Besøg NordicBet.dk her >>

Tilbud hos NordicBet

NordicBet er efterhånden en gammel traver i det danske bettingmarked, hvor selskabet har haft licens siden den nye spillelov trådte i kraft i 2012. Det betyder som bekendt skattefrie gevinster og bonusser til de danske kunder.

NordicBet udmærker sig dog også ved at tilbyde masser af forskellige tilbud til sine kunder, nye som gamle, og du kan læse mere om de faste NordicBet tilbud i vores bookmaker-anmeldelse.

Øverst på siden finder du de nyeste tilbud hos NordicBet, som vi har fundet særligt anbefalelsesværdige. Der er dog altid noget nyt på plakaten hos bookien, og vi anbefaler du lægger vejen forbi, og ser hvad NordicBet har af spændende odds tilbud i øjeblikket.

 

NordicBet tilbyder live stream til kunderne

Ét af de store trækplastre hos NordicBet, som får mange kunder til at blive fast kunde hos bookmakeren, er uden tvivl den populære live stream-tjeneste. 

Hos NordicBet kan aktive kunder - hvilket vil sige kunder med penge på kontoen - se masser af gratis sport på nettet via bookmakerens live stream-service. Her kan du normalvis se fodbold fra øverste hylde i nogle af Europas top-ligaer som Serie A, La Liga og Bundesligaen.

Der er også mulighed for at streame andre sportsgrene som tennis, håndbold og mere til, så der er god grund til at benytte sig at dette live stream tilbud, hvis man alligevel er kunde hos NordicBet.

Besøg NordicBet.dk her >>