Danske Spil: Lugter af Dolberg på landsholdet

28. februar 2017

Danske Spil: Dolberg bliver årets Langelænder

Landsholdets teenage-stjerneskud står som klar favorit til at få den fornemme titel: Langelænder Årets Mandlige Talent - Ingen af de andre kandidater har en reel chancer, mener Danske Spil.

[readmore id="2142">

De er ikke i tvivl hos Danske Spil. Når Årets Mandlige Talent skal findes ved Dansk Fodbold Award til marts, bliver det Kasper Dolberg, der løber med hæderen.

DBU har tirsdag offentliggjort de fire nominerede i kategorien, men hverken Pione Sisto, Marcus Ingvartsen eller Jeppe Højbjerg har chancer for at slå Ajax-stjernen i kampen om titlen.

- Kasper Dolberg har jo præsteret fra dag 1 siden sin debut. Han havde en forrygende start, og efter en måltørke på nogle kampe har han igen fundet målformen.

- Men det er efteråret, han er nomineret for, og det var præstationer på et meget højt niveau, vi så fra ham der. Præstationer, der også har sat ham i forbindelse med nogle af Europas største klubber, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Danske Spil tilbyder odds 1,30 på Kasper Dolberg som vinder af prisen, mens Pione Sisto og Marcus Ingvartsen begge giver odds 4,50. Jeppe Højbjerg anses som den mindst sandsynlige vinder til odds 18,00.

Årets Mandlige Talent Odds

VINDER ODDS
  Kasper Dolberg  
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">1,30[/bbutton]

 
Pione Sisto
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">4,50[/bbutton]

Marcus Ingvartsen
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">4,50[/bbutton]

Jeppe Højbjerg
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">18,00[/bbutton]