Danske Spil: Danmark når 10 OL-medaljer

7. juli 2016

Danmark OL Medalje Odds

Om mindre end en måned går det løs for de danske atleter ved OL i Rio de Janeiro. Danske Spil er ude med odds på de danske medaljechancer, og vi har taget et nærmere kig på det.

De Olympiske Lege starter officielt d. 5 August i Brasilien, og traditionen tro, er en masse danske atleter også klar til at gøre deres bedste, for at hive metal med hjem til Danmark.

Danske Spil har åbnet op for spil på hvor mange guldmedaljer som de danske atleter hiver med hjem. Umildbart ser det lyst ud for de danske helte, hvis man skal tro Danske spil. I hvert fald har Danske Spil tiltro til, at Danmark kommer hjem med mindst 3 guldmedaljer. Et spil på at Danmark vinder 3 eller 4 guldmedaljer er lige nu det laveste odds, og giver odds 2.25.

Skulle vores kære atleter ende med en gedigen skuffelse og ikke hente en eneste guldmedalje med hjem, så er der odds 8.00 at hente på dette. Henter vi til gengæld mere end 4 medaljer, så er der odds 6.50 at hente. Danmark har dog aldrig hentet mere end 4 guldmedaljer ved et OL, så et mindre mirakel skal der nok til. Ved sidste OL i London endte Danmark med at hente 2 guldmedaljer til sammenligning.

Traditionen tro, har Danske Spil også spil ude på det samlede antal medaljer til Danmark. Her er der odds 3.25 at hente på både 7-9 medaljer og 10-11 medaljer. Et kig i historiebøgerne, så har Danmark hentet hhv. 8,7 og 9 medaljer ved de seneste 3 olympiske lege. Derfor har Danske Spil også en ret ringe tiltro til at danskerne henter over 14 medaljer, dette er der odds 5.50 på.

Kigger vi på nogle af de sportsgrene hvor danskerne har størst traditioner for at hente medaljer, så ligger roning, badminton og sejlsport som de sportsgrene, hvor chancerne for danske medaljer umiddelbart er størst.