Kan man tjene penge på volleyball odds?

11. juni 2015

Kan man tjene penge på volleyball odds?

Der findes efterhånden mange VIP betalingsgrupper på nettet og på Facebook, men vist ikke nogen om volleyball, og måske er det i virkeligheden i den retning vi skal kigge. Oddsforum.dk har set lidt nærmere på det nye.

- Nicky Petersen

Kan man tjene penge på volleyball?
Ja, det kan du i den grad! Livebetting på volleyball er for de fleste mere eller mindre et ukendt marked, men det er bestemt muligt at tjene penge, hvis du finder en bookmaker med live odds på Volleyball.

 

Live odds på Volleyball

Livebetting på volleyball er for de fleste mere eller mindre et ukendt marked. Nogle af jer kender mig nok inde fra diverse Facebookgrupper, hvor jeg en gang i mellem er kommet med mine livebets på volleyballkampe.

Jeg har gennem flere år fulgt sporten tæt, hvilket har vækket min interesse for at spille på både beachvolley og volleyball. For nogle år siden, startede jeg med at livebette på volleyball hos en engelsk bookmaker på nettet. Efter nogle succesfulde måneder med stor profit, valgte denne bookmaker, at begrænse min bruger, da jeg vandt for meget.

Dette fik mig på andre idéer, som f.eks. at videregive min viden til andre. En slags rådgivning til Jer. Desuden vil jeg elske, at dele glæden og ikke mindst pengene med andre. Jeg har i længere tid gået og overvejet hvorvidt jeg kan overskue det, samt finde tiden til det, men omsider har jeg fundet den. Sammen med et team er vi nu i fuld gang med at lave hjemmeside og andre spændende ting.

 

"Man bør kunne garantere profit"

Jeg har erfaret mig, at mange oddsrelaterede grupper og-/eller Facebooksider modtager månedlig betaling. Det er ikke noget jeg personligt er særlig stor fan af, da jeg savner en form for garanti. Hvis man har viden indenfor en sportsgren, mener jeg også, at man bør kunne garantere profit. Profit for mig, er bl.a. at sætte sig et mål. Et mål der skal eksekveres til fulde, før både jeg og mine betalende kunder kan være tilfredse med den service jeg yder.

Derfor har jeg de seneste uger eksperimenteret med hvordan, man på bedst mulige måde, kan nå sit mål. Idéen ved dette er, at dette koncept vil foregå som en cyklus af runder, hvor målet altid vil være et overskud på +3000 kr., med blot 100 kr. indsatser. Når man lander på +3000 kr., er 1. Runde slut, herefter vil runde 2 begynde og så fremdeles.

Tidspunktet for en livesession bliver som oftest oplyst dagen før – typisk om aftenen. Disse livesessioner bliver afholdt på Facebook, hvilket gør det nemt, uanset om man er nær sin computer, eller man blot har sin telefon ved hånden.

 

Daglige Livesessioner

Jeg vil bestræbe mig efter at afholde livesessioner dagligt, men der er ingen garanti for, at der vil være mulighed for en livesession hver dag grundet programmet. Men jeg vil ligesom Jer, nå målet på både den hurtigste og bedst mulige måde. Da mange har job i dagstimerne, vil jeg bestræbe mig på, at afholde livesessioner om aftenen og i weekenderne. I modsætning til andre sportsgrene, hvis program topper i morgentimerne, så er volleyball programmet ganske fint i aftentimerne og i weekenden.

En livesession vil typisk vare 1-2 timer, hvor antallet af væddemål og væddemålstypen er forskellige. Grunden til, at jeg vil afholde forholdsvis korte livesessioner, er fordi det skal være let at kunne finde tid til denne service. Oddsene på de forskellige væddemål varierer meget – alt fra odds 1.40 til odds 20.00.

Jeg vil her i opstartsfasen komme med nogle gratis livesessioner, så I kan se hvordan det vil foregå. Jeg har i samarbejde med Søren Behnfeld (admin og medejer af volleyprofit.dk) aftalt lige fra start, at jeg skulle ’bestå’ en prøveperiode her i gruppen. Derfor kan I længere nede se tidligere bets og statistiker.
Kort og godt, så er formålet, at få en ekstra skattefri indtjening til hverdagen. Formålet med at placere livesessionerne udenfor de typiske arbejdstider er, at folk skal kunne finde tiden til det.

Med bedste hilsner

Nicky Petersen