Juventus' betondefensiv holder ikke stand mod målfarlige Porto

13. marts 2017

Juventus' betondefensiv holder ikke stand mod målfarlige Porto

Med en 2-0 sejr på udebane i bagagen har Juventus det ene ben i kvartfinalerne, men arbejdet skal først gøres færdigt hjemme på Juventus Stadium. Italienerne er normalt stærke i defensiven, men med 11 mål i de seneste to kampe har Porto vist flot målform, og der er fin værdi i mål fra begge hold.

 

Juventus – FC Porto Optakt

Der var lagt op til et tæt og nervepirrende opgør, da FC Porto for små tre uger siden tog imod Juventus. Italienerne var favoritter til at gå samlet videre, men hjemme på Estádio do Dragão havde portugiserne endnu ikke tabt i denne sæson, og det var derfor forventet, at holdet ville yde god modstand.

Den mission blev dog hurtigt besværliggjort, da holdets venstreback, Alex Telles, allerede efter 27 minutter modtog sit andet gule kort, og dermed måtte portugiserne spille med en mand i undertal i over en time.

Med en mand i overtal satte Juventus sig hurtigt på begivenhederne, og italienerne havde flere gode muligheder, men først med små tyve minutter igen fik man hul på bylden, da Pjaca bragte sit mandskab i front. Herefter gik der kun få minutter før Iker Casillas igen måtte hive bolden ud af nettet, da Dani Alves scorede til slutresultatet 2-0.

Med det flotte resultat har italienerne nu det ene ben i kvartfinalerne, men som FC Barcelona i sidste uge beviste, så er intet afgjort. Man skal da heller ikke undervurdere FC Porto, der siden nederlaget for tre uger siden har vundet samtlige tre kampe i den hjemlige liga med en målscore på hele 12-0.

Portugiserne fik heller aldrig mulighed for at vise deres værd i det første opgør, da Alex Telles som bekendt dummede sig tidligt i 1. halvleg, og der venter derfor Juventus en noget sværere opgave.

De forsvarende italienske mestre har dog også vist ganske fin form på det seneste, hvor man har besejret både Napoli og AC Milan hjemme på Juventus Stadium.

Til tirsdagens opgør er både Andrea Barzagli og Giorgio Chiellini tvivlsomme, og det vil uden tvivl være en stor svækkelse, hvis Massimiliano Allegri må se bort fra begge spillere. Hos FC Porto har man naturligvis Alex Telles ude efter hans røde kort i det første opgør, mens midtbanespilleren Jésus Corona muligvis er tilbage i startopstillingen efter at have siddet ude med en skade siden slutningen af februar.

På hjemmebane har Juventus endnu ikke tabt i denne sæson, og en stor del af kampene er endt med sejr til Allegris mandskab. Italienerne er da også favoritter i tirsdagens opgør til odds 1.71 hos Betfair, mens der er odds 6.25 på en udesejr hos NordicBet.

Ender opgøret uden vinder og dermed videre avancement til Juventus, kan du hente odds 3.80 hos NordicBet.

 

Spilforslag til kampen

Hjemme på Juventus Stadium er italienerne normalvis stærke i defensiven, og holdet vil da også gøre alt for at undgå en målfest. Portugiserne har dog vist flot målform på det seneste, mens Juventus har lukket mål ind i deres seneste tre kampe.

FC Porto er presset fremad, og med 12 mål i de seneste tre kampe ved holdets angribere, hvor målet står. Det samme gør sig gældende for Juventus’ Gonzalo Higuain, der har nettet 19 gange i Serie A, mens Den Gamle Dame samlet har nettet 38 gange i 15 hjemmekampe i ligaen.

Bookmakerne forventer et målfattigt opgør, men vi ser god værdi i mål fra begge mandskaber.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.10 hos Betfair
Kampstart: 14/3 kl. 20.45 – Se den på