Counter Strike:GO spilforslag ESL ONE 2014

11. juni 2015

Counter Strike:GO spilforslag ESL ONE 2014

 Så er det endelig blevet tid til det næste gigantiske event. Her er der tale om hele $250.000 on the line, og motivationen er klart i top. Her har man altså samlet de bedste hold I verdenen, så der er dømt kvalitets CS hele weekenden!

 

NiP – Epsilon eSports
Odds 1X2: 1,30 – 14,00 – 3,85

Her vil man umiddelbart sige at NiP er det sikre bet I dette matchup – men Epsilon er klart ikke til at undervurdere. De har på det seneste haft nogle temmelig gode resultater hvor de blandt andet har slået Hellraisers overbevisende de sidste par gange. I dag slog de dem hele 16-1 hvor de helt klart så ud til at være on-point. Shoxie har selv udtalt at det er begrænset hvor meget de har forberedt sig til dette event, så 16-1 over Hellraisers må siges at være et statement – Epsilon kan spille op med de bedste. NiP spillede i dag mod Wolf, hvor sejren aldrig rigtig var i fare. Wolf tog første pistol round, men endte med at tabe 16-7 til NiP.

Hvis vi lige skal runde map picks hurtigt, så står det hurtigt klart at Epsilon vil veto Nuke eftersom det er arguably NiP’s bedste map. Jeg tvivler på NiP har lyst til at spille Inferno mod Epsilon efter den performance Epsilon havde mod Hellraisers. Jeg regner ikke med nogle af holdene vil spille de nye maps, så jeg tror det bliver enten de_dust2 eller de_cache og her regner jeg klart med Epsilon ville have det bedst med de_dust2, men det ville ikke undre mig hvis det blev cache.

Hvis vi tager et kig på H2H, spillede NiP og Epsilon for nyligt til Gfinity hvor det blev til en 16-14 sejr til NiP. Gfinity var dog ikke just NiP’s bedste turnering. NiP har efterhånden opnået alt hvad der kan være at opnå, og efter erhvervelsen af Pita som analyst tror jeg desværre ikke Epsilon kan hamle op med dem. Det skal lige siges at der stadigvæk er en lower bracket så selv hvis Epsilon taber har de stadigvæk mulighed for at gå videre ved altså at vinde over Hellraisers der venter.

 

 


 

LDLC – Na’Vi
 
Se, det var straks noget der ligner en tættere kamp. Begge hold viste tænder i dag med overbevisende sejr for henholdsvis LDLC på 16-2 over London Conspiracy og Na’Vi slog de danske CPH Wolves med 16-6. Jeg tror der her er lagt op til et brag af en kamp hvor man sagtens kunne se overtime alt efter hvilket map der spilles. Na’Vi har på det seneste været i noget af en slump med nogle ret store nederlag på bl.a 16-1 til Titan på Mirage som eftersigende skulle være Na’Vi’s bedste map. I dag så vi en hel anden Na’Vi steppe op. Den gamle Na’Vi. Guardian har selv udtalt at deres slump var grundet nogle interne problemer i holdet, men det skulle altså være løst nu. 
Hvis vi kigger på LDLC er det et hold der faktisk har set forholdsvis stabile ud på det seneste. De havde som skrevet tidligere en kæmpe sejr på hele 16-2 over London Conspiracy, som bestemt ikke er et dårligt hold. LDLC’s aim var bare i top og deres teamplay og rotations så super ud.
Hvis vi kigger på map, så vil jeg for det første mene at LDLC kommer til at veto Mirage. Det er kendt som Na’Vi’s map og de kan altså være ret skræmmende på en god dag. Na’Vi kommer til at veto Nuke eftersom det ikke er et map de spiller ret ofte. LDLC vil formentlig veto cache, da Na’Vi har haft nogle gode resultater på det map i løbet af den seneste tid. Na’Vi vetoer dust2, og det efterlader os så med Inferno, Cobblestone, og Overpass. Herefter er det svært at sige. Jeg mener klart Inferno ville være et godt valg for LDLC, og de to andre er 50/50 da ingen ved hvor meget de to hold har forberedt strats på de to maps.
H2H har LDLC for nylig slået Na’Vi 16-13, men igen – det var ikke det samme Na’Vi hold som de skal spille mod i morgen. Jeg tror klart maps kommer til at spille en kæmpe faktor i denne kamp, og som jeg har regnet mig frem til, giver jeg LDLC en lille fordel hvad det angår.
 
Alternativt er der også udmærket værdi i at spille krydset i denne kamp.
 
Mit bet: LDLC @ odds 2,30
Scoreline: 16-13
 

>> Du kan spille med og se alle odds her
>> Husk også freebet denne weekend