30. marts 2018

Everton - Manchester City odds: Citizens fortsætter imponerende udebaneform

Everton bliver sat på prøve lørdag aften kl. 18:30, når Premier Leagues førerhold gæster Goodison Park. Se Everton - Manchester City odds i vores optakt, hvor du også finder spilforslag til kampen. 

Lørdag aften venter der os et brag i England, når Pep Guardiola og co. skal forsøge at træde et skridt tættere på Premier League trofæet. De skal dog først forbi Everton, hvilket har vist sig at være en svær opgave de seneste par år.

På Goodison Park har Everton haft godt styr på de lyseblå fra Manchester. De seneste to opgør på hjemmebanen har holdet høstet to sejre fra. Tager vi et kig på Everton - Manchester City odds, er gæsterne storfavoritter til odds 1.35 hos LeoVegas, mens en tredje sejr i træk af hjemmeholdet står i odds 10.00 hos samme bookmaker. Ender kampen uden vinder, kvitterer LeoVegas med odds 5.45.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Læs mere om odds på Everton - Manchester City i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

Everton - Manchester City Spilforslag: Citizens fortsætter imponerende udebaneform

Sam Allardyce er foruden en håndfuld nøglespillere til dette opgør på grund af skader og karantæner, og det kan vise sig at være altafgørende for resultatet i denne kamp. Sigurdsson, Ashley Williams og Idrissa Gueye er hovednavnene i denne sammenhæng. Når det så er sagt, så har han stadig navne som Walcott og Cenk Tosun til at afgøre tingene, og det er ikke just ubetydelige spillere.

Pep er foruden Aguero, Fabian Delph og Benjamin Mendy. Til trods for det, så er der et hav af talentfulde spillere i truppen med bl.a. Raheem Sterling, Leroy Sane og Gabriel Jesus som ikke har i sinde at forlade banen uden tre point.

Der er ikke gode chancer for at Everton slipper afsted med deres tredje sejr i træk på Goodison. City har simpelthen for meget kvalitet i truppen til at Everton kan få point her, men vi tror ikke hjemmeholdet taber med store cifre.

Vi spiller derfor:

  • Everton +1.5 Ah - odds 1.85
  • Begge hold scorer - odds 2.00

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

Allardyce får Everton på rette kurs

Everton har nydt et succesfuldt ophold af Allardyce, og selvom de gode resultater er udeblevet i ny og næ, så kan man ikke benægte Allardyces positive effekt på Everton siden Ronald Koeman. Til trods for de fine resultater forventes det alligevel at Everton erstatter ham til sommer med en yngre og langsigtet træner. En udskiftning der meget vel kunne ende med at bide dem i deres egen ende.

Sidst slog man Stoke 2-1 og det var holdets første back-to-back sejre siden december. Holdet ser ud til at være på rette kurs under Allardyce, og det ser kun ud til at blive bedre mod slutningen af sæsonen. Det kræver dog en præstation af de helt store, hvis de skal fortsætte momentum denne lørdag, når de møder City.

Overordnet set har Everton vundet fire, spillet en uafgjort og tabt fem i de sidste ti Premier League kampe. Det efterlader dem på en niendeplads. Allardyces mandskab håber på at opnå en europæisk plads. Arsenal er kun otte point foran, men Evertons chancer er nok bedst afhængigt af FA cup vinderen.

 

Manchester City fortsætter Premier League dominans

Vi er garanteret Manchester Citys genskab i Europa til næste sæson. De er 16 point foran i Premier League, og har allerede løftet et cup trofæ allerede og Premier League er indenfor rækkevidde. Derudover venter man en overkommelig modstander i Liverpool, til trods for man senest tabte 4-3 på Anfield.

Tidligere i marts slog Citizens Stoke 2-0 på udebane hvilket forlængede deres ubesejrede stime på nu seks kampe i træk. Deres eneste nederlag i sæsonen er fortsat 4-3 nederlaget på Anfield, hvilket i sig selv er ufatteligt. De har dog vundet 12 ud af 15 kampe på udebane.

En stor del af æren skal gives til angrebet, der har været sprudlende i denne sæson. De har scoret 85 mål i denne sæson og 2.3 mål pr. udebanekamp, hvilket er ligaens anden bedste statistik - kun overgået af Liverpool.

Sergio Aguero sad ude med en knæskade for Argentina i sidste uge. Han er stadig tvivlsom op til denne kamp mod Everton, da Pep gerne vil have ham klar til Champions League. Det betyder Gabriel Jesus starter alene oppe i angrebet. Han har scoret otte mål i hans 13 Premier League kampe i denne sæson.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>