9. april 2018

FC Fredericia vs AaB: Gæsterne favoritter i DBU Pokalens kvartfinale

FC Fredericia skal som det eneste tilbageværende hold i 1.division forsøge at spille sig videre til semifinalerne i DBU Pokalen, når holdet tager imod AaB. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret her. Husk også at kampen kan livestreames, med en konto hos Viaplay. 

DBU Pokalen er gået ind i sin afgørende fase, hvor vi er fremme ved kvartfinalerne. Et af disse opgør finder sted onsdag aften, når FC Fredericia fra den næstbedste række tager imod AaB. På forhånd ligner det en svær opgave for hjemmeholdet, men FC Fredericia har spillet godt her i turneringen og er stærke på hjemmebane.

Oddsene på opgøret indikerer dog, at favoritværdigheden ikke overraskende er hos gæsterne. Leovegas er ude med odds 1.78 på en sejr til AaB, mens der er odds 4.50 på en hjemmesejr. X'et og dermed forlænget spilletid kan spilles til odds 3.45.

Der er kick off onsdag d. 11/4 klokken 18:00 i Fredericia - Kampen kan ses på TV3 Sport.

Spil hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Spilforslag: Odds på videre avancement til AaB

Selvom FC Fredericia har spillet en flot pokal sæson indtil videre og blandt andet slået Esbjerg og AGF ud, så tror vi at det slutter her.

Morten Wieghorst og AaB mandskabet har først og fremmest haft to dages længere forberedelse til opgøret. Dernæst har AaB udspillet deres rolle i slutspillet, og DBU Pokalen er derfor den eneste mulighed for succes til AaB i resten af sæsonen.

AaB er på papiret et stærkere hold, og med 100% fokus på pokalen, tror vi at holdet bliver en for stor mundfuld for hjemmeholdet, der befinder sig i den nederste halvdel af 1. division.

Dernæst er Leovegas i skrivende stund ude med markedets højeste odds på en AaB sejr.

Spilforslag: AaB sejr i ordinær spilletid til odds 1.78 hos Leovegas 

Spil hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

FC Fredericia med flot pokalsæson

Som det eneste tilbageværende hold fra 1. division, er FC Fredericia det sidste hold der kan drille favoritterne. Holdet har været igennem 4 kampe for at komme frem til kvartfinalerne.

I første kamp slog man Esbjerg ganske klart med 4-0. Herefter slog man serieholdet RKG ganske klart med 8-1, hvorefter man overraskende slog AGF ud med en 1-0 sejr. I sidste runde drog holdet så til HB Køge og hentede en flot 2-0 sejr.

Hjemme på Monjasa Park har holdet dog ikke været så godt kørende i 2018, hvor det er blevet til 1-1 mod Brabrand og senest et 1-0 nederlag til HB Køge. Derfor kan vi også godt se Fredericia få det svært mod AaB, der må siges at være et niveau højere end det mostand Fredericia til dagligt møder.

FC Fredericia kan glæde sig over at have alle mand i truppen klar til opgøret her.

 

AaB med fuld fokus på pokalturneringen

AaB har været et skuffende bekendtskab i de seneste uger, hvor holdet først tabte med 3-0 mod Brøndby og senest med 3-1 mod Nordsjælland. Dermed har man meldt sig ud af kampen om top 4 slutspillet, og resten af sæsonen virker dermed allerede nu som forberedelse til næsten sæson.

DBU pokalen er dog et sted hvor AaB stadigvæk har mulighed for at opnå succes. Holdet er fremme ved kvartfinalerne efter sejre over hhv. Viborg, Middelfart og FC Helsingør. Modsat hjemmeholdet har det derfor været en noget nemmere vej for AaB.

AaB må undvære Marco Ramkilde og Rasmus Thellufsen. Derudover er Jores Okore tvivlsom med en fodskade.

AaB og FC Fredericia seneste officiele kamp mod hinanden fandt sted tilbage i 2008. Dengang også i DBU Pokalen, hvor det lykkedes AaB at hente en 1-0 sejr.

 

Live stream FC Fredericia – AaB på nettet

Kampen mellem FC Fredericia og AaB i DBU Pokalen fløjtes i gang på mandag d. 9/4 kl. 19:00 og vises direkte på TV3 Sport. Du kan dog også live streame den på nettet. Det foregår på streamingtjenesten Viaplay.

Det er desværre ikke gratis, men hvis du har et abonnement med, så kan du live streame FC Fredericia mod AaB fra din pc, tablet eller mobil.

Besøg Viaplay.dk >>