AGF - Aarhus Gymnastik Forening af 1880

11. april 2017

Bookmakere: AGF stadig ikke nedrykningsfavorit

På trods af en ringe indsats og et følgende 1-3 nederlag til Silkeborg i mandagskampen, så er AGF stadig ikke det mest truede hold, mener bookmakerne.

Det virker bekendt, hvad der sker i Århus, efter de fulgte op på to gode præstationer med en elendig en af slagsen imod Silkeborg, der kunne tage hjem til Søhøjlandet med en 3-1 sejr og følgende tre point, der får dem til at være godt rustede i nedrykningskampen. 

Men spørger man bookmakerne, så er det ikke for alvor røde lamper endnu for Århus' stolte klub. NordicBet giver således odds 5,50, hvis AGF bliver den direkte nedrykker fra Superligaen.

”På trods af nederlaget i går, ser vi fortsat AGF som det stærkeste af de fire formoede nedrykningskandidater. Selvom man forsvarsmæssigt, specielt på dødbolde, har set meget sårbare ud indeholder truppen store offensive kvaliteter", lyder det fra pressechef hos NordicBet, Thomas Holm.

I stedet er det Esbjerg, der for tiden bør frygte nedrykningen allermest. Hvis de rykker direkte ud af Suppen, så kan det aktuelt spilles til odds 2,65.

”Esbjerg er lige nu vores klare favorit til nedrykning. Der har været en enorm udskiftning i truppen henover vinteren, men det har slet ikke givet den ønskede virkning. Indkøbene indeholder ganske enkelt ikke den fornødne kvalitet. Ydermere er deres meget alvorlige økonomiske situation heller ikke et plus i chancerne for at overleve," fortæller Thomas Holm.

Danske Spil: Nuværende placeringer holder

Hos Danske Spil synes de, det ser mere kritisk ud for århusianerne, men det står dog værre til andre steder, også ifølge dem.

Oddset på, at AGF får syvendepladsen er her lige nu 50,00. Det var 20,00 i går. Oddset på, at de rykker direkte ned var i går 8,00. Nu er det 6,00.

"Efter de første to runder af nedrykningsspillet tegner der sig et billede af, hvilke fire hold der kommer til at kæmpe om nedrykningspladserne. Her er Esbjerg, Viborg og AGF klare kandidater, og så tror vi også, at Horsens kommer til at kæmpe hårdt for overlevelse," lyder det fra Danske Spils oddssætter Mathias Larsen, der fortsætter:

"AaB og Silkeborg har store forspring til AGF og Viborg, og Randers og OB har i den anden pulje set stærkere ud end AC Horsens og Esbjerg, så vi tror, at de nuværende placeringer holder.

"Det er svært at spå om den direkte nedrykningsplads, da det selvfølgelig afhænger af formen, når de skal spille knald eller fald-kampene", lyder det fra Mathias Larsen.