Esbjerg vs SønderjyskE spilforslag: - Få mål i vente på Blue Water Arena

17. februar 2017

Esbjerg vs SønderjyskE spilforslag: - Få mål i vente på Blue Water Arena

Esbjerg og Sønderjyske skyder forårssæsonen i gang fredag aften, hvor Blue Water Arena danner rammen om de to hold. Vi har selvfølgelig taget et nærmere kig på opgøret, og kommer med vores bedste spilforslag til opgøret.

 

Esbjerg - SønderjyskE odds

På papiret ligner det et tæt og spændende opgør, hvor Esbjerg skal forsøge at forbedre deres miserable efterårssæson, hvor kun en stærk slutspurt gjorde, at holdet ikke er at finde på sidstepladsen. Modsat skal Sønderjyske forsøge at holde sig i top 6, der vil give adgang til slutspillet og dermed være sikre på ikke at rykke ned.

For hjemmeholdet så det i lange perioder meget tungt ud i efteråret, og holdet lignede længe et hold, som så ud til at isolere sig helt i bunden. En stærk slutspurt, med 8 point i de sidste 4 kampe har dog gjort, at Esbjerg igen kan begynde og gøre sig forhåbninger om overlevelse i den bedste række.

Selvom holdet sluttede godt af, så var det dog ikke nok for den engelske manager Colin Todd, der i starten af December måned fik en fyreseddel, som blev enden på hans trænerkarriere. Ind er kommet Assistent træner Lars Lungi Sørensen, der altså skal forsøge at sikre Esbjerg bliver oppe i Superligaen.

Det er ikke kun på trænerposten, at der hen over vinterpausen er sket ting og sager i Esbjerg. På spillersiden er hele 6 spillere blevet afskediget fra klubben, mens 6 nye er kommet ind.

Vel at mærke 6 udlændinge, som alle er kommet til klubben på enten frie transfers eller lejeaftaler, så det skal blive rigtig spændende at se, om de kan gå ind og forstærke dette Esbjerg hold, der har sagt farvel til et par prominente navne i blandt andet Bjørn Paulsen og især Kevin Mensah.

Det er dog ikke kun Esbjerg som har haft travlt hen over vinteren. I Sønderjyske er der nemlig kommet ikke mindre end 8 nye spillere til truppen, mens der den anden vej er sagt farvel til 6 spillere, hvor den største nyhed er trioen Drachmann, Dal Hende og Simon Kroon, der alle er skiftet til FC Midtjylland.

Ind er dog også kommet et par spændende spillere, hvor især den tidligere landsholdsspiller Simon Poulsen på papiret ligner lidt af et scoop for Sønderjyske. Ind er også kommet Christian Greko og svenske Mitrovic fra hhv. Brøndby og Randers, som ser rigtig spændende ud, mens også islandske Eggert Jonsson ser ud til at være en spiller, der kan komme til at spille en hovedrolle for Sønderjyske her i foråret.

 

Spilforslag Esbjerg - Sønderjyske

På papiret ligner det et tæt opgør mellem to klubber, der har haft gang i svingdøren henover vinterpausen. Danske Spil er ude med odds 2.85 på en hjemmesejr, mens en sejr til Sønderjyske giver pengene 2.50 igen.

Med tanke på alle de nye spillere, så ligner det da også en god ide, lige at se kampen an, inden man tipper på en vinder af opgøret. Begge hold vil formentlig se hinanden an i starten og spille afventende, og det bør give rigtig gode muligheder for at vi kan se en meget taktisk kamp, hvor der næppe bliver mange chancer til de to holds angribere.

Danske Spil topper med odds 1.80 på under 2,5 mål, og det virker som et solidt spil, også med tanke på, at der i de seneste 3 indbyrdes møder maks. er faldet 2 mål.

Spilforslag: Under 2,5 mål til odds 1.80 hos Danske Spil

Kick off: Fredag d. 17/2 kl. 20:15 - Kampen kan følges på Canal 9