Optakt og spilforslag: Albanien - Danmark

21. juni 2016

Hvilken EM-stjerne får først hul på bylden?

Hos Danske Spil kan du inden aftenens kampe spille på, hvem af de hidtil målløse stjerner ved EM der får held til at sætte en scoring ind.

For alle vi, der har spillet på topscorer-odds inden slutrunden har der været en del undren over, at fem af de allermest hypede spillere endnu har deres første EM-mål til gode, selvom der godt nok heller ikke kommer mange scoringer.

Således har hverken Robert Lewandowski, Thomas Müller, Cristiano Ronaldo, Mario Mandzukic eller Zlatan endnu kunnet notere sig deres første EM-mål.

Især for Ronaldo vil det være frygteligt ærgerligt at forlade EM uden en scoring, da han med sådan en vil kunne skrive sig ind i historiebøgerne som den første, der har scoret ved fire, forskellige EM-slutrunder. Men han kan jo også bare score på sine straffespark...

Danske Spil har som konsekvens af måltørken nu valgt at lave et fint, lille spil på, hvem af de fem verdensstjerner, der første får hul på bylden med en EM-scoring.

Her har det naturligvis indflydelse, hvem der spiller først, og derfor er oddsne på Thomas Müller og Robert Lewandowski nede i odds 2,30 og 2,50, eftersom de allerede spiller i aften kl. 18.00.

Herefter følger til odds 10 Mario Mandzukic, der med Kroatien skal op imod de spanske europamestre kl. 21 tirsdag aften. Endelig kommer så Cristiano Ronaldo, der giver odds 7, hvis han sætter sit første mål ind imod Ungarns betondefensiv onsdag kl. 18.

Som rosinen i pølseenden giver svenskernes eneste håb, mægtige Zlatan, hele odds 20, hvis han som den sidste i kamp onsdag aften kl. 21 bliver den første til at lave et mål.

Hvem scorer først?