Bayern München vs Schalke: - Bayern tager en slapper i DFB Pokalen

27. februar 2017

Bayern München vs Schalke: - Bayern tager en slapper i DFB Pokalen

Efter at have udslettet HSV i ligaen i weekenden, tager Bayern München nu imod Schalke hjemme på Allianz. Men man skal ikke undervurdere et ganske formstærkt Schalke-holds defensiv.

 

Bayern München - Schalke 04 Optakt

Bayern München kan simpelthen være et rædselsvækkende godt hold, når de rammer dagen, hvilket de som regel gør imod engang så mægtige HSV, som sydtyskerne åbenbart elsker at lemlæste.

I weekenden blev det for tredje gang i træk til en kæmpe afklapsning af hamborgenserne med hele 8-0, og i den første af to 1/8-finaler imod Arsenal blev det -igen igen – til en sejr på 5-1 over de stakkels englændere.

Dermed kan det unægtelig ligne en opgave, der er stort set uløselig for Schalke 04, når de tager turen fra Ruhr-distriktet til Allianz Arena i DFB-pokalen onsdag aften. Schalke er dog kommet godt ud fra vinterpausen, og har udover at gå klart videre over PAOK i Europa League også klaret 1-1 imod netop Bayern i starten af februar. Dermed har de vist klare fremskridt i forhold til efteråret, hvor det ikke har set godt ud for Ebbe Sands gamle klub.

Deres defensiv med erfarne Holger Badstuber og Bernd Höwedes samt serbiske Matija Nastasić er dog bundsolid, selvom det ikke er farten, der præger den, og de har været stærkt medvirkende til at få holdet stabiliseret og på ret køl.

Samtidig er og bliver DFB-pokalen en af de mest uforudsigelige pokalturneringer i Europa, og selvom det ikke ligger til en choksejr over Bayerne i egen hule, dertil er de tyske mestre for imponerende, netop nu, så tror vi ikke, at de skal frygte en afklapsning a la HSV.

De har ikke slået Bayern i umindelige tider, men i de seneste par år er det ikke blevet til de store tæsk, og som pokalhold har Schalkes fightermentalitet tendens til at slå ud, når de er oppe imod overmagten.

Bayern-træner Carlo Ancelotti kunne tillade sig at skifte Robert Lewandowski ud kort inde i anden halvleg imod HSV (han havde allerede lavet hattrick), og han har atter både en Arjen Robben tilbage i topform samt Franck Ribery til at sprede skræk og rædsel på den anden fløj.

Det gør Bayern endnu mere frygtindgydende end før, og de ser ud til at gå hårdt efter at vinde alle turneringer, de deltager i, i år.

 

Spilforslag: Bayern München - Schalke 04

Schalke kan lige så vel som Bayern stille med stærkeste hold, og de har i ordets reelle forstand intet at tabe imod mægtige Bayern. Derfor kan de godt tillade sig at spille frigjort, men de vil afgjort bruge flest kræfter på at holde vand defensivt.

Hvis man tager med i den ligning, at Bayern har det med at følge op på deres magtdemonstrationer ved at slække lidt på kræfterne, så finder vi god værdi i, at Schalke højest taber med 2 mål på asian handicap, sådan at du får halvdelen af indsatsen tilbage ved uafgjort.

Det har vi fundet til odds 1,73, og den prøver vi af, og satser på at Bayerns offensiv har sig en af de mere afslappede dage på kontoret.

Spilforslag: Schalke + 2 (asian handicap) til odds 1,73 hos Betfair

Kampstart: 1. marts kl. 20.45 på TV3 Sport 1