Hjemmestærke Anderlecht holder stand mod Manchester United

12. april 2017

Hjemmestærke Anderlecht holder stand mod Manchester United

Manchester United bør normalvis køre belgiske Anderlecht over, men søndag venter et vigtigt opgør mod Chelsea, og det er derfor uvist, hvordan udeholdet vil stille op. Mourinho plejer at have meget fokus på defensiven i udekampe, og vi ser gode muligheder for et målfattigt opgør.

Anderlecht – Manchester United Optakt

Ikke overraskende er José Mourinhos Manchester United nået til kvartfinalerne i Europa League, hvor man er storfavorit til at snuppe trofæet. En triumf i turneringen sikrer vinderen end plads i næste års Champions League, og med tanke på Uniteds svingende præstationer i den hjemlige liga, så kan Europa League måske være holdets genvej til verdens bedste klubturnering.

Næste udfordring for De Røde Djævle er belgiske Anderlecht, der umiddelbart må siges at være kæmpe underdogs. Belgierne ekspederede senest Apoel ud af turneringen, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at Manchester United er holdets indtil videre sværeste modstander.

På hjemmebane har Anderlecht dog været flot kørende i denne sæson, hvor man i 24 kampe blot har tabt tre gange. Det bliver derfor ingen walkover for englænderne, der samtidig har et hårdt program i denne måned.

Blot få dage efter dette opgør venter nemlig en storkamp i Premier League, når Chelsea kommer forbi Old Trafford. Kampen kan blive afgørende for Manchester Uniteds muligheder for en plads i top 4, og det er derfor uvist, hvordan de vil stille op til torsdagens kamp.

Zlatan & Co. fik dog en fin optakt til opgøret, da de i weeekenden nemt besejrede Sunderland med 3-0. Med sejren har De Røde Djævle fortsat ikke tabt en kamp i Premier League siden slutningen af oktober, og det er dermed to meget formstærke mandskaber, der tørner sammen.

Ikke overraskende må udeholdet påtage sig favoritrollen til odds 1.95 hos betfair, mens en hjemmesejr belønnes med odds 4.20. Skulle kampen ende uden vinder, er der odds 3.60 hos betfair.

Spilforslag

Der spilles som bekendt to kampe, og på udebane vil José Mourinho formentlig være fint tilfreds med et enkelt point. Englænderne har et stramt program, og det kan derfor blive nødvendigt at rotere til torsdagens opgør.

Udeholdet vil formentlig være mest på bolden, men man må ikke undervurdere Anderlecht på hjemmebane. Der er klasseforskel på de to mandskaber, men på grund af Uniteds stramme kampprogram samt Anderlechts gode hjemmebanestatistik ser vi fine muligheder for et remis.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.60 hos betfair
Kampstart: 13/4 kl. 21.05 – Se den på 6’eren