Lidt tosset: Odds på årets julegave

11. juni 2015

Lidt tosset: Odds på årets julegave

Det er Unibet, som er ude med odds på Årets julegave, og der er da nogle ret interessante emner på listen.

Bedst som man troede de ikke kunne finde på flere underlige ting at oddse på, så kom der alligevel noget. ÅRETS JULEGAVE er nu nyt spil på Unibet.

Unibet læner sig her op ad den svenske undersøglese fra reseach firmaet HUI, som siden 1988 har undersøgt detajlhandlen og kåret en vinder af årets mest populære julegave. Vi må formode det er det svenske marked der er under lup, men så langt er vi nok ikke fra hinanden. (måske bortset fra langrendsski, som også er på listen.)

Det er ikke underligt, men mange af de ting, som er populære er elektronik og af udvalgte tidligere vindere kan nævnes CD afspiller i 1991 og mobil telefon i 1994. I 1996 var det internet startpakker som var at finde under træet og i år 2000 var det største ønske vist DVD afspillere, som i hvert fald var det mest solgte julegaveprodukt.

I år 2002 kom Beats by Dre og det var generelt høretelefoner som vandt. Sidste år var det mest populære en juicemaskine. Men hvad skal det være i år?

 

Årets Julegave favoritter

Blandt favoritterne er videostreaming enhed, og det er da ikke utænkeligt, at der kommer til at være mange AppleTV eller de helt nye Chromecast under træet i år.

Men der er hård konkurrence til Videostreaming af Kaffekapsel-maskiner som Nespresso og andre kaffemaskiner der kan lave en kop kaffe på hurtig tid. Begge kan spilles til odds 4.00 på Unibet. Men den nye Slow Cooker er også med tæt i opløbet og er til odds 4.15.

 

Årets Julegave Outsidere

SmartWatch er også på listen, og en stor nyhed her i 2014. Der er både kommet versioner fra Samsung og Apple, så den skal bestemt ikke undervurderes. Der er odds 10.00 på et SmartWatch. I fodboldkampen mellem Serbien og Albanien så vi helt nye vinkler på hvordan en drone kan bruges. Dronen er også en del af programmet og kan spilles til odds 12.00.

Har du været i nærheden af en turistatraktion i år?
Ja, så har du helt sikkert ikke kunne undgå, at se folket stå med en stang til deres smartphone eller kamera. Der er odds 25.00 på at årets julegave er en selfie-stang. Og når selveste Ronaldo bruger den, kan du jo også. Måske Helle Thorning ikke var blevet så upopulær hos Miss Obama, hvis hun havde en selfie stang så fruen også kunne komme med på billedet.