Analyse & spilforslag: LCS:EU: Uge 3

9. juni 2016

LCS:EU - spilforslag til uge 2

Christopher er selvfølgelig på plads med sine spilforslag til uge 2 League of Legends - Champion Series. Se odds og optakt her!

Sommerudgaven af League of Legends Championship Series blev sat i gang sidste uge, og de næste par måneder vil derfor være spækket med kampe for både den amerikanske og europæiske udgave af LCS.

Vi tager dog først hul på den europæiske udgave, hvor der som bekendt bliver benyttet best-of-2 kampe.

I første uge var det kun G2 Esports der præsterede at vinde begge deres best-of-2s, da de slog både Origen og Giants, imens halvdelen af alle kampene sidste uge endte uafgjort.

Og apropos Origen og Gaints, så er de to hold også de eneste, der er uden point efter første uge, imens Splyce, ROCCAT, Team Vitality og H2K alle spillede begge deres kampe uafgjort.

Stilling

1. G2 Esports 2W/0D/0L

2. Fnatic 1W/1D/0L

2. FC Schalke 04 1W/1D/0L

4. Unicorns of Love 1W/0D/1L

5. Splyce 0W/2D/0L

5. ROCCAT 0W/2D/0L

5. Team Vitality 0W/2D/0L

5. H2K 0W/2D/0L

9. Gaints 0W/0D/2L

9. Origen 0W/0D/2

Imens G2 Esports skal forsøge fortsat at være eneste hold med sejre i alle kampe, så skal både Origen og Gaints forsøge at svare igen fra sidste uges skuffende resultater , og forsøge at komme på pointtavlen.

Især Origen kan ikke være tilfredste med deres præstation sidste uge, hvor nederlaget til Unicorns of Love må have tændt alarmklokkerne hos dem, efter Origen også startede forårssplittet dårligt ud.

Ligeledes bliver det spændene og se om vi får ligeså mange uafgjorte kampe at se denne uge, eller om flere af holdene skal kunne tilskrive sig en sejr.

Kampprogram

Torsdag d. 9 juni

17:00 | H2K vs. Gaints | 1,40 - 2,85 - 13,00

17:00 | Vitality vs. Origen | 2,15 - 2,05 - 5,50

19:00 | Fnatic vs. Unicorns | 1,65 - 2,40 - 8,50

19:00 | ROCCAT vs. G2 | 11,00 - 2,65 - 1,50

21:00 | Splyce vs. Schalke | 6,00 - 2,10 - 2,00

Fredag d. 10 juni

17:00 | Splyce vs. G2 | 14,00 - 2,55 - 1,50

17:00 | Vitality vs. ROCCAT | 2,25 - 1,95 - 5,50

19:00 | Gaints vs. Unicorns | 7,50 - 2,15 - 1,86

19:00 | H2K vs. Fnatic | 4,50 - 1,90 - 2,60

21:00 | Origen vs. Schalke | N/A - N/A - N/A

Spilforslag

1. Splyce vs. Schalke 04 | Sencux under 3,5 kills map 1 | odds 1,95 hos eOddset

Splyce havde en moderat start på deres summer-split, efter de gik 0-2-0 imod Vitality og ROCCAT, imens Schalke lagde rigtig godt fra land og vandt over Unicorns, imens det blev til en uafgjort over H2K.

Jeg forventer mig en kamp, hvor Schalke må siges at være favoritter, men hvor Splyce samtidig har fornuftige chancer for at tage minimum et map imod dem. Ud fra holdenes kampe sidste uge, så hæfter jeg mig dog ved, at Schalke havde meget mere fokus på at få ressourcer i deres midlaner, Fox, imens Splyce havde deres ADC Kobbo meget ind over deres plays. Faktisk havde Kobbe en kill participation på 84 %, men 20 kills og 22 assists, imens Sencux' kill participation var nede på 50 % - laveste af alle på de to hold efter første uge - og med 11 kills i 4 kampe.

I og med at begge hold sikkert er tilfredse med deres første uge, så tror jeg vi kan forvente os nogenlunde samme stil denne uge for begge hold.

Og her har Splyce altså bare ikke umiddelbart vist at de har Sencux som deres primære forkus som carry, men i stedet sætter deres plays op omkring deres bottomlane og jungler.

Hos Schalke er det derimod omvendt, hvor det har været Fox der har været deres primære carry, og han topper også over flest kills af alle efter første uge.

Jeg forventer mig derfor at Splyce vil fokusere mere på at lave plays baseret omkring deres bottomlane og få dem ahead, imens Schalke vil gøre det modstatte og forsøge at få Fox kørende.

Her tror jeg Sencux kommer til at få det svært, hvor han højst sandsynligt kommer til at falde bagud.

I og med at jeg samtidig ser Schalke som favoritter til at tage mappet, så kan Sencux godt få svært ved at få flere end et par enkelte kills denne kamp, i og med at jeg ikke forventer at Splyce vil fokusere deres ressourcer i og omkring ham.

Baseret på ovenstående vælger jeg dermed at spille Sencux til at få under 3,5 kills til odds 1,95. Skulle han få over dette, så tror jeg det ville kræve at Splyce skulle vinde mappet, så dette væddemål kan også ses som en alternativ måde at spille Schalke til at vinde map 1 på.

Sencux under 3,5 kills giver dog bare odds 1,95, fremfor 1,40 som er oddset på Schalke til at vinde map 1.

2. G2 Esport til at vinde begge kampe | Sejr over ROCCAT + Splyceodds 2,25 hos eOddset

G2 startede som lyn og torden sidste uge, og så generelt rigtig stærke ud. Godt nok var en af deres to sejre over Gaints, som ligner ligaens dårligste hold, imens den anden var over Origen, som også tabte til Unicorns, men deres sejre var bare på imponerende facon.

Den eneste reelle ubekendthed omkring G2 forud for dette split, var deres anskaffelse af den tidligere Origen-duo; Zven og mithy. Begge leverede fint og holdet så egentligt meget koordineret ud, og synergien så ud til at være der imellem bottomlanet og resten af holdet.

Ellers er G2 bare et bedre hold end både ROCCAT og Splyce, og de burde gå hen og vinde begge deres kampe. Eneste reelle svaghed hos G2 er deres toplaner i form af Kikis.

Han er den eneste, hvor man med rette ikke ville kunne kalde ham for top 2 på sin position i ligaen. 

Men til gengæld så fuldender han G2s roster og gør holdet meget homogent.

Han klarer sig med, at ressourcerne ikke bliver fokuseret på ham, og at det i stedet er ham der må acceptere lidt hårdere laning og farming vilkår for holdet.

Samtidig er metaen meget baseret omkring en tanky engage/frontline toplaner, som ikke kræver de store mechanical skills eller har behov for at skulle outplay folk.

ROCCAT var samtidig okay heldige med at få uafgjort i deres to første kampe, hvor særlig deres uafgjort imod H2K var på baggrund af et H2K-throw, mere end det var ROCCATs egen fortjeneste.

Samtidig ser jeg generelt bare G2s roster som værende væsentligt stærkere end ROCCATs, der op til dette spil har anskaffet sig en koreansk toplaner og support, hvor det kan tænkes at der stadig er et stykke vej endnu, før de er fuldt integreret på holdet, og med hinandens spillestil.