12. marts 2017

Angriberløse Manchester United taber sikkert på Broen

Der venter en vaskeægte lækkerbisken, når de to giganter fra Chelsea og Manchester United mandag tørner sammen i FA Cuppen. Hjemmeholdet har gang i en forrygende sæson, mens Manchester United allerede skal i aktion igen på torsdag, og samtidig må undvære samtlige angribere. Vi ser derfor gode chancer for en hjemmesejr.

 

Chelsea – Manchester United Optakt

Under Antonio Contes ledelse er Chelsea godt på vej mod det engelske mesterskab i ganske overbevisende stil. Med 11 kampe tilbage er der 10 point ned til nærmeste forfølger, og der skal derfor gå meget galt, hvis ikke hovedstadsklubben skal løfte trofæet til maj.

Også i FA Cuppen har Chelsea spillet ganske fint, og holdet er nu uden problemer nået til kvartfinalerne, hvor Manchester United nu venter.

De Røde Djævle trænes som bekendt af José Mourinho, der har en særlig plads i mange Chelsea-fans’ hjerte efter mange succesrige år, og den karismatiske portugiser vil uden tvivl gøre alt for at slå sin gamle klub ud af turneringen.

Med José Mourinho på sidelinjen har Manchester United haft en noget svingende sæson, der blandt andet har budt på sejr i Liga Cuppen, mens man også fortsat er med i Europa League og FA Cuppen. I ligaen har det dog haltet mere, og der venter en hård kamp for at ende i top 4.

I seneste ligakamp skuffede man fælt, da det blot blev til uafgjort mod Bournemouth, der endda var i undertal i hele 2. halvleg. Efter kampen var det dog ikke kampens resultat, der blev snakket mest om men derimod en række hændelser mellem Bournemouths Tyrone Mings og Uniteds svenske topscorer Zlatan Ibrahimovic.

De to herrer leverede hver især en gedigen svinestreg, og få dage efter opgøret langede FA da også karantæner ud til begge spillere. Det betyder, at José Mourinho må undvære sin topscorer til mandagens opgør, hvilket naturligvis svækker Manchester Uniteds chancer for videre avancement. Samtidig er både Rooney, Martial og Rashford ude af opgøret, og Manchester United har derfor ikke en eneste angriber med til kampen.

Samtidig skal holdet allerede i aktion igen om torsdagen, når russiske Rostov venter i Europa League, og med 1-1 i bagagen er intet afgjort. Det bliver derfor interessant at se, hvordan Mourinho stiller op i mandagens opgør uden Zlatan, Rooney, Martial og Rashford med en kamp på torsdag i baghovedet.

Mens Manchester Uniteds program er presset og de samtidig må undvære deres måske vigtigste spiller, så er situationen en ganske anden i Chelsea. Her har Contes mandskab haft en god pause efter den fine sejr over West Ham i mandags, og samtidig kan han endnu engang stille op med sit stærkeste mandskab.

Det er derfor ingen overraskelse, at bookmakerne har Chelsea som favoritter til odds 1.91 hos NordicBet. Da de to hold tørnede sammen i slutningen af oktober, løb hovedstadsklubben da også med sejren, da man hjemme på Stamford Bridge vandt overbevisende med 4-0.

Man skal dog ikke undervurdere Manchester United, der blot har tabt en enkelt af deres seneste 28 kampe i alle turneringer. Ender det med en sejr til Manchester United får du odds 4.75, mens der er odds 3.50 hos NordicBet på et remis.

 

Spilforslag til kampen

Disse topbrag rummer ofte overraskelser, men hjemme på Stamford Bridge bør Chelsea snuppe sejren. Manchester United har forbedret deres niveau siden nederlaget til Chelsea i oktober, men uden Zlatan, Rooney, Martial og Rashford er det svært at se, hvor målene skal komme fra.

Udeholdet har samtidig et presset program, hvor man var på en lang tur til Rusland i torsdags, og allerede skal i aktion igen på torsdag.

Hjemme på Stamford Bridge har Chelsea vundet 12 ud af 13 ligakampe, og de snupper også semifinalebilletten i FA Cuppen.

Spilforslag: Chelsea til odds 1.91 hos NordicBet

Kampstart: 13/3 kl. 20.45 – Se den på 6’eren