Christian Eriksen Odds: Bliver det et klubskifte i 2019?

1. januar 2019

Christian Eriksen Odds: Bliver det et klubskifte i 2019?

Christian Eriksen har kontraktudløb med økonomisk pressede Tottenham i 2020 og bookmakerne tror da også den danske landsholdsprofil ikke spiller i Tottenhams hvide trøje efter sommeren 2019. Se transfer odds på Christian Eriksen klubskifte her.

Christian Eriksen er i gang med sin 6. sæson for London klubben Tottenham og er noteret for 42 ligamål i Premier League. Den danske 10'er har kontraktudløb med Tottenham i sommeren 2020. Hos Bookmakeren Danske Spils Oddset gives der kun odds 1.35 på Eriksen spiller i klubben fra 2. september 2019 og odds 2.90 på et klubskifte.

Spil med på Oddset her >>

Henvisningslink | +18 Spil ansvarligt | Odds kan ændre sig

Er 2019 året for et klubskifte for Christian Eriksen?

Kontrakten med Tottenham er ikke forlænget. Det kan blandt andet skyldes økonomien i London klubben, som må sande, at bygge et nyt stadig har været med mange udfordringer, og projektet er blevet væsentlig dyrere end forventet.

Mange klubber kan bruge en spiller med Eriksens kvaliteter og hvis Tottenham skal få en økonomisk gevinst ud af danskeren er en transfer senest sommeren 2019 oplagt.

 

Skifter Eriksen til Juventus?

Danske Spils oddssættere har italienske Juventus, som favorit til danskeren næste klub. Et klubskifte til Juventus, vil næsten være garanti for Eriksen kan få titler på CV'et.

Spillestilen i Juventus ville passe danskeren godt, dog kan det tænkes, at han i større grad ville skulle sætte angriberne op til mål. Men som assist konge i Premier League har han utallige gange vist stor spilforståelse og blik for medspillere. Dog må han nok give afkald som 1. valg når der skal sparkes frispark på kassen. En hvis Hr. Ronaldo ser nok sig selv stadig, i den rolle.

Der er odds 3.50 på Christian Eriksen skifter til Juventus.

Spil med på Oddset her >>

Henvisningslink | +18 Spil ansvarligt | Odds kan ændre sig

 

Eller skal Christian Eriksen til Real Madrid eller Barcelona?

Der er næsten ikke tal på hvor mange gange aviserne har rygtet Eriksen til Barcelona. Det er dog ikke helt uforståeligt, for måden Barcelona spiller på vil passe rigtig godt til Eriksen. De er altid dominerende og på bolden med mange afleveringer og stor bevægelse i de små rum. Der har også tidligere været meningsmålinger blandt Barcas fans, om hvilken spiller de helst så klubben købe. Her har Christian Eriksen været i top 3 to gange.

Skulle et skifte til Barcelona ikke ske, er der stadig muligheder i Spanien. Real Madrid har i de seneste tre sæsoner opnået stor sportslig succes, men i år er situation noget anderledes. Real Madrid har sagt farvel til Ronaldo og succes træner Zidane. Det er ikke lykkedes kongeklubben, at få tilført nye spillere fra øverste hylde i det seneste transfer vindue og det er klart, at i 2019 skal der ske noget ekstraordinært. Men er det den danske landsholdsstjerne?

Et skifte til Real Madrid giver lige nu odds 4.00, mens et skifte til Barcelona står til odds 8.00.

Spil med på Oddset her >>

Henvisningslink | +18 Spil ansvarligt | Odds kan ændre sig

 

Skal flyttebilen køre nord på til Manchester?

Det ligger bestemt ikke i kortene, at et klubskifte for Christian Eriksen bliver til en anden adresse i det engelske.

Manchester City er enormt stærkt besat, af spiltyper, som minder meget om ham selv, dog bredden i truppen er stor. Oddset har heller ikke den store tiltro til, at dette kan ske og giver odds 16.00 på en transfer der sender danskeren til en blå adresse i Manchester.

Mindre sandsynligt, er det i den røde del af Manchester. Hos United er det meste i rod lige nu, og der venter en stor oprydning. Ole Gunnar Solskjær er sat ind som midlertidig manager efter fyringen af Mourinho. Meget tyder på, at denne sæson skal overstås, og når man har den rette manager profil skal der rydes op.

Det virker usandsynligt, at Eriksen skulle vælge en klub, hvor der slet ikke er styr på noget som helst. Derfor er oddset på et skifte også højt sat til 18.00 gange indsatsen.

Spil med på Oddset her >>

Henvisningslink | +18 Spil ansvarligt | Odds kan ændre sig

 

PSG eller Bayern?

Vi kender det alle fra folkeskolen. Vi bliver bedt om at vælge om vi vil have fransk eller tysk, men mangler muligheden for, at takke nej til begge dele. Dét kan Eriksen dog tillade sig, og er det begge klubber, som vil kunne lokke med rigtig flotte kontrakter.

Den franske Ligue 1 er bestemt ikke lige så attraktiv, som La Liga eller Serie A, men PSG har vist, de er klar til, at smide pengene på bordet hvis de virkelig gerne vil have en spiller. Men er pengene nok?

Der er 7.00 gange pengene til os, hvis vi rammer et skifte til Paris.

Bayern er i krise. Det lyder vanvittigt, at en klub som har flået titler ned fra hylderne i Bundesligaen, er i krise fordi de, ligger nummer to har har tabt lidt flere kampe i opstarten end de plejer.

Ikke desto mindre ser det ud til, at der skal ske noget nyt i det sydtyske. Bayern har i mange år spillet med den samme stamme af profiler, og noget kunne tyde på de trænger til nyt blod. Der har været rygter om trænerfyringer i samtlige de tyske sportsmedier, men klubben har meldt ud, at de har tillid og de er ved at bygge et nyt hold op.

Tror du Eriksen kunne være en del af den plan, og ville det være noget for 10'eren, er der odds 18.00 på danskeren spiller i Bayern München senest d. 2. september 2019.

Odds på Christian Eriksen klubskifte hos Oddset på Danske Spil Screenshot fra Oddset