Danske Spil tilbyder drømmejob hos Oddset!

9. maj 2016

6 krydser gav 175.000 kr. hos Oddset

En glad københavner kan nyde solen ekstra meget i dag efter en kupon med seks kampe, der også blev spillet som systemspil, sikrede ham hele 175.000 kroner i gevinst!

Med en kupon med seks kampe og seks krydser, hvoraf de fire var på handicap, kunne en Oddset-kunde fra København søndag aften glæde sig over, at han havde rigeligt med is-penge til hedebølgen – plus det løse.

Kunden, der havde købt sin kupon ved Damgaard Vine på Nørre Voldgade havde nemlig smidt seks krydser på sin Oddset kupon, hvoraf de fire var på handicap. Sammenlagt til vældige odds 2198, hvilket for et indskud på 30 kroner sikrede ham 65.000 kroner.

Men det stoppede ikke der.

Derudover havde han nemlig smidt seks kuponer á 30 kroner på de samme kampe som systemspil 5 ud af 6, hvilket bestemt ikke var nogen ringe idé. Rub og stub gik hjem.

Da blandt andet kriseramte Vendsyssel vandt med præcis et mål i Næstved og Anderlecht gjorde det samme med et mål DYBT inde i overtiden over Oostende betød det, at den københavnske tipper sammenlagt kunne snuppe 175.000 kroner ud af nallerne på Oddset.

Du kan se kuponen her!