Danske Spil: Skyd en hvid pind efter 1/8-dels finalerne, Arsene

7. marts 2017

Bayern fortsætter ydmygelsen af Gunners

Game over? Ikke, hvis man spørger Bayern, for selvom Arsenal som sædvanligt går offensivt til værks, så får de ørerne i maskinen imod et tysk mesterhold, der bare kværner på - også i returkampen.

 

Arsenal - Bayern München Optakt

Arsenal fik sig endnu en svidende lussing med Bayern München som hårdtslående afsender, da de for anden gang i træk tabte med 1-5 til det sydtyske storhold på Allianz Arena. Nu står de med en mere eller mindre uoverstigelig opgave foran sig, når de hjemme på Emirates skal forsøge at vende resultatet til deres fordel.

Men skal vi ikke bare slå fast med det samme, at det er umuligt. Arsenal er en hullet plimsoller lige i øjeblikket, som weekendens nederlag til Liverpool tydeligt viste.

Ikke alene var defensiven rædsom, og offensiven ufarlig, men superstjernen Alexis Sanchez startede også på bænken på grund af angiveligt disciplinære problemer. Selvom Arsene Wenger afviser alt, så har det været alment kendt længe, at chileneren er utilfreds med at være på et hold, der (ifølge ham selv) ikke lever op til hans niveau, og han vil hen til en klub, hvor han kan vinde noget.

Og selvom det kan lyde arrogant, så har Sanchez en pointe, for Arsenals taberkultur har været påfaldende det seneste år, og chileneren har trukket et meget stort læs selv.

Nu skal de så prøve at vinde 4-0 (eller mere) imod Bayern, og det kommer ikke til at ske. Bayern er en fodboldmaskine, der ikke kender til barmhjertighed, om de så er foran eller ej, og i forhold til at spare spillere, så vil det give mest mening, hvis det er Wenger, der giver op på forhånd, og roterer lidt i startopstillingen.

For alt for mange af hans nøglespillere har svigtet på det seneste, og selv den normalt pålidelige Coquelin lignede en sekunda-spiller imod Liverpool. Mesut Özil er på forhånd meldt ude af kampen, men det ligner også mere en forstærkning af holdet, i og med at hans spil har været en hån imod Arsenal-tilhængerne i flere måneder.

Herudover er Santi Cazorla samt Mohamed Elneny også ude på midten af banen, hvilket ikke ligefrem hjælper på kreativiteten.

For Bayern er der ikke nogle videre skadesproblemer, udover en skulderskadet Jerome Boateng og Carlo Ancelotti lod endda kvartetten Arjen Robben, Mats Hummels, Frankc Ribery og Xabi Alonso sidde over i weekendens kamp imod Köln, så dem kan man roligt regne med starter inde.

Derudover er Phillip Lahm i karantæner (god timing), så Joshua Kimmich ligner hans erstatning. Det bliver Bayern ikke markant dårligere af.

 

Spilforslag til kampen

Nogen vil sige, at Arsenal har æren at kæmpe for, og at de tidligere har drillet Bayern München. Man må dog ikke tage fejl af, at Bayern-træner Ancelotti er en ærekær og offensivt indstillet herre, og på samme måde som med det tyske landshold, så slækker Bayern aldrig på motivationen, bare fordi de er nogle mål foran.

Tværtimod har flere hold i Bundesligaen i denne sæson fundet ud af, at sydtyskerne bare moser på, og der er for os at se ikke nogen tvivl om, at gæsterne vil prøve at gøre det endnu værre for Arsenal i aften.

Moralen og kvaliteten hos værterne er ikke, hvor den skal være, og selvom Alexis Sanchez starter inde, så tvivler vi meget på, at Arsenal skulle kunne hverken vende eller vinde kampen. Vi tror ikke engang på uafgjort. Og når odds på en udesejr er på flotte odds 1,95 hos NordicBet, så bliver det vores anbefaling.

Det er stadig for højt mod et Arsenal-hold, der lige så godt kan gå på sommerpause nu - og egentlig også ser ud, som om det allerede er sket.

Spilforslag: Bayern vinder til odds 1,95 hos NordicBet

Kampstart: 7. marts kl. 20.45 – Se den på 3+!