Danske Spil: Ståle bliver Årets Træner

22. februar 2017

Danske Spil: Ståle bliver Årets Træner

Det har været et fremragende år for de danske mestre fra FCK. Og FC Københavns træner Ståle Solbakken er da også Danske Spils favorit til at vinde prisen som Årets Træner ved Dansk Fodbold Awards.

Et mesterskab, en pokaltitel og et flot Champions League-forløb står tilbage som de to helt store højdepunkter for FCK og Ståle Solbakken i 2016. Netop de triumfer bliver Solbakken hyldet for i marts, når Dansk Fodbold Awards afvikles. Her bliver nordmanden nemlig kåret som Årets Træner, tror Danske Spil.

- Solbakkens FCK har præsteret på et exceptionelt højt niveau i hele 2016, og selv om de øvrige kandidater også har haft fine resultater, så mener vi ikke, de kan sammenlignes med Solbakkens, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

Udover Solbakken er tre andre trænere nomineret i kategorien Årets Træner ved awardshowet i Horsens den 20. marts. Det drejer sig om Brøndbys Alexander Zorniger, Lyngbys David Nielsen og Horsens' Bo Henriksen.

Mens Solbakken giver odds 1,25 som vinder, er Zorniger vurderet til andenfavorit. Han giver odds 4,50, mens David Nielsen er sat til odds 6,00 som vinder.

Danske Spil anser det ikke for værende særligt sandsynligt, at Bo Henriksen løber med hæderen, idet spillere får odds 16,00, hvis de spiller på ham som Årets Træner.

Årets Træner vinder Odds

VINDER ODDS
  Ståle Solbakken  
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">1,25[/bbutton]

 
Alexander Zorninger
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">4,50[/bbutton]

David Nielsen
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">6,00[/bbutton]

Bo Henriksen
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/OddsetDanskeSpil">16,00[/bbutton]