22. juli 2016

Optakt: AGF - Viborg

Der venter allerede i i 2. runde af Superligaen et af de største derbys herhjemme, når AGF og Viborg tørner sammen i et midtjysk derby på Ceres Park. Et opgør mellem to hold, som ikke plejer at gå stille for sig. Vi er klar med optakt og spilforslag til kampen.

Spilforslag: AGF sejr til odds 1,92 hos NordicBet

Alka Superligaen banker igen døren, men samtidig skal vi for alvor stifte bekendtskab med den nye struktur, der byder på et gruppespil og et mesterskabsspil. Derudover er der under gruppespillet to playoffs; et for Europa og et for Superligaen. Vil du læse mere om den nye struktur, så tryk her.

AGF lagde fra land med en flot 2-1 sejr over de forsvarende sølvvindere fra Sønderjyske. Et resultat som har givet tro på tingene hos Glen Riddersholm og hans mandskab. I den kamp blev nytilkomne Amini den helt store oplevelse, da han i hans debut både stod for et assist og mål.

Amini er ikke den eneste spiller som AGF har hentet til truppen i denne sæson. Også Martin Spelmann er hentet fra Tyrkiet, ligesom Kasper Junker er kommet på en fri transfer fra Randers. Sidst men ikke mindst, har man hentet Aleksander Jovanovic fra serbiske Radnici, som forhåbentlig bliver et spændende bekendtskab i den danske superliga.

I sidste sæson endte AGF helt nede på en tiende plads, og det vil Glen Riddersholm helt sikkert forsøge at forbedre i denne sæson, som er hans første sæson for holdet, hvor han står som træner fra start. Man sluttede sæsonen godt af på hjemmebane, hvor holdet vandt deres sidste 3 kampe i sæsonen. Det er derfor næppe et sjovt sted at komme og spille som modstander, hvis ikke du hedder FCK eller er et andet tophold. En sejr til AGF belønnes med odds 1,92 hos NordicBet.

Det var et Viborg mandskab der mere eller mindre overraskede i den forgangne sæson, da Johnny Mølby og resten af holdet formåede at holde sig helt væk fra nedrykning, og hvor overlevelsen var sikret længe før sæsonens afslutning. Det blev dog alligevel til en ottende plads i ligaen med 40 point, og der er ingen tvivl om, at Mølby også vil jagte et bedre resultat til den kommende sæson.

Det bliver derfor spændende at følge det her Viborg mandskab, der har været aktive på transfermarkedet, hvor man blandt andet har hentet Oliver Thychosen fra FC Nordsjælland, Andreas Bruhn fra AaB, Jung-Bin Park fra Hobro IK og ikke mindst den meget omdiskuterede profil, Christian Keller fra Randers. Af afgange hos Viborg FF er det værd at bide mærke i Sebastian Andersen, Jacob Egeris, Lukas Lerager og Nicholas Gotfredsen.

I første runde mod FC Nordsjælland, så det dog alt andet end godt ud, da man på hjemmebane tabte med hele 4-0. Noget af en lussing, som Johnny Mølbys tropper skal forsøge at vaske væk mod AGF. Med den start AGF har fået, kan det dog godt vise sig at blive nemmere sagt en gjort. En sejr til Viborg belønnes med odds 4,40 hos Danske Spil.

AGF - Viborg Spilforslag:

Viborg så på ingen måde godt ud i deres første kamp, og selvom holdet næppe kan præstere så ringe i runden efter, så venter der et kæmpe arbejde for Jan Mølby for at få samlet tropperne op til opgøret mod AGF.

Det er nemlig et AGF hold, der har vist rigtig gode takter i starten af sæsonen, og nu kan spille deres første hjemmekamp i sæsonen. Her på redaktionen tror vi at Viborg får det svært her, og hopper på en AGF sejr. Et spil som lige nu giver odds 2.00 hos Unibet.

Spilforslag: AGF sejr til odds 1,92 hos NordicBet

Kick off: Fredag d. 22/7 kl. 20:15 - Kampen kan ses på TV3 Sport 1