Bendtner foran debut – Se de bedste odds her!

29. marts 2017

Bendtner foran debut – Se de bedste odds her!

Vi har set på nogle af de bedste odds på Nicklas Bendtner inden hans debut for Rosenborg - Flopper han, eller kommer han til at dominere vores venner oppe i fjeldet?

[readmore id="2192">

[bbutton type="large" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/Unibet2000kr">Spil på Bendtner hos Unibet[/bbutton]

Efter langt tilløb ser det ud til, at Nicklas Bendtner endelig får debut for Rosenborg i aftenens kamp imod Brann Bergen, i ”Mesterfinalen”, der er den norske Super Cup imellem mester og pokalvinder, og danskeren er allerede blevet et hit på forhånd i Trondheim.

Flere bookmakere fejrer også danskerens ankomst med specials på, hvor meget succes han får i klubben. Eksempelvis hos Unibet, hvor du i øjeblikket kan få odds 3,50 på at danskeren vader direkte ind og bliver topscorer i Eliteserien, som den bedste, norske række nu hedder, i 2017.

Måske ikke et så tumpet spil, taget danskerens evner i boksen i betragtning, samt at Rosenborg typisk laver 70-80 mål i løbet af en sæson. Man kan sammenligne med en spiller som Christian Gytkjær, der sidste sæson havde Bendtners nuværende plads, og derfra lavede 19 mål – og nu er i 1860 München.

Hvis man bare har tiltro til, at Bendtner laver mål i sin debutkamp, så har Unibet også fine odds 2,55 på det. Ud fra bulletinerne om hans fysiske form fra Norge, så kan det have fin værdi. Rosenborg har derudover vundet mesterskabet de seneste to sæsoner og samtidig haft årets topscorer på holdet, så hvorfor egentlig ikke spille på, at det sker igen, og topscoreren hedder Nicklas Bendtner?

Fordi så kan du nemlig få odds 4,50 på det.

Du kan også gå skridtet videre, og satse på, at begge dele går hjem, men at Rosenborg også vinder pokalturneringen, som de også gjorde i sidste sæson. For så giver det nemlig hele odds 12 hos Unibet.

Hvis du derimod tror, at danskeren igen bliver en fiasko, enten på grund af skader eller andre ydre faktorer, så kan du jo kigge hos Danske Spil, der giver odds 1,95 på at han scorer under 14,5 mål i sæsonen.