12. december 2016

Arsenal bomber videre mod kriseramte Everton

Arsenal har gode muligheder for at snuppe deres fjerde sejr i træk, når kriseramte Everton venter på Goodison Park.

Everton – Arsenal Odds

Ronald Koemans mandskab startede ud som lyn og torden i Premier League, hvor man efter fem kampe lå i toppen af tabellen med fire sejre og en enkelt uafgjort.

Siden da er tingene dog gået gevaldigt ned ad bakke for The Toffees, der blot har vundet en enkelt af de seneste 10 ligakampe, mens man også er røget ud af EFL Cuppen mod upåagtede Norwich.

I weekenden tabte holdet så igen, da man på udebane smed en 1-0 føring over styr mod Watford, der endte med at vinde 3-2. Her kom den belgiske stjerneangriber, Romelu Lukaku, på måltavlen to gange, og den hovedstødsstærke belgier har været et af få lyspunkter hos The Toffees.

Med weekendens nederlag har Everton nu ikke vundet i de seneste fem ligakampe, og det er svært at se, hvordan de skal få point i tirsdagens hjemmekamp.

Her venter nemlig Arsenal, der har brilleret med fantastisk spil i denne sæson. The Gunners har nettet hele 36 gange i 15 ligakampe, mens man også har imponeret i Champions League, hvor holdet gik videre som etter fra gruppespillet.

Bortset fra en enkelt svipser i EFL Cuppen, hvor man blev sendt ud af Southampton, har Arsene Wengers mandskab blot tabt en enkelt kamp i denne sæson. Det nederlag faldt allerede i første spillerunde mod Liverpool, og siden da er det blevet til imponerende 16 sejre, seks uafgjorte og blot et enkelt nederlag.

Arsenals seneste tre kampe er blevet vundet med sammenlagt 12-3, og holdet er da også favoritter til odds 1.85 hos Bwin. Det formstærke mandskab har da også vundet de seneste tre indbyrdes ligakampe, og favoritværdigheden er derfor helt på sin plads.

Premier League rummer dog ofte overraskelser, og Everton har tidligere snydt de større hold. Skulle Romelu Lukaku & Co. overraske og snuppe sejren får du odds 4.50 hos Bwin, mens et remis belønnes med odds 3.80.

Spilforslag

Med Alexis Sánchez i spidsen har Arsenal gang på gang sprudlet i denne sæson, og vi ser da også gode muligheder for en udesejr i tirsdagens opgør. Everton virker helt ved siden af sig selv, og de får svært ved at få point mod formstærke Gunners.

Oddset på Arsenal er også glimrende, og det skal helt klart prøves.

Spilforslag: Arsenal til odds 1.85 hos Bwin
Kampstart: 13/12 kl. 20.45 – Se den på TV3+