CHL Optakt: Man. United - Club Brügge

18. august 2015

CHL Optakt: Man. United - Club Brügge


Manchester United byder belgiske Club Brügge indenfor, når den første etape 
skal afgøres på Old Trafford denne tirsdag. 

Manchester United og Louis Van Gaal vil gøre alt for at rejse til Belgien med et stærkt og positivt resultat fra England, da belgierne højst sandsynligt vil satse hele butikken på egen hjemmebane. Det er derfor højst sandsynligt, at Van Gaal's mandskab vil have fokus på at angribe, mens Club Brügge vil have fokus på deres defensiv. Bookmakerne har favoriseret United til odds 1.36, mens Club Brügge er underdoggen til odds 11.00 hos Danske Spil

Manchester United

2013-2014 var et hårdt år for Manchester United og deres fans, hvor en skuffende 7. plads betød, at klubben måtte undlade at spille Champions League for første gang siden 1995-1996 sæsonen. 

Som følge af de dårlige resultater mistede David Moyes jobbet som træner, og ny mand i førersædet blev hollandske Louis Van Gaal, som formåede at få sit Manchester United mandskab tilbage i Champions League. 

Manchester United har fået en stærk start på den nye sæson, hvor man har vundet begge Premier League kampe med 1-0. De slog Christian Eriksen og Tottenham i første weekend, hvorefter de slog Aston Villa sidste fredag. 

Club Brügge er et stærkt belgisk hold, men der er ingen tvivl om, at det her var en drømme modstander for Manchester United, der burde stå overfor en overkommelig opgave. Det ville være en stor overraskelse, hvis Van Gaals hold ikke havde nok kvalitet til at sikre sig en plads i Champions League gruppespillet - især efter deres to positive kampe i Premier League. 

United har vundet Champions League tre gange før, sidste gang i 2008, og Louis Van Gaal vil gøre alt for at få holdet tilbage i toppen af turneringen igen. 

Seneste form: VVTVUT

Club Brügge

Der er ingen tvivl om, at Club Brügge er underdogs til at gå videre fra denne runde, men belgierne kommer ind til denne kvalifikationsrunde med høje forventninger, eftersom de allerede har slået et stærkt Panathinaikos. 

Sidst Brügge var med i Champions League gruppespillet er helt tilbage i  2005-2006, men det kan der ændres på i år, eftersom holdet er tættere på at kvalificere end tidligere. 

Club Brügge er et af de største hold i Belgien, og de har da også vundet den interne liga hele 13 gange. De er endvidere også det eneste belgiske mandskab der har deltaget i en finale i en europæisk turnering, hvilket var mod Liverpool i den europæiske cup tilbage i 1978. 

Brügge spillede sig i sidste sæson til en andenplads i den belgiske liga, hvilket gav en billet til Champions League. De belgiske fans må dog være noget skuffede over at trække Manchester United, eftersom klubben har en dårlig statistik i England, hvor man har tabt 9 ud af sine 11 opgør. 

Club Brügge har haft en nogenlunde start på den nye sæson, hvor man efter fire runder har erhvervet sig syv point, hvilket har ført dem op på en 3. plads. Club Brügge kommer på overarbejde i dag, og det er måske en for stor mundfuld for gæsterne, der nok ikke skal regne med at få det helt store resultat med hjem fra Old Trafford. 

Seneste form: TTUUTTV

Forventet startopstillinger: 

Manchester United: Romero - Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Depay, Januzaj, Mata, Rooney 

Club Brügge: Bruzzese - De Bock, Duarte, Mechele, Cools, Vasquez, Simons, Vormer, Dierckx, Diaby, Oulare. 

Spilforslag

Manchester United er uden tvivl det stærkere hold her, og en hjemmesejr er forventet af det engelske storhold. Det forventes, at Louis Van Gaal stiller i en stærk opstilling, og det er da også på Old Trafford at det store resultat skal hentes, hvis man vil gardere sig mod potentiale overraskelser i Belgien. Jeg forestiller mig derfor en komfortabel sejr til United, som bliver på mere end blot ét mål. 

Spil derfor:
Manchester United vinder (-1.5 AH) - odds 2.00