Web
Analytics

25. november 2018

River Plate – Boca Juniors odds: Livestream returkampen i Copa Libertadores finalen

Copa Libertadores finalen mellem River Plate og Boca Juniors er blevet udsat 24 timer til søndag d. 25.11 kl. 21:00. Kampen kan stadig ses på livestream, og du finder de nyeste odds og vores spilforslag til River Plate - Boca Juniors i optakten her.

[enetPulse_render_details_header id="2917738"]
[enetPulse_render_details_odds id="2917738"]

Copa Libertadores finalen mellem River Plate og Boca Juniors er blevet udsat 24 timer til søndag d. 25.11 kl. 21:00. Kampen kan stadig ses på livestream, og du finder de nyeste odds og vores spilforslag til River Plate – Boca Juniors i optakten her.

Live stream River – Boca i Copa Libertadores finalen d. 25/11-18


Se returopgøret i Copa Libertadores finalerne mellem River Plate og Boca Juniors med gratis livestream hos bookmakerne på nettet. bet365 er en af de danske bookmakere som viser Superclásico livestream til deres aktive kunder helt gratis, når det går løs søndag d. 25. november 2018 kl. 21.00 dansk tid.

For at kunne se River Plate vs Boca Juniors livestream hos bet365, skal du have penge stående på kontoen, eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Live stream River – Boca under Live Billeder i menuen hos bookmakeren.

Du finder selvfølgelig live odds sammen med streamet til Boca vs River lige ved hånden, og du kan live streame Copa Libertadores finalerne fra din PC, mobil eller tablet hos bookmakeren.

Livestream hos bet365.dk >>

* R/v gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18

 

River Plate – Boca Juniors: Odds og spilforslag

Udvalgte bet365 odds på River – Boca:

River Plate vinder trofæet: Odds 1.53
Boca Juniors vinder trofæet: Odds 2.37
Kampen afgøres i forlænget spilletid (Ja): Odds 6.00
Kampen afgøres i straffekonkurrence (Ja): Odds 5.00

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

River – Boca spilforslag

I vores spilforslag til den første Copa Libertadores finalen mellem Boca og River troede vi på en hjemmesejr, og Boca var da også foran to gange i kampen, men måtte nøjes med 2-2. I Copa Libertadores tæller reglen om udebanemål ikke i finalerne, hvorfor endnu et uafgjort resultat i returopgøret vil sende kampen ud i forlænget spilletid og potentielt straffesparkskonkurrence.

Vi har set på odds på River Plate – Boca Juniors hos bet365, som altså også viser kampen med gratis livestream til deres aktive kunder, når det går løs lørdag aften i Buenos Aires kl. 21.00 dansk tid.

Vi tror på endnu et drama her, og at kampen må ud i forlænget spilletid for at finde sin vinder, og dermed de sydamerikanske Copa Libertadores mestre i år. Vores River Plate – Boca Juniors spilforslag bliver derfor odds 2.90 på uafgjort. Vores andet spilforslag bliver, at kampen afgøres i forlænget spilletid til odds 6.00. Her er der også odds 5.00 på at kampen går i straffekonkurrence, men vi tror et af holdene får afgjort løjerne i den forlængede spilletid.

Den første finale bød på hele seks advarsler, og det kan meget vel blive endnu vildere i returkampen. Hold derfor også øje med gode odds hos din bookmaker på kort-markederne. I skrivende stund har bet365 endnu ikke odds på dette marked for denne kamp.

Se Dagens Spilforslag

Spil hos bet365.dk >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

Holdnyt: Skader og karantæner

River Plate:

Hjemmeholdet er uden nøgleangriberen Rafael Santos Borre, som har karantæne. Colombianeren har scoret tre mål i seks kampe i Copa Libertadores for River Plat i denne sæson, og han ser ud til at blive erstattet af Ignacio Scocco, som kæmper for at blive en skade kvit i tide til returkampen på lørdag.

Boca Juniors:

Gæsterne fra Boca Juniors er formentlig også uden angriberen Cristian Pavon, som måtte udgå med en skade i den første kamp for små 14 dage siden. Han blev erstattet af Dario Benedetto, som scorede målet til 2-1 på La Bombonera i det første opgør. Han får formentlig pladsen fra start i returopgøret.

 

River vs Boca optakt: Superclásico i Copa Libertadores finalen

River Plate er nu favoritter til titlen i Copa Libertadores 2018 (foto: shutterstock.com)

Store dele af kloden rettede deres øjne mod Buenos Aires i Argentina søndag d. 11. november, hvor den stod på Superclásico i den første af årets to Copa Libertadores finaler.

Kampen blev spillet med et døgns forsinkelse pga. uvejr, og her bragte Boca sig foran efter 34. minutter ved Ramon Abila, men kun to minutter senere fik River Plate udlignet til 1-1 ved Lucas Pratto. Kort før dommerens pausefløjt tog Boca igen føringen ved Dario Benedetto, men i anden halvleg fik Carlos Roberto Izquierdoz sendt bolden i eget net for Boca til slutresultatet 2-2. Det var selvfølgelig et godt udgangspunkt for River Plate, men da udebanemål ikke tæller dobbelt i Copa Libertadores finalerne, er returkampen stadig helt åben.

Hos bet365 er der odds 1.53 på at River Plate vinder trofæet (inkl. forlænget & straffe), mens oddset på Boca nu er 2.37. River Plate vandt senest Copa Libertadores i 2015, mens Boca Juniors skal tilbage til 2007 for at finde seneste sejr i finalen. Boca har dog vundet flest finaler i turneringen, nemlig seks i 10 forsøg, mens River kun har vundet tre i fem forsøg. Argentinske Independiente har rekorden med 7 Copa Libertadores titler, som Boca kan tangere med en samlet sejr her mod River Plate.

Boca Juniors og River Plate mødte hinanden senest i liga-regi i slutningen af september, hvor River Plate vandt 0-2 på La Bombonera.

Stemningsmæssigt er Superclásico mellem Boca og River Plate et af de mest fantastiske rivalopgør på denne fodboldklode. Du kan læse mere om Superclásico historien her, hvis du ikke i forvejen er bekendt med lokalrivaliseringen i Buenos Aires mellem disse to argentinske storklubber.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

River Plates hjemmebane, Antonio Vespucio Liberti stadion også kaldet "El Monumental" (foto: shutterstock.com)