Huddersfield slipper nådigt fra Etihad

28. februar 2017

Huddersfield slipper nådigt fra Etihad

Pep Guardiolas Manchester City skuffede fælt, da de måtte nøjes med uafgjort mod Huddersfield i FA Cuppen. Det betyder, at de to hold nu igen skal krydse klinger i en kamp, hvor der står en kvartfinaleplads på spil. Hjemmeholdet er storfavoritter, men de får næppe en storsejr mod den formstærke danskerklub.

 

Manchester City – Huddersfield Optakt

Med danske Philip Billing i startopstillingen leverede Championship-mandskabet fra Huddersfield en forrygende præstation, da man hjemme på John Smith’s Stadium fik 0-0 mod Manchester Citys mange profiler.

De undertippede værter havde samtidig fine muligheder for at snuppe sejren, men det helt store mirakel udeblev, og der venter nu en omkamp på Etihad.

Her er Manchester City storfavoritter, og Pep Guardiolas mandskab har da også haft god tid til at restituere, da weekendens planlagte opgør mod Manchester United var aflyst pga. De Røde Djævles EFL-Cup finale.

De lyseblå fra Manchester har dermed fået en hel uges pause siden den vanvittige sejr over AS Monaco i Champions League. Her var Manchester City i perioder på hælene, og det lignede længe et skuffende resultat, men anført af Sergio Agüero leverede holdet et forrygende comeback og vandt med 5-3.

Med sejren fortsatte City den fine formkurve, der har budt på fem sejre og to uafgjorte i de seneste syv kampe, og holdet er derfor fortsat en del af den tætte topkamp, selvom mesterskabet efterhånden er langt væk.

Pokalturneringen har dog også stor betydning for Manchester City, der fortsat må se bort fra langtidsskadede Gabriel Jesus og Ilkay Gündogan. Også forsvarsspillerne Clichy, Kolarov og Kompany er tvivlsomme til onsdagens opgør, og det kan muligvis være Huddersfields chance.

Gæsterne er ligesom Manchester City i forrygende form med syv sejre og to uafgjorte i de seneste ni kampe, og holdet er da også en del af topstriden i Championship, hvor der er rift om de eftertragtede Premier League-billetter.

I hjemmekampen stillede Huddersfield med en del reserver, men det er uvist, om de vil fortsætte den taktik eller spille med hele A-kæden.

Uanset hvad må udeholdet affinde sig med en rolle som gevaldige underdogs til odds 21.00 hos Betfair, mens en sejr til Manchester City belønnes med odds 1.14 hos samme bookmaker. Kan Huddersfield tvinge kampen ud i forlænget spilletid får du odds 10.00 hos Betfair.

Spilforslag

Mægtige Manchester City skal naturligvis være favoritter, og de bør da også vinde opgøret, men der er bestemt ikke værdi i 1-tallet. Man skal huske på, at FA Cuppen ofte leverer store overraskelser, og Huddersfield er samtidig meget formstærke.

Udeholdet vil formentlig fokusere meget på defensiven, og vi ser gode muligheder for, at de højst taber med to mål.

Spilforslag: Huddersfield +2,5 til odds 1.92 hos Betfair
Kampstart: 29/2 kl. 20.45 – Se den på 6’eren