Optakt: Barcelona - Betis

20. marts 2017

Barcelona favorit til CL-titel hos Danske Spil

Vi er nu nede på de sidste otte hold i Champions League - Og FC Barcelona er ifølge Danske Spil favoritter til at tage guldet i finalen, efter de overvandt alle odds imod PSG.

Gruppespillet og første runde i knock-out fasen er overstået i Champions League, og feltet af hold er barberet ned fra at være 32 hold til vi nu kun otte hold tilbage.

Flere store hold som Manchester City og Paris Saint Germain måtte lade livet i 1/8 finalerne, mens overraskelser som Leicester og Monaco er blandt de sidste 8 hold.

Hos Danske Spil har man spanske FC Barcelona som favoritter til at snuppe titlen. Det vil i så fald være 3 gang på bare 8 år, at det catalanske storhold løber med titlen. Barcelona havde ellers næsten to ben ude af turneringen efter at holdet tabte med hele 4-0 til PSG i det første møde.

Et vanvittigt comeback fandt dog sted med 6-1 sejren hjemme på Camp Nou, og Danske Spil mener altså nu, at holdet står som favoritter. Der venter dog Barcelona en stor opgave i kvartfinalen, når de står overfor Juventus.

De italienske mestre har vist stor stabilitet i denne sæson, så der venter Barcelona en vanskelig opgave. Skulle Barcelona slå Juventus og gå hele vejen, er der odds 3.65 på Barcelona.

Som førsteudfordrer til Barcelona har Danske Spil Bayern München, som mange også har som favoritter. Det tyske storhold buldrer derudaf i den tyske Bundesliga, hvor ligaen allerede er så godt som sikret. I seneste runde slog holdet Arsenal ud med en samlet 10-2 sejr, og det kan være svært at se hvem der kan slå dem, hvis de finder det spil frem.

Bayern München står dog overfor en vanskelig opgave, når Real Madrid venter i kvartfinalen. Et Real Madrid-hold, der vel at mærke har vundet turneringen 2 gange de seneste 3 år, og som topper La Liga.

Skulle Bayern München hente titlen er der odds 4.00 at hente, mens Real Madrid giver pengene 6.50 igen.

Tror du til gengæld at Leicester kan toppe sidste sæsons Premier League titel med en Champions League trofæ, så er der hele odds 35 at hente på overraskelsen. De møder i deres kvartfinale sidste års finalister fra Atletico Madrid, der dog måtte give fortabt i denne, som det også gjorde i 2013-14 sæsonen.

I begge tilfælde gjorde det nederlaget endnu værre, at det netop var bysbørnene fra Real Madrid, der blev deres overmænd. 

Champions League vinder Odds

VINDER ODDS
  FC Barcelona  
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">2,10[/bbutton]

 
Bayern München
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">2,40[/bbutton]

Real Madrid
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">3,25[/bbutton]

Atletico Madrid
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">3,30[/bbutton]

Borussia Dortmund
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">4,50[/bbutton]

Juventus
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">5,50[/bbutton]

Monaco
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">7,00[/bbutton]

Leicester
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">15,00[/bbutton]