10. maj 2016

Danske Spil tvivler på AGF

AGF har fortsat den første sejr i Superligaen i 2016 til gode, men der er fem kampe endnu, hvor de kan få de tre point i - Danske Spil har sat odds på, hvornår / om det sker!

AGF var i manges øjne noget uheldige med ikke at vinde udekampen imod FC Midtjylland, hvor deres målmand Steffen Rasmussen fik vappet en tværaflevering fra Pione Sisto ind i eget net.

Med endnu et kryds til regnskabet reddede de sig godt nok matematisk fra nedrykning, men de spillede også kamp nummer 10 i Superligaen i 2016 uden det er blevet til en eneste sejr.

Dermed nærmer Glen Riddersholm og AGF sig klubrekorden for flest spillede kampe i Superligaen uden sejr, selvom spillet nu ikke har været så katastrofalt.

Danske Spil har endnu engang valgt at udgive et specialspil på, hvor længe sejrstørken varer for århusianerne. Men det er ifølge dem nu blevet mere sandsynligt, at de går igennem hele forårssæsonen uden en sejr overhovedet.

Hvor det for et par uger siden var oppe i odds 7,00 at de Hvi'e sluttede af uden sejr, så er det nu nede i odds 3,75, hvis de ikke klarer at få de tre point.  

Hvis AGF vinder en enkelt af de fem resterende kampe, så giver Danske Spil odds 2,75 på det, men hvis de derimod pludselig trykker speederen i bund og vinder alle deres sidste, fem kampe, så giver det odds 200

Her skal det retfærdighedsvis nævnes, at sidste spillerunde byder på endnu en away-tur til Parken og FCK for AGF og deres fans, hvilket nok trækker væsentligt op.

Du kan se Danske Spils seneste AGF-odds her!