30. juli 2016

Kæmpe-odds på hjemme-dominans til Superligaens

De tre på papiret største klubber i Superligaen har allesammen fået en glimrende start på sæsonen, og derfor har Danske Spil lavet en række special-odds på FCK, Brøndby og AGF.

Selv AGF'erne kan mærke morgenluft i Superligaen efter en glimrende start på sæsonen i Smilets By. Det samme gør sig gældende både i Parken og på Vestegnen, efter FCK har udryddet al modstand i sæsonstarten, mens Brøndby ser bedre ud end længe set under den nye træner, Alexander Zorniger.

Det har Danske Spil nu taget konsekvensen af, og de har derfor smidt en stak special-odds ud på de tre klubber, der vel nok er dem, der har flest tilhængere her til lands. (Undskyld på forhånd, AaB, OB og...Hobro.)

Hvis FCK f.eks. får fuld gevinst i deres fem første hjemmekampe i sæsonen, så kan man få odds 6 på det, mens fuldt hus på hjemmebane i samtlige, 13 kampe i Parken i gruppespillet giver hele odds 100!

Hvis man alene tror, at FCK holder sig ubesejret i de første fem hjemmekampe i sæsonen, så giver det odds 1,55, hvilket ikke er ringe, når man tænker på FCKs store dominans.

Holder Brøndby dampen oppe?

Som Brøndby-fan kan man f.eks vælge at spille på, at ingen af deres første fem hjemmekampe fører til nederlag til odds 2,50, mens 15 point til Brøndby i de første fem kampe giver flotte odds 14 -  Så hvis tiltroen til Alexander Zornigers overfaldsfodbold er stor nok, er der gode penge at hente der.

Bliver Århus Stadion igen et fort?

Endelig kan man som AGF-fan, eller bare almindelig tipper med tiltro til "Det Nye AGF" spille på at AGF holder sig fra nederlag i de første, fem kampe på Århus Stadion til odds 4,50.

Men hvis man ligefrem tror, at de kan få maksimum-point i deres første, fem kampe, så ryger odds helt op på odds 45. Hvornår det sidst er sket, skal man dog nok spørge nogle af de lidt ældre fans af De Hvi'e om. 

Hvis det skal gå hjem, så kræver det derudover også tre point mod blandt andet Brøndby samt FC Midtjylland.

Se resten af Danske Spils special odds på "de tre store" her!