Danmark vs Slovenien: Se odds og live stream kampen på nettet

18. januar 2018

Danmark vs Slovenien: Se odds og live stream kampen på nettet

Se odds på Danmark vs Slovenien og læs optakt med spilforslag til danskernes første kamp i mellemrunden ved EM i Håndbold. Kampen kan live streames på nettet fredag d. 19/1 kl. 20.30. 

Danmark kom tilbage på sejrskurs i den sidste gruppekamp ved EM i Håndbold, og nu venter Slovenien i mellemrunden. Danmark har taget to point med videre til mellemrunden, og alt andet end en sejr mod slovenerne vil være en skuffelse.

Tager vi et kig på Danmark vs Slovenien odds, belønner LeoVegas en sejr til Danmark med odds 1.32, mens et spil på Slovenien står til 4.40 gange pengene hos bookien.

Odds på håndbold hos Leo Vegas >>

I vores spilforslag på  Danmark mod Slovenien anbefaler vi et spil på, at Slovenien scorer under 24,5 mål til odds 2.04 hos LeoVegas.

Håndboldkampen kan ses på livestream hos bookmakeren bet365, hvor særlige regler og vilkår gælder for brugen af bookmakerens live-billede tjeneste. Læs mere om muligheden for at se kampen på nettet forneden.

 

Live stream Danmark vs Slovenien på nettet hos bet365

Danmarks kamp mod slovenerne kan ses direkte på TV2 fra kl. 20.30, men det er også muligt at live streame Danmark vs Slovenien på nettet.

Bookmakeren bet365 tilbyder livestream fra kampen til sine aktive kunder, så du kan se med på nettet via PC, mobil eller tablet, når du er logget ind på din aktive spillekonto hos bet365.

For at kunne se kampen på nettet hos bookmakeren, skal man have midler på sin konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Se kampen på nettet hos bet365 >>

+ 18 | Ansvarligt Spil | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

 

Danmark skal have en sejr mod Slovenien

Med Tjekkiets sejr over Ungarn og Danmarks ditto over Spanien står det nu klart, at de danske håndboldherrer tager to point med over i mellemrunden, hvor de i første kamp møder Slovenien.

Danskerne plejer at have ganske godt styr på slovenerne, når de to hold mødes ved store slutrunder, og kravet er da også en sejr, når Mikkel Hansen & Co. fredag løber ind på banen.

Sidst de to hold mødtes var ved OL i 2016, hvor Danmark som bekendt gik hele vejen. Her vandt Danmark med 37-30, og faktisk skal vi helt tilbage til 2000 for at finde den seneste slovenske sejr over Danmark ved en slutrunde.

Efter den horrible indsats mod Tjekkiet kom Danmark igen op på hesten, da Spanien blev besejret med 25-22 i den sidste kamp i indledende runde. Med René Toft tilbage i defensiven blev der lukket godt af for de stærke spaniere, mens Peter Balling, der spillede sin første kamp ved denne slutrunde, imponerede med otte mål.

Overordnet set må Nikolaj Jacobsen være meget tilfreds med opgøret mod Spanien, hvor Danmark aldrig nåede at komme bagud. De danske spillere fik dermed tanket en god portion selvtillid forud for det næste opgør mod Slovenien.

 

Dommerfejl har fyldt meget hos Slovenien

Ved denne EM-slutrunde har Slovenien, ligesom Danmark, været forholdsvis ustabile. I det første opgør tabte man knebent til Makedonien, hvorefter det blev til en uafgjort mod Tyskland og en sikker sejr over Montenegro.

Dommerfejl har dog fyldt meget hos slovenerne, der hverken var tilfredse med dommerne i opgøret mod Makedonien eller Tyskland. I sidstnævnte opgør udlignede tyskerne i sidste sekund, efter de slovenske spillere havde forhindret spillet i at blive sat i gang, hvilket i den grad irriterede Sloveniens træner, der i protest stillede sig ind i målet.

Faktum er dog, at Slovenien gik videre til mellemrunden med to point, hvilket de overordnet set må være fint tilfredse med. Slovenerne kan samtidig glæde sig over, at de kan spille forholdsvis frit mod Danmark, da ingen regner med, at de for alvor kan true de danske håndboldherrer.

 

Spilforslag: Få odds 2.04 på under 24,5 mål til Slovenien

Den danske defensiv lukkede godt af mod Spanien, og vi forventer en lignende indsats mod et noget svagere slovensk mandskab.

Slovenien har scoret henholdsvis 24, 25 og 28 mål i de tre første kampe, og vi ser fin værdi i, at de ikke bomber løs mod Danmark.

Det senest opgør mellem de to hold endte med 30 mål til Slovenien, men det bliver næppe tilfældet på fredag, hvor Danmark formentlig vil snuppe en sikker sejr. Defensiven bliver naturligvis afgørende, og der er ikke råd til en præstation, som den vi så mod Tjekkiet, hvor danskerne indkasserede 28 mål.

Det er Nikolaj Jacobsen da også udmærket klar over, og han vil utvivlsomt have meget fokus på at lukke ned for slovenerne.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at Slovenien scorer under 24,5 mål til odds 2.04 hos LeoVegas

Spil på håndbold hos LeoVegas >>