Optakt: Barcelona - Betis

5. april 2017

Barcelona vs Sevilla: - Få mål venter på Camp Nou

Der er dømt topkamp i La Liga, når Barcelona hjemme på Camp Nou tager imod overraskelsen fra Sevilla. Hjemmeholdet er store favoritter, men Sevilla har overrasket positivt i denne sæson, og kan måske drille et Barcelona hold, der er inde i et tæt kampprogram.

 

FC Barcelona - Sevilla Optakt

Onsdag aften tager rækkens nummer 2 FC Barcelona hjemme imod rækkens nummer 4 fra Sevilla.

Et Sevilla hold, der i denne sæson længe lå helt oppe og drillede Real Madrid og Barcelona, men kun 1 point i deres 4 kampe har gjort, at holdet nu også er overhalet af Atletico Madrid.

Senest i weekenden blev det til et skuffende 0-0 resultat på hjemmebane mod upåagtede Gijon, der er placeret under stregen. En stor skuffelse for Sevilla, der virkelig har kæmpet med at være effektiv i de seneste kampe.

Skal der point på kontoen mod Barcelona, så er der ingen tvivl om at Jorge Sampaoli og Sevilla skal være mere effektive på de chancer som de får.

Barcelona er nemlig en helt anden modstander end Gijon, og kampen bliver med stor sandsynlighed en kamp, hvor Sevilla i store perioder kommer til at skulle forsvare sig uden bolden.

Ikke nok med det, så må Sevilla undvære forsvarsgeneralen Rami, der sidder ude med skade.

En vigtig spiller for Sevilla, der bliver svær at erstatte. Udover Rami sidder argentinske Mercado også ude. En spiller som også har spillet de fleste kampe i denne sæson nede i forsvaret, så derfor kommer Sevilla til at skulle stille med et halvt nyt forsvar.

Barcelona kommer modsat udeholdet med en ganske fin form, hvor holdet har hentet 4 sejre i de seneste 5 ligakampe. Senest blev det til en sejr over Granada i weekenden, i en kamp hvor Barcelona både var uden Pique og karantæneramte Messi. Begge forventes tilbage til kampen mod Sevilla, hvor Barcelona ser ud til at kunne stille i noget der ligner stærkeste opstilling, med kun Turan og Vidal siddende ude.

Hos Barcelona er man dog stadig med i alle turneringer, og det betyder et meget tætpakket kampprogram her i foråret. Luis Enrique har da også været ude i medierne og sige, at et par af spillerne er meget trætte. I seneste kamp mod Granada betød det blandt andet en pause til Pique, og det kan ikke udelukkes, at Enrique måske er nødt til at rotere et par spillere til kampen her også.

Ikke overraskende er Barcelona store favoritter hos bookmakerne. En hjemmesejr er helt nede i odds 1.27 hos Unibet, mens en sejr til Sevilla giver pengene hele 10 gange igen.

 

FC Barcelona - Sevilla spilforslag

Der er ingen tvivl om at Barcelona er store favoritter til opgøret her. Med en Messi tilbage i truppen på Camp Nou, er Barcelona ikke en sjov modstander at møde. Vi skal da også 7 år tilbage for at finde den seneste sejr til Sevilla på Camp Nou, så udeholdet kommer på en meget vanskelig opgave.

Den har bookmakerne dog fanget, så derfor er der ikke den store værdi i at spille på en hjemmesejr. Vi tror derimod Sevilla vil forsøge at gribe kampen defensivt an, da man ellers risikerer at rende ind i en lussing. Derfor forsøger vi os med, at der maks. kommer 4 scoringer i kampen. Et spil der har holdt i holdenes seneste 6 møder.

Spilforslag: Under 4,5 mål til odds 1.64 hos Unibet

Kick off: Onsdag d. 5 April kl. 19:30 - Se kampen på 6’eren