Dansk Davis Cup-overraskelse kan give megaodds

17. september 2015

Dansk Davis Cup-overraskelse kan give megaodds

Danske Spil udbyder nogle særdeles spændende Davis Cup odds inden det danske hold skal op imod Spanien i Odense Idrætshal.

Danmark er i weekenden oppe mod Spanien i Davis Cup, og står mildest talt over for en voldsomt udfordrende opgave.

Spanierne led nemlig overraskende et 2-3 nederlag til Rusland, og deltager derfor i nedryknings-playoff om at blive Europa/Afrika-zonens gruppe 1, men kan trøste sig med, at det vil være en sensation, der vil gå verden rundt, hvis de skulle tabe til deres rød/hvide modstander.

Det danske hold til kampen, med nuværende ranglisteplacering i parentes, består af Frederik Løchte Nielsen(256), Mikael Torpegaard (922), Christian Sigsgaard (ikke rangeret) og Thomas Kromann (ikke rangeret). Ikke specielt velklingende navne.

Ærligt talt, så har de fleste nok kun hørt om Frederik Løchte før. Christian Sigsgaard, der blot er 18 år gammel, er oven i købet i sidste øjeblik blevet udtaget som erstatning for Søren Hess-Olesen, der har fået en forstrækning.

Det spanske ditto består af derimod af David Ferrer (8), Rafael Nadal (7), Roberto Bautista Agut (22) og Fernando Verdasco (43).

Nadal skulle som udgangspunkt ikke have været med, men da han mangler at spille en enkelt Davis Cup-kamp for at kunne deltage i OL næste år, har han altså sagt ja til at være med i Odense. Og man skal jo ikke være overdrevet pessimist, men det gør det ikke meget nemmere for Danmark. 

Undgår Danmark en æggemad?

Danske Spil har derfor lavet nogle Davis Cup odds, der tager forbehold for den voldsomme kvalitetsforskel på holdene. I stedet for at tage udgangspunkt i vinderen af hele Cup-weekenden eller de enkelte kampe, så er der fine odds 4,50  på at Danmark tager bare et enkelt sæt i fredagens singler.

Eller hvad med f.eks. et spil på at Spanien IKKE uddeler et æg, dvs. vinder 6-0 i en af singlerne fra samme dag? Det belønnes med odds 3,50

Lørdag gælder det en enkelt doublematch, hvor der spilles bedst af fem sæt. Skulle Danmark overraske og tage sejren, femdobles dit indskud. Spanien stiller her med både Rafael Nadal og Fernando Verdasco.

Hvis man har tillid til Danmark på en eller anden måde får overlistet den spanske tennisarmada og rent faktisk står tilbage som vinder af weekendens opgør, så kan du få pengene 75 gange igen hos  Danske Spil

Hvis Spanien omvendt tørrer gulvet i Odense Idrætshal med de danske underdogs og vinder med 5-0, så får du overvældende odds 1,18 igen i Davis Cup odds hos Danske Spil.

Vinderen overlever i Gruppe 1, mens taberen skal op mod Sverige i en gyser om at undgå nedrykning til Gruppe 2. Denne kamp finder sted omkring månedsskiftet oktober/november.

Så det kan godt være, at man skal vænne sig til tanken om en gyserkamp mod vore svenske brødre allerede nu...

Davis Cup odds hos Danske Spil

Danmark vinder mindst et sæt i fredagens singler: odds 4,50

Danmark vinder ikke et sæt i fredagens singler: odds 1,16

Spanien vinder mindst et sæt med 6-0 i fredagens singler: odds 1,25

Spanien vinder ikke et sæt med 6-0 i fredagens singler: odds 3,50

Danmark vinder lørdagens double: odds 5,00

Spanien vinder lørdagens double: odds 1,13

Spanien vinder Davis Cup-kampen 5-0: odds 1,18 

Spanien vinder Davis Cup-kampen 4-1: odds 5,00

Spanien vinder Davis Cup-kampen 3-2: odds 20,00

Danmark vinder Davis Cup-kampen: odds 75,00