Real Madrid vs Bayern München: Odds og spilforslag til Champions League-semifinalen

30. april 2018

Real Madrid vs Bayern München: Odds og spilforslag til Champions League-semifinalen

Real Madrid fører 2-1 efter første Champions League-semifinale mod Bayern München, men kan tyskerne komme tilbage? Læs om spilforslag og odds på Real vs Bayern.

Bayern havde mest spil og flest chancer i det første opgør, men Real Madrid sejrede alligevel med 1-2, og er nu godt på vej mod finalen, hvor spanierne kan sætte rekord som det første hold til at vinde Champions League tre år i træk.

Først skal arbejdet dog gøres færdigt mod Bayern, og Real vil have det nylige 1-3 nederlag til Juventus i kvartfinalerne i baghovedet inden kampen. Intet er afgjort endnu, og hvis nogen skal skabe overraskelsen, er det måske netop FC Bayern München.

Ser vi på odds på Real vs Bayern hos LeoVegas*, tror bookmakeren mest på endnu en Real-sejr til odds 2.15, mens en udesejr til Bayern giver odds 3.25. Uafgjort anses som langt mindre tænkeligt af oddssætterne, som tilbyder et flot odds 4.00 at hente på uafgjort, som vel at mærke vil være nok for Real Madrid til at gå videre.

Se CL odds hos LeoVegas.dk >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Real Madrid vs Bayern München: Odds og spilforslag

Til kampen mellem Real Madrid og Bayern München har vi fundet følgende odds og spilforslag hos bookmakeren LeoVegas.

Anbefalede odds og spilforslag:

  • Bayern München vinder: odds 3.25
  • Over 3,5 mål: odds 1.98
  • Bayern går videre: odds 4.05

Over 3,5 mål i kampen til odds 1.98, og en overraskende sejr til Bayern til odds 3.25 bliver vores spilforslag til kampen.

Ydermere er der odds 4.05 på at Bayern går videre til finalen, enten i ordinær spilletid eller efter forlænget og evt. straffekonkurrence.

Se CL odds hos LeoVegas.dk >>

[toggle title="Forklaring på spilforslag" load="hide">

Forklaring på spilforslag

Real Madrid og Bayern tørnede også sammen i sidste års kvartfinaler, hvor Real også vandt første kamp med 1-2 i Tyskland. Dengang vandt Bayern returkampens ordinære spilletid med 1-2 på Bernabeu på mål af Lewandowski og et selvmål af Sergio Ramos. Real vandt dog 4-2 med yderligere tre scoringer i den forlængede spilletid, men det kan meget vel gå anderledes denne gang.

Ser vi på den første semifinale var Bayern i vores optik bedst over 90 minutter. Det tror vi bliver det generelle kampbillede igen i returopgøret, selv om der selvfølgelig er lagt op til et tæt opgør mellem to af Europas bedste mandskaber.

Bayern er dog pisket til at forsøge at vinde kampen med mindst to scoringer, og samtidigt gerne holde nullet, og der bør være chancer for at skabe en overraskelse, for Real Madrid er alt andet end frygtindgydende på hjemmebanen i denne sæson, hvor Zidanes tropper har tabt til både Villareal og Leganes. Fire af de seneste 14 hjemmekampe er tabt for Real Madrid, og senest i Champions League sejrede Juventus med 1-3 under stor dramatik i den spanske hovedstad.

Real Madrid kan komme under uventet tysk pres, og vi forventer endnu en dramatisk Champions League-aften med mål i begge ender af Bernabeu. Det kan blive Bayerns aften, og der er flotte odds at hente på den tyske overraskelse.

Se CL odds hos LeoVegas.dk >>

[/toggle]

 

Real Madrid sparede Ronaldo og Ramos

De Hvide fra Madrid tog i weekenden imod La Ligas nr. 16, Leganes, som reelt ikke har mere at spille for i år. Reals verdensstjerner hev da også en arbejdssejr op af hatten, da det blev til 2-1 uden at imponere mod de undertippede gæster. Bale åbnede scoringen efter otte minutter, og Borja Mayoral gjorde det til 2-0 kort før pausen, inden Leganes kom langt bedre med i anden halvleg og fik reduceret til 2-1.

Ronaldo og Sergio Ramos sad begge over i weekendens kamp, og blev dermed sparet med henblik på tirsdagens vigtige Champions League-semifinale mod Bayern. Tyskerne gav dog også hviletid til en lang række faste startede i Bundesliga-kampen i weekenden, så ingen af holdene bør reelt opnå en fordel ved dette. Til gengæld kan tilskuerne på Bernabeu, og de mange TV-seere ude i stuerne, altså se frem til friske ben i begge lejre.

Real Madrid må dog undvære Daniel Carjaval, som blev skadet i den første kamp mod Bayern, men Zidane råder til gengæld igen over både Isco og Nacho, som vendte tilbage til træning i weekenden.

 

Bayern München med fin optakt

At rejse til Madrid med et 1-2 nederlag i bagagen er selvfølgelig ikke hvad tyskerne havde drømt om, men Jupp Heynckes og resten af Bayern-truppen tror helt sikkert stadig på deres chancer i dette opgør mod Real Madrid. I sidste års kvartfinale vandt Bayern som nævnt med 1-2 i ordinær spilletid på Bernabeu, men det var dog ikke nok, da Real Madrid alligevel hentede sejren med tre mål i den forlængede spilletid.

Bayern-holdet ved at Real Madrid ikke er usårlige på hjemmebanen i øjeblikket, og med den seneste tur til Madrid frisk i erindringen hos mange af spillerne, bør man bestemt ikke afskrive de tyske mestre.

I weekenden kørte Bayern-toget videre i Tyskland med en 4-1 sejr hjemme mod Frankfurt, hvor der blev masser af spilletid til de normale bænkvarmere og reserver, og der er altså friske ben i hele truppen til tirsdagens brag i Spanien.

Til gengæld må Bayern undvære Arturo Vidal, Kingsley Coman og Jerome Boateng, som alle er skadet. Målmand Manuel Neuer er heller ikke 100% fit efter en længere skadespause, og David Alaba og Arjen Robben er begge på tvivlsom-listen til opgøret hos Jupp Heynckes.

Se CL odds hos LeoVegas.dk >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil