca Juniors
1
2.20
X
2.90
2
3.80
Odds vises fra
Bookmakernes Odds
Statistik & Stilling

Live stream Boca – River i Copa Libertadores finalerne

Det største lokalopgør i argentinsk fodbold, Superclásico mellem Boca Juniors og River Plate, kan ses på livestream hos bookmakeren bet365.dk, hvis man er aktiv kunde, og har penge stående på sin bettingkonto, eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer hos bookmakeren*.

Alt du skal gøre for at live streame Boca – RIver i Copa Libertadores finalerne, både d. 10. november og d. 24. november, er at logge ind på din aktive konto, og finde kampen i livestream-sektionen Live Billeder. Her kan du åbne Superclásico livestreamet, når kampen starter kl. 21.00 dansk tid.

Du finder selvfølgelig live odds sammen med streamet til Boca vs River lige ved hånden, og du kan live streame Copa Libertadores finalerne fra din PC, mobil eller tablet hos bookmakeren.

Livestream hos bet365.dk >>

* R/v gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18

 

Boca Juniors – River Plate Spilforslag

I vores spilforslag til Boca – River i den første af to Copa Libertadores finaler, tror vi på en hjemmesejr til Boca Juniors. Meget tyder dog på, at det kan blive målfattigt og en yderst tæt og hårdtkæmpet affære, hvorfor oddset på uafgjort hos de fleste bookmakere er helt i bund.

Boca har dog vist god form på hjemmebanen på det seneste, hvor man har udvist særlig styrke i slutspillet i Copa Libertadores og holdt clean sheets hele vejen til finalen. River vandt senest de gæstede Boca med 0-2 i ligaen, men vi tror det tipper Bocas vej i den første af Copa Libertadores finalerne lørdag d. 10. november 2018.

Vi tror på en spinkel 1-0 sejr til Boca til odds 5.50, og spiller derudover også Boca-sejr til odds 2.40 hos bet365*.

Se Dagens Spilforslag

Spil hos bet365.dk >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

Boca vs River optakt: Superclásico i Copa Libertadores finalen

Det meste af kloden vil rette deres øjne mod Buenos Aires i Argentina lørdag d. 10. november, og igen 14 dage senere, hvor ærkerivalerne Boca Juniors og River Plate tørner sammen i Copa Libertadores finalerne. Du kan også se Boca – River livestream, som forklaret indledningsvist i denne optakt, og det bliver med sikkerhed en kamp, som er værd at følge.

Stemningsmæssigt er Superclásico mellem Boca og River Plate et af de mest fantastiske rivalopgør på denne fodboldklode. Du kan læse mere om Superclásico historien her, hvis du ikke i forvejen er bekendt med lokalrivaliseringen i Buenos Aires mellem disse to argentinske storklubber.

Nu mødes Boca og River altså igen i finalerne i Sydamerikas svar på Champions League – Copa Libertadores. Første finale spilles på det legendariske “La Bombonera” i Buenos Aires lørdag d. 10. november kl. 21.00, og der er returkamp på “El Monumental” to uger senere, d. 24. november kl. 21.00. I Sydamerika er dette så stort som det bliver, når det kommer til klubfodbold, og der bliver med garanti gået til vaflerne mellem disse to ærkerivaler i kampen om trofæet.

River Plate vandt senest Copa Libertadores i 2015, mens Boca Juniors skal tilbage til 2007 for at finde seneste sejr i finalen. Boca har dog vundet flest finaler i turneringen, nemlig seks i 10 forsøg, mens River kun har vundet tre i fem forsøg. Argentinske Independiente har rekorden med 7 Copa Libertadores titler, som Boca kan tangere med en samlet sejr her mod River Plate.

Boca Juniors og River Plate mødte hinanden senest i slutningen af september i ligaen, hvor River Plate vandt 0-2 på La Bombonera.

 

Boca Juniors holdnyt

Værterne i den første Copa Libertadores finale i år indtager netop nu en 8. plads i Primera Division i Argentina efter 11 runder. Boca har ikke tabt i de sidste fire hjemmekampe, og hentede senest d. 4. november en 4-1 sejr over bundholdet Tigre.

I Copa Libertadores er vejen til finalen sket med sejre over Libertad fra Paraguay (2-0, 2-4) i 1/8 finalen, Cruzeiro (2-0, 1-1) fra Brasilien i 1/4 finalen og Palmeiras (2-0, 2-2) ligeledes fra Brasilien i semifinalen. Samtlige hjemmekampe er altså vundet med 2-0 undervejs til finalen, mens man også har undgået nederlag på udebane undervejs.

River Plate holdnyt

River Plate indtager kun en 10. plads i den argentinske liga, og har ikke været i synderlig god form hidtil i turneringen. I den seneste kamp, d. 3. november led River et 1-0 nederlag ude mod Estudiantes.

River Plates vej til finalen startede med avancement fra gruppen og derefter sejre over de to argentinske klubber fra Avellaneda, Racing Club i 1/8 finalen (3-0 samlet) og Independiente i kvartfinalen (3-1 samlet). Senest, i semifinalen, blev det til en dramatisk samlet sejr på udebanemål mod sidste års mestre fra brasilianske Gremio. Her tabte River hjemme med 0-1, men sejrede i returopgøret med 1-2 i Brasilien og avancerede dermed til Copa Libertadores finalerne på reglen om udebanemål.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Her ses "La Bombonera", Boca Juniors stadion, som blev bygget i 1938 (foto: shutterstock.com)